Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Bosanci i koktel party 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Неће га Вучић, буди сигуран, без обзира на сво парадно братство.ma ja sa njim nemam zajedniciki jezik, a za dodu nas amere znas koliko zabole? aljek ce se pobrinuti da ga primi, kada bude zdimio iz baznije
on ako mu na da utociste pada u roku od odmah - znaci, ako ga izda, a moguce je, onda se razotkriva da je LJIGA OD COVEKA, sto mi vec znamo, ali i prekodrinska braca trebaju da uvideНеће га Вучић, буди сигуран, без обзира на сво парадно братство.
Прво, прави му проблем у незгодно време.
Друго, Додик у Србији би се бавио политиком

Нема вајде са тобом разговарати, иди ти сад мало пумпај, бар да се мало одвоји од патетике.Ништа ти не разумеш, али ћеш знати да цмиздриш, ако буде последица
Откуд сад прекодринска браћа, нешто као Босанци и Србијанци браћа?on ako mu na da utociste pada u roku od odmah - znaci, ako ga izda, a moguce je, onda se razotkriva da je LJIGA OD COVEKA, sto mi vec znamo, ali i prekodrinska braca trebaju da uvide
ko god je protiv vucica, ja se sa njim bratimim, eto tako, a ko ga podrzava, odricem ga se, pa neka aljek pobedjuje u sarajavu kako se hvalio., sta to mene briga, u srbiji vise neceОткуд сад прекодринска браћа, нешто као Босанци и Србијанци браћа?![]()
Браво, увијек ми је драго кад сретнем неког принципијелног.ko god je protiv vucica, ja se sa njim bratimim, eto tako, a ko ga podrzava, odricem ga se, pa neka aljek pobedjuje u sarajavu kako se hvalio., sta to mene briga, u srbiji vise nece
Екстра.
Смараш изузетно глупим коментарима само у покушају духовитим, хајде човјече опусти се и пумпај, немој разбијати главу нечим што не можеш да схватиш.Екстра.
Колика делузија, како на нивоу Кослава, па до нивоа Додика.
Чему ли се надају?
Искрцавању Руса у Шамцу?
Да, Додик и Босна су објашњење ниво хладне фузије, само врхунски умови то разумејуСмараш изузетно глупим коментарима само у покушају духовитим, хајде човјече опусти се и пумпај, немој разбијати главу нечим што не можеш да схватиш.![]()
Није то питање ума него нечег другог, неки људи то изгубе па им треба време да поново нађу.Да, Додик и Босна су објашњење ниво хладне фузије, само врхунски умови то разумеју
чега другог, стопала?Није то питање ума него нечег другог,
Ако ти је то прва асоцијација...чега другог, стопала?

Како?Dodik je već obezbjedio povećanje plate radnicima MUP za 200 evra od aprila a ministarstvu pravde za 100 evra, Republika Srpska ima obezbjeđen budžet za naredne tri godine. Zahvaljujući Rusima.
Где? Да видим кад сте у Скупштини усвојили законе о потврђивању уговора о кредиту са РФ?Fino. Piše ti.![]()
Naravno, ovog puta će morati nešto da iskuka. Nešto krupnije, npr, za početak stavljanje tzv. “Kosova” i Federacije BiH na listu zemalja koje sponzorišu terorizam.Neko će opet na hoklicu...![]()
On bi, al mu Srbi iz RS nisu ovi uplakani, umeju da biju.
Заједно са Милетићем "пророкујеш" долазак "Медузе", или само прижељкујеш?![]()