Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Ne ubeđujem ja ljude da je bezbedno ići u prodavnicu u čekati red po sat vremena a da je smrtno opasno ući u crkvu na Uskrs i istom takvom redu.ретарди
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ubeđujem ja ljude da je bezbedno ići u prodavnicu u čekati red po sat vremena a da je smrtno opasno ući u crkvu na Uskrs i istom takvom redu.ретарди
Misliš u prodavnici ili u crkvi?Dovoljno je da jedan korondžija zakašlje.
мислим ало црква је место где ће да се набијају у пичку лепу материнуNe ubeđujem ja ljude da je bezbedno ići u prodavnicu u čekati red po sat vremena a da je smrtno opasno ući u crkvu na Uskrs i istom takvom redu.
Misliš u prodavnici ili u crkvi?
Molim te da ne koristiš taj užasno banalan izraz.
Ne ako crkvene vlasti dozvole ulazak ograničenom broju vernika ali je za te priče sada kasno.мислим ало црква је место где ће да се набијају у пичку лепу материну
Režim nije dozvolio da se išta organizuje na vreme tako da taj argument ne priznajem.Bilo gde. A posebno u crkvi gde ima najviše ljudi.
не треба дозволити да се ИШТА организује УОПШТЕ.Režim nije dozvolio da se išta organizuje na vreme tako da taj argument ne priznajem,
Čudi me da ti se ovo nije učinilo krajnje nebezbednimне треба дозволити да се ИШТА организује УОПШТЕ.
ZATUCANE KRETENČINE! RETARDI!
ne budi debilU Srbiji je zvanično zabranjeno ali pretpostavljam da će sutra policija dobiti upustva da ne hapsi vjernike koji se upute ili vraćaju iz crkve.
Vučić nije naivan, zna da hapšenjem vjernika na Vaskrs ne bi bio pametan i mudar potez.
On se rukovodi rejtinzima i procjenama i neće napraviti pogrešan potez da na sutrašnji dan udari na narod.
Ne vidim na osnovu čega ga vređaš?ne budi debil
jedna godina b ez odlaska u crkvu nece doneti ssmak sveta.
u pitanju je zdravlje .
koliko jadni srbi nisu smeli prici u crkvu za vreme titoizma pa se opet prozivelo?
nemoj da pravis budalu od sebe.
dal si ti nenormalanRežim nije dozvolio da se išta organizuje na vreme tako da taj argument ne priznajem.
Možda bi režim bio popustljiviji da se radilo recimo o skupljanju potpisa.
![]()
04. 03. 2020.
Da ali epidemija je već bila u jeku.dal si ti nenormalan
pa ovo je skoro dve nedelje pre vanrednog stanja
koji ste vi patuljasti primerci
Ozbiljno me zabrinjavaš.dal si ti nenormalan
pa ovo je skoro dve nedelje pre vanrednog stanja
koji ste vi patuljasti primerci
da, pa sta
da je vlada srbije proglasila vanredno stanje 16 februara svi bi ste popisdeli i lajali da se cuje do meseca
To nisam rekao ja već Vučić.za groblja i koronu i vlast si zloban, dakle nerealan
Теби још увек није јасно да епидемија не постоји, да је дозвољено ићи у продавнице, а да није дозвољено ићи у цркву на Васкрс?ps vase tunmacenje okupljanaj je tumacenje malog djoki ce. da li se djubretarti okupljaju? ili treba da se djubre ne nosi mesec dana? da li se radnici vodovoda okupljaju? ili da nema vode nedeljama? da li se zaposleni u opstinama, ministarstvima policiji, okupljaju? ili treba da ne rade nista
niste vi merilo normalnosti u srbiji nego ste merilo nenormalnosti, stoo ce se videti na izborima ove godine
vreme je da se rastajemo, neka ti zena i deca objasnjavaju osnovne pojmove. ides na listi nepoozeljnih!Теби још увек није јасно да епидемија не постоји, да је дозвољено ићи у продавнице, а да није дозвољено ићи у цркву на Васкрс?

Ок, ако ниси способан да се суочиш са истином онда бежи од ње. Пре или касније схватићешvreme je da se rastajemo, neka ti zena i deca objasnjavaju osnovne pojmove. ides na listi nepoozeljnih!![]()
то што се догађа не значи да је добро, у ствари, идиотски је.Čudi me da ti se ovo nije učinilo krajnje nebezbednim
![]()
04. 03. 2020.
Da podsetim, epidemija u Italiji je počela 31. 01. 2020.
Nemam šta da dodam., у ствари, идиотски је.