Dodik o LGBT osobama: Imate ostrva, idite tamo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
VRIJEĐAO I AMBASADORA SAD

Dodik o LGBT osobama: Imate ostrva, idite tamo​

LGBT aktivistima će biti zabranjen pristup obrazovnim institucijama, poručio je Dodik
Dodik: Mi nismo prekinuli saradnju sa Amerikom nego sa Američkom ambasadom i ambasadorom - Avaz

b4981dc8-1220-4eaf-b64b-3744b97130b9.jpeg

Dodik: Mi nismo prekinuli saradnju sa Amerikom nego sa Američkom ambasadom i ambasadorom. RTRS
A. O.
prije 15 minuta
1
Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, te gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković dodijelili su ključeve 50 stanova za izbjegla i raseljena lica u banjalučkom naselju Ada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom razgovora s novinarima, Dodik je iskazao zadovoljstvo realizacijom projekta.
Također, Dodik je ovu priliku iskoristio da se osvrne i na političku situaciju te druge teme. Pripadnicima LGBT populacije čak je poručio i da idu na "ostrva".
Dodik se dotakao američkog ambasadora kao i odnosa RS i SAD-a.

- Mi nismo prekinuli saradnju sa Amerikom nego sa Američkom ambasadom i ambasadorom. Ne slušam muziku kao američki ambasador. Sve što je rekao je apsurd. Mislim da je on i osoblje ambasade protiv srspkog naroda. Kada govori o zakonima o kleveti on govori o tijelima koja kontrolišu sudove, a oni ih kontroliše. On je pokušao sanirati situaciju koju je sam izazvao. Kada tvrdi da imovina pripada BiH to je za nas udar na naš suverenitet, imovina pripada RS i tako će ostati, volio to taj ambasador ili ne volio. Poštujemo američki narod i Ameriku ali ne poštujemo takve mešetare. Imovina neće biti na dnevnom redu. Imovina pripada nama - kazao je predsjednik RS.
Dao je komentar i zakonu o kleveti Dodik je kazao da će sigurno biti doneseni.
- LGBT aktivistima će biti zabranjen pristup obrazovnim institucijama. Ja mislim da to zagađuje javni prostor i da to treba eliminisati, ja se sada olučujem, da oni nama nameću svoje vrijednosti to nećemo dopustiti. Ja i dalje ostajem protiv tih ljudi, odnosno protiv onog što propagiraju, nemam ništa protiv tih ljudi, oni su slobodni da u svom privatnom životu upražnjavaju šta hoće, tužite me nikakav problem nije. Za mene je neprihvatljiv zakon o istospolnim brakovima, smijem biti protiv.
Imate mjesta, ostrva, ovo je naš način života, idite tamo – poručio je Dodik.

# LGBT
# BANJA LUKA
# MILORAD DODIK

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=507748

Baja

VRIJEĐAO I AMBASADORA SAD

Dodik o LGBT osobama: Imate ostrva, idite tamo​

LGBT aktivistima će biti zabranjen pristup obrazovnim institucijama, poručio je Dodik
Dodik: Mi nismo prekinuli saradnju sa Amerikom nego sa Američkom ambasadom i ambasadorom - Avaz

b4981dc8-1220-4eaf-b64b-3744b97130b9.jpeg

Dodik: Mi nismo prekinuli saradnju sa Amerikom nego sa Američkom ambasadom i ambasadorom. RTRS
A. O.
prije 15 minuta
1
Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, te gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković dodijelili su ključeve 50 stanova za izbjegla i raseljena lica u banjalučkom naselju Ada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom razgovora s novinarima, Dodik je iskazao zadovoljstvo realizacijom projekta.
Također, Dodik je ovu priliku iskoristio da se osvrne i na političku situaciju te druge teme. Pripadnicima LGBT populacije čak je poručio i da idu na "ostrva".
Dodik se dotakao američkog ambasadora kao i odnosa RS i SAD-a.

