Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BiH bilo bi najpametnije da mene proglasi za svog vladara, Sv. Jugoslava Mirotočivog.Svet se vraća u normalu, Bosna je spremna da ponovo postane unitarna![]()
Zeleno, volim te![]()
Sveti Bakir Mirotvorački biti će sasvim dovoljan. Predsednik Ujedinjene Bosne I Svih Njenih Građana.BiH bilo bi najpametnije da mene proglasi za svog vladara, Sv. Jugoslava Mirotočivog.
Na drugostepenoj će da dobije 5 godinaPrvostepena presuda, može da se žali. Ne paničite.
Već je kasno, slijedi haos u BiH.Prvostepena presuda, može da se žali. Ne paničite.
Ovako je Dodig nekada govorio o visokom predstavniku."Pravo je visokog predstavnika da posegne za tom odlukom, koje je dobio po Dejtonskom sporazumu, u kojem je sadržana klauzula da je on iznad Ustava Bosne i Hercegovine i ustava entiteta. Nije Westendorp diskvalifikovao Poplašena, već se Poplašen sam diskvalifikovao u proteklih pet mjeseci, vršeći funkciju na samo njemu svojstven način. On je ugrožavao demokratski razvoj RS-a, i u tom pogledu joj je nanio mnogo štete. Dobro je što je otišao".
Ajde prevedi to "dodig" sa albanskog, ne razumemo?Ovako je Dodig nekada govorio o visokom predstavniku.
Je li doneo dobro pecenje?Ne pišite gluposti, Dodik je u BL, evo ga čovek govori na javnom skupu.
AKA Mile Ronhil i Laktaski Knez.Ajde prevedi to "dodig" sa albanskog, ne razumemo?
Skokni do BL pa pogledaj sam. Ako umeš da odeš do tamo.Je li doneo dobro pecenje?
Ne razumem albanski.AKA Mile Ronhil i Laktaski Knez.
Neka hvala.Skokni do BL pa pogledaj sam. Ako umeš da odeš do tamo.
Ako ne umeš, ne piši gluposti. Mada to svi od tebe očekuju.Neka hvala.
Nema potrebe da idem u stranu drzavu da gledam performanse srpske Sluzbe.Ako ne umeš, ne piši gluposti. Mada to svi od tebe očekuju.