Uzgred, sta te privlaci da dolazis na srpski forum? Da kukas? Ili da pretis i s.er.es? Mislim meni aposlutno nikada nije palo na pamet da idem na vase forume i tamo se dokazujem, nemam potrebu za tim, nemam sa vama nista zajednicko sem donekle jezika i sa starijima nesto zajednickih uspomena na SFRJ. I ono sto vi u Bosni, Hrvatskoj i ostalim delovima bivseg SFRJ mozda nikako i nikada necete razumeti, ogroman % Srba iz Srbije nije ni ucestvovao u tim ratovima niti je imao nekog dodira sa tim teritorijama (sem kad se islo na Jadran). Pa tako jednan Nislija, Kikindjanin ili Beogradjanin sem ako nije imao poreklo iz BiH ili Hrvatske nije bio ni preterano zainteresovan ili obavesten sta se kod vas desava. Eto, ja nisam u zivotu bio u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Mostaru, Bijeljini, Prijedoru, Brckom, Bihacu, Jajcu, Zvorniku... iako se SFRJ raspala u mojih 25 godina zivota, jednostavno nismo odlazili u BiH, ekskurzije su uglavnom isle u Hrvatsku, Sloveniju i Makedoniju, nisam imao rodbine u BiH, na proputovanju do Jadrana smo isli ili vozom ili aviJonom. Za mene je BiH bila spansko selo, prvog Muslimana u zivotu sam video u JNA. A tako je bilo i kod velikog dela stanovnika u Srbiji. mi nismo bili optereceni vama, nismo ni danas.