- Mi nismo prekinuli saradnju sa Amerikom nego sa Američkom ambasadom i ambasadorom. Ne slušam muziku kao američki ambasador. Sve što je rekao je apsurd. Mislim da je on i osoblje ambasade protiv srspkog naroda. Kada govori o zakonima o kleveti on govori o tijelima koja kontrolišu sudove, a oni ih kontroliše. On je pokušao sanirati situaciju koju je sam izazvao. Kada tvrdi da imovina pripada BiH to je za nas udar na naš suverenitet, imovina pripada RS i tako će ostati, volio to taj ambasador ili ne volio. Poštujemo američki narod i Ameriku ali ne poštujemo takve mešetare. Imovina neće biti na dnevnom redu. Imovina pripada nama - kazao je predsjednik RS.
Dao je komentar i zakonu o kleveti Dodik je kazao da će sigurno biti doneseni.
- LGBT aktivistima će biti zabranjen pristup obrazovnim institucijama. Ja mislim da to zagađuje javni prostor i da to treba eliminisati, ja se sada olučujem, da oni nama nameću svoje vrijednosti to nećemo dopustiti. Ja i dalje ostajem protiv tih ljudi, odnosno protiv onog što propagiraju, nemam ništa protiv tih ljudi, oni su slobodni da u svom privatnom životu upražnjavaju šta hoće, tužite me nikakav problem nije. Za mene je neprihvatljiv zakon o istospolnim brakovima, smijem biti protiv.

# LGBT
# BANJA LUKA
# MILORAD DODIK

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=507748

Baja
Dodik je Hajle Selasije za ovog siptara "naseg".

Podrzavam.

Додик: Против садржаја које припадници ЛГБТ популације пропагирају (ВИДЕО)​

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас активистима ЛГБТ групације треба забранити приступ да пропагирају такве ствари у школама у Српској.

Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.net

Милорад ДодикФото: predsjednikrs.net
Додик је рекао да је циљ и да се из уџбеника избаце сви могући садржаји те врсте и да се покуша пронаћи начин како то регулисати кроз друштвене мреже.
- Сматрам да то загађује јавни простор и друштвени живот и да то треба елиминисати - рекао је Додик у Бањалуци и додао да остаје против садржаја које припадници ЛГБТ групације пропагирају, али да није против њих самих.

Додик је навео да су припадници ЛГБТ заједнице слободни да у свом приватном животу упражњавају шта хоће, али да је он против пропаганде и пројеката којима, како је рекао, иду да то све наметну као обавезу у укупном јавном дискурсу.
Он је рекао да припадници ЛГБТ заједнице имају право да живе свој живот и у том смислу буду заштићени, али не и да другима намећу своје вриједности.
- Ово је наш начин живота и ја то покушавам да заштитим - поручио је Додик и додао да је против моогућности усвајања дјеце у истополним браковима.

Posle kad mu obore te zakone jer su neustavni niće jao kuku lele, mrzi nas Zapad. A da su neustavni vidi se iz aviona jer ne možeš nikog diskriminisati zbog seksualnog opredeljenja i svi ljudi imaju jednaka prava. Čemu samo služi to budalesanje đavo će ga znati.
Biće neustavni jer će sudije stranci i federalci da preglasaju srpske.
Nije ovo nikakva diskriminacija, ti ljudi imaju jednaka prava ali niko nema pravo da promoviše javno svoj privatni život jer je to privatna stvar.

Posle kad mu obore te zakone jer su neustavni biće jao kuku lele, mrzi nas Zapad. A da su neustavni vidi se iz aviona jer ne možeš nikog diskriminisati zbog seksualnog opredeljenja i svi ljudi imaju jednaka prava. Čemu samo služi to budalesanje đavo će ga znati.
I ja se pitam.
Možda da predložite da se i pedofilima, zoofilima, nekrofilima i sličnim spodobama daju ista prava kao LGBT likovima.
Jer, kako si ti sasvim ispravno primetio, ne možeš nikoga diskriminisati zbog seksualnog opredeljenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back