Dodik raspisuje referendum o nezavisnosti RS

Ово звучи парадоксално али једина Бошњачка странка са којом Срби заиста могу да сарађују јесте СДА. Звучи парадоксално јер је у питању странка коју је основао Алија Изетбеговић али та странка јесте једина која се у последње 2-3 године обраћа Србима и која је из јавне употребе избацила став да је потребно укинути РС.
Мада, врло добро знам да се и њих треба чувати али са њима треба покушати остварење сарадње. У овој њиховој јавној промени, велику улогу је имао њихов конгрес од пре неку годину.

Звучи парадоксална али СДА је много културнија у опхођењу према Србима у односу на наводно социјалдемократски СДП, чији је Комшић поручивао Србији да држи прсте даље од БиХ, јер ће добити и по прстима и по носу и чији се Лагумџија залаже за радикалну измену дејтонског положаја РС.
О талибану Силајџићу не бих трошио речи.
Немојте мислити да ја хвалим данашњи СДА и да нисам свестан да се и њих треба чувати али мислим да је у реду са моје стране да похвалим извесне промене у њиховом (јавном) односу према РС и српском народу.
Ово нимало не аболира стари злочиначки СДА и све што је он чинио.

..čuj...Bosanac..ti nemas pojma...da RS-ka..bez BiH...ne postoji...:rtfm:

iwo jima ko ti kavez cimna??? Ma naravno... Prepuna RS likova koji su za BiH!!! Odu stranci, nema bosne!!! RS je interes i težnja ogromne većine njenih građana dok bosnu mrzi više od polovine njenih stanovnika!!!

Bosnija je sinonim za neodrživu i vještačku tvorevinu koju već dvije decenije nanovo reanimiraju svi i svako iz bijelog svijeta!!!

Poslednja izmena:
Tamo su zeleni čak i trotoari, a palamude o multikulturi i međuetničkoj toletanciji!!!
Slika681-1.jpg

PS Zipa boje i autobusa, slova na zgradi iznad busa...:rotf::rotf:

Gle čuda pa im je bar pješački prelaz označen bijelom bojom!!!​

А јеси видео рекламу...МТЕЛ

:hahaha: :hahaha:
Кажу шпијунирају их Срби

:hahaha:

Back