Додик: МУП ће спријечити хапшења грађана Српске!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Додик: МУП ће спријечити хапшења грађана Српске​

Заложићу се да сваки грађанин Српске буде заштићен, порука је Милорада Додика, српског члана Предсједништва БиХ.

Милорад Додик (фото:atvbl.com) -

Милорад Додик (фото:atvbl.com)

- Позивам све људе у Републици Српској, приликом сваког сазнања о евентуалном дјеловању СИПА или обавјештајне службе, да обавијесте надлежну полицију - рекао је Додик у разговору за Алтернативну телевизију.

Навео је да ће у функцији бити посебан број у Републици Српској, путем којег ће грађани Српске информисати полицију уколико им је потребна заштита.
- Полиција Српске је већ добила налог да наше људе штити и брани - шта год то значило. Ако неко покуша да хапси, приводи, полиција Републике Српске ће то спречавати - изричит је Додик.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=440029

Na drugoj strani je tuzilastvo BIH vec formiralo predmete vezane za novi zakon o negiranju genocida i velicanju ratnih zlocinaca.
SIPA ce uskoro dobiti nalog da hapsi Srbe po Bosni pa tako i po Banja Lukama, Bijeljinama i Sokocima.

- Kako ce reagovati Srbi u SIPI? A i na celu same SIPE je Srbin. Ali vec znamo da su ti Srbi iz SIPE vec hapsili druge Srbe bezbroj puta. Hoce li opet biti isto?
- Ovim je Dodara dao nalog policiji rs da sprecava aktivnosti sipe po svaku cenu. Znaci da ce doci i do pucacine

ovo znaci samo jedno -> RAT

I ja se iznenadio kada sam video da su glavni u SIPI zapravo Srbi haha.

Mada Bošnje su krenule da smenjuju u tužilaštvu Srbe, sad će možda i po SIPI da smenjuju.

Da direktor SIPE je Srbin mada izgleda onako mlitavo. Kao neki funkcioner na nekom salteru. Ali glavni operativac ima nadimak The Chetnik (Knezevic). Ali on je pohapsio masu Srba (optuzeni za ratne zlocine, sverc itd). Zli jezici kazu da se tako iskupljuje za zlodela koja je cinio tokom rata

Kada budu uhapsili prvo građanina Republike Srpske zaboraviće šta je danas rekao.
Ja mislim da nije ni toliko bitno šta je Mile reko.
Kad uapse prvog sam narod će se dići.

Polazim od sebe.
Da meni neko zabrani da ispred moje zadruge (dok pijem pivo) neko zabrani (ili me sutra apsi) zato što sam nešto reko (Vučiću derpe na pr) ... ili mog komšiju ... ja bi sa TTejcem išo u voćnjak pa neka krenu.

Ja mislim da nije ni toliko bitno šta je Mile reko.
Kad uapse prvog sam narod će se dići.

Polazim od sebe.
Da meni neko zabrani da ispred moje zadruge (dok pijem pivo) neko zabrani (ili me sutra apsi) zato što sam nešto reko (Vučiću derpe na pr) ... ili mog komšiju ... ja bi sa TTejcem išo u voćnjak pa neka krenu.
Tri dana protesti i nikom ništa.

Gde ta bajina policija sve ove godine,svaki dan Sipa na teritoriji RS hapsi zbog optužbi za ratne zločine.
Ne možeš braniti čoveka koji je optužen za ratne zločine, niti kriminalca.
Ali ako krenu da apse zato što je neko nešto negde rekao E, to je druga priča.

Ne možeš braniti čoveka koji je optužen za ratne zločine, niti kriminalca.
Ali ako krenu da apse zato što je neko nešto negde rekao E, to je druga priča.

Ti mora da si mlad decko. Nakon rata je u Bosni bilo i do 60.000 stranih vojnika. Prvo IFOR pa SFOR.
Kasnije su poceli hapsiti Srbe optuzene za zlocine u Bosni.

To nije islo lako. Padale su mrtve glave.

Jednom prilikom kada su uhapsili Srbina u Foci...na hiljade Srba je sislo na ulice, zapalili zgrade OHR, pomlatilo strance i zamalo da ih lincuju

Kasnije je to splasnulo i svi su se pomirili

Ali sada je dosao Baja i on je spreman povesti narod u fight

Ne mogu mu suditi na teritoriji RS jer nema sudija koji će raditi protiv zakonodavnog tela RS tj parlamenta ... moraju SVE voditi u Sarajevo :D

Naravno, pod uslovom da mogu operativno da sprovedu sve to.

Ima Bosnjaka i Hrvata sudija i u Banja Luci i u Bijeljini i u Trebinju ...

Primer Prijedor

Sudije suda​

Sudije na parničnom referatu
  • Tanja Mugoša
  • Vera Anušić
  • Branka Kragulj
  • Senad Hadžić
  • Gordana Mitrović
Sudije na parničnom referatu
  • Predrag Tepić
Sudije na krivičnom referatu
  • Nebojša Manojlović
Sudije na prekršajnom referatu
  • Nesiha Kurbegović
Sudije na izvršnom referatu
  • Gordana Pjevač
  • Vanja Mehadžić
  • Harun Samardžić
  • Šejla Husić
https://ossud-prijedor.pravosudje.ba/

bilo bi sjajno kad bi se Srbi oko necega slozili i to izgurali.

sad ce vidimo dal je Baja sa jaja il Baja bez jaja

Lepo bi bilo da da primer i javno negira đenosajd, pa da vidimo onda u kom će se pravcu stvari razvijati. Ono što je sigurno je da nijedan teroristički političar neće više priviriti u Srpsku, a isto važi i za njihov nakot :kafa:

Ti mora da si mlad decko. Nakon rata je u Bosni bilo i do 60.000 stranih vojnika. Prvo IFOR pa SFOR.
Kasnije su poceli hapsiti Srbe optuzene za zlocine u Bosni.

To nije islo lako. Padale su mrtve glave.

Jednom prilikom kada su uhapsili Srbina u Foci...na hiljade Srba je sislo na ulice, zapalili zgrade OHR, pomlatilo strance i zamalo da ih lincuju

Kasnije je to splasnulo i svi su se pomirili

Ali sada je dosao Baja i on je spreman povesti narod u fight
Eto, sam si opisao.
60 000 stranih trupa i narod se digao ali nije iza sebe imao institucije države a to sada nije slučaj :rtfm:

Čak su te institucije bile protiv ustanka naroda.
"Svi koji su činili zločine mora da odgovaraju" - tako su pričali i raja je legla na rudu. Samo Srbi činili zločine.

Verbalni delikt zastareva posle 3 ili 6 meseci (nisam pravnik) ali znači da ako si maja meseca negde izjavio da u Srebrenici nije bilo genocida, negde za Malu Gospojinu ti upadnu specijalci i oteraju u SA - glupost.

... a šta ako nisi reko a neko te lažno optuži da jesi?
Tu se sada otvaraju 1000 situacija i mogučnosti.

Back