Додик приредио коктел поводом победе Трампа; Република Српска слави

ma ja sa njim nemam zajedniciki jezik, a za dodu nas amere znas koliko zabole? aljek ce se pobrinuti da ga primi, kada bude zdimio iz baznije
Неће га Вучић, буди сигуран, без обзира на сво парадно братство.
Прво, прави му проблем у незгодно време.
Друго, Додик у Србији би се бавио политиком

Неће га Вучић, буди сигуран, без обзира на сво парадно братство.
Прво, прави му проблем у незгодно време.
Друго, Додик у Србији би се бавио политиком
on ako mu na da utociste pada u roku od odmah - znaci, ako ga izda, a moguce je, onda se razotkriva da je LJIGA OD COVEKA, sto mi vec znamo, ali i prekodrinska braca trebaju da uvide

Ништа ти не разумеш, али ћеш знати да цмиздриш, ако буде последица
Нема вајде са тобом разговарати, иди ти сад мало пумпај, бар да се мало одвоји од патетике.

on ako mu na da utociste pada u roku od odmah - znaci, ako ga izda, a moguce je, onda se razotkriva da je LJIGA OD COVEKA, sto mi vec znamo, ali i prekodrinska braca trebaju da uvide
Откуд сад прекодринска браћа, нешто као Босанци и Србијанци браћа?😎

Откуд сад прекодринска браћа, нешто као Босанци и Србијанци браћа?😎
ko god je protiv vucica, ja se sa njim bratimim, eto tako, a ko ga podrzava, odricem ga se, pa neka aljek pobedjuje u sarajavu kako se hvalio., sta to mene briga, u srbiji vise nece

ko god je protiv vucica, ja se sa njim bratimim, eto tako, a ko ga podrzava, odricem ga se, pa neka aljek pobedjuje u sarajavu kako se hvalio., sta to mene briga, u srbiji vise nece
Браво, увијек ми је драго кад сретнем неког принципијелног.

Екстра. 😂
Колика делузија, како на нивоу Кослава, па до нивоа Додика.
Чему ли се надају?
Искрцавању Руса у Шамцу?
Смараш изузетно глупим коментарима само у покушају духовитим, хајде човјече опусти се и пумпај, немој разбијати главу нечим што не можеш да схватиш.;)

Смараш изузетно глупим коментарима само у покушају духовитим, хајде човјече опусти се и пумпај, немој разбијати главу нечим што не можеш да схватиш.;)
Да, Додик и Босна су објашњење ниво хладне фузије, само врхунски умови то разумеју

Да, Додик и Босна су објашњење ниво хладне фузије, само врхунски умови то разумеју
Није то питање ума него нечег другог, неки људи то изгубе па им треба време да поново нађу. ;)

Iz Trampove administracije dolazi informacija da je Rubijeva izjava bila preuranjena.

A ono što forumski landrasi, koji su prozapadno orijentisani radi lične koristi, ne znaju je sledeće:

SAD napuštaju Bondstil i njemačke baze, prebacuju se u Poljsku a zatim će skroz da napuste Evropu. Ta info stigla je kao potvrda da su se Tramp i Putin dogovorili oko Evrope. Centralna i Istočna Evropa idu Rusima.
To stiže nakon što su Rusi objavili mapu evropskih meta među kojima je visoko pri vrhu - Bondstil, kao ciljeve novih raketa Orešnik.

Dodik je već obezbjedio povećanje plate radnicima MUP za 200 evra od aprila a ministarstvu pravde za 100 evra, Republika Srpska ima obezbjeđen budžet za naredne tri godine. Zahvaljujući Rusima. :heart:

Kao potvrda svega ovog i kao jasan dokaz su izjave i panika koja je zavladala u EU pa su se panično okrenuli ka tome da se Evropa mora ubrzano naoružati i da stvara fond za stotine milijardi koje će uložiti u naoružanje.
Sve to je zakašnjelo, treba im barem 30 gpdina da stvore neke snage ali ni to ništa ne znači jer od Orešnika nema odbrane.

Dodik je odigrao maestralno, kladio se čovjek na pravi tim i taj tim je pobjedio.

A u FBiH vriska i panika, blazni i zbunjeni, totlana konfuzija i vriska od kojih neće biti neke pmoći.

Back