Dodik: Ko i kako gura unitarnu BiH

Ne,nezavisnost niko ne traži sve dok se poštuje RS,zagarantovana dejtonom.Međutim,što veći pritisak na RS iz federacije to i veći kontraefekat-želja za samostalnošću.

Ja sam za svaki dogovor izmedju Srba i Bosnjaka sto se tice RS-a,ali da Bosna i Hercegovina ostane u granicama koje su trenutno...Dogovor je moguc,i zajednicki zivot,ali nekome to ne odgovara,i imam utisak da se namerno podizu tenzije i sa jedne i sa druge strane...

Ja sam za svaki dogovor izmedju Srba i Bosnjaka sto se tice RS-a,ali da Bosna i Hercegovina ostane u granicama koje su trenutno...Dogovor je moguc,i zajednicki zivot,ali nekome to ne odgovara,i imam utisak da se namerno podizu tenzije i sa jedne i sa druge strane...

pa dogovor je napravljen u Dejtonu a to je da BIH bude labava federacije FBIH i Republike Srpske

A poenta je da Bosnjaci iz FBIH nece da postuju taj ugovor, pokusavaju da ga izvrdaju i poniste i traze ukidanje Republike Srpske

Svaka takva stvar je uvod u sukobe i krsenje dosadasnjih dogovora i sasvim je logicno da Republika Srpska i njeni gradjani teze nezavisnoscu kad vide da Bosnjaci hoc da im uskrate ono sto im garantuje Dejton.

Pa i ja i ti da zivimo zajedno u jednoj kuci i da ti ja pocnem zabranjivati da izlazis da ti uzimam pare sigurno bi gledao da pobegnes od mene

poenta zashto baznijance svrbi RS je u parama
veoma jednostavno
chitava ta fiktivna drzava je u racqu chak i za ovo jadno banana okruzenje ali i kao takva RS je boljestojeci deo
poshto kukumavchenje o Srebrenici vishe ne placa rachune shta drugo moze da se smisli prosechan multikulturalni baznijanac nego isisati i ono malo shto josh nije pod njihovom shapom?

Претпостављам "сусједе" да си "Бошњак".
Значи, смета ти Додик?!
Па лепо. Ето аргумента да ја кажем - КАКВА ЛАФЧИНА!
Мада, то ћу још видети са националнијим Србима, знам да га многи не воле. Делимично си у праву. Има нечег опскурног у његовој појави, али то није "исламофобија". Имамо ми доста разлога да о вама мислимо то што мислимо:per:
Значи свиђа ти се "Наша странка":hahaha:
Је ли, а ти си против постојања Републике Српске?!?

...ево ја сам Српкиња,...и добро познајем народ Републике Српске,
али ми се Милорад Додик НЕ ДОПАДА, ни као политичар,
ни као човек.
Мислим да је лош избор за наш народ тамо!:think:
....Његова улога (кокетирање са западом и америма) је под знаком питања,
макар за мене.
Не допада ми се ни ова "Наша странка"!

Срећна сам што у Републици Српској има и других представника
тога одважног, срчаног и храброг народа!!!

.

ни као човек.
макар за мене.

.

Lijepo rečeno!

da si srbin - ko sto nisi, skapirao bi da mene boli patka ko je demokrata radikal naprednjak socijalista sve dok radi u korist mog naroda i drzave. ne bi ja imao nista protiv da demokrate vladaju narednih 100 godina da oni rade u interesu Srbije. A posto rade sve na stetu i unistavaju nas i kulturno i ekonomski i nacionalno i duhovno logicno je da ih mrzim i zelim njihov odlazak sa vlasti i hapsenje.

Sto se tice dodika koliko mogu da primetim on radi na korist soptsvenog naroda u Republici Srpskoj i od kako je on dosao tamo na celo drzave, srpskom narodu je bolje. Zato ga podrzavam i podzravacu ga dok god radi tako , dok god RS dozivljava napredak a balije *****....

Тачно ,док год су против њега ЕУ,Амери,мајмунолики Месић,ЛСД(пардонЛДП-Чеда)
Силајџић&Комшић ,жене Сребренице ,и остали српски душмани ми немамо право да будемо против њега.Искрено био сам резервисан у вези њега кад је дошао на место премијера РС али сав његов досадашњи рад на јачању РС,на повратку ингеренција РС,на економској независности РС (отварање представништава РС у свету),на борби за истину,на безкомпромисности говори да се ради о правом човеку на правом месту.Па нормално је да подржава оног манекена Тадића(ипак је он председник Србије) па неће ваљда да подржава Чеду и Чанка.

Ako je nesto opskurno, to je Dodikova islamofobicna "kolumna". :lol:

Btw, Bojan Bajic je Srbin iz Rudog, iz istocnog dijela BiH i RS-a koji je Dodik potpuno zapostavio, dok je multietnicka Nasa Stranka najpozitivnije iznenadjenje poslijednjih BH izbora.

Evo sta Bajic kaze za sarajevsko Oslobodjenje o svemu tome:

Фуј. не наседамо ми на такве глупости више. Додик је свашта, али ради добро за Српску.

ни као човек.
макар за мене.

.

Ја живим у РС...и бољег нема..ја сам алергичан на левичаре(Додик јесте левичар)..али за сада бољег нема...
А..."НАША СТРАНКА" је мухамеданска организација..која нађе пар Чеда ЛДП и код нас у РС...да ****ју за паре!

Tихи,svi građani RS su ravnopravni.Srpska je domovina ili otadžbina svih Srba,Muslimana,Hrvata i ostalih koji u njoj žive.U Banja Luci živi i nekoliko hiljada Muslimana.

:klap:

Ово је за све НАТО смрадове--видите како смо ми Срб толерантни...
А колико Срба живи у Сарајеву, Мостару, Тузли....
5 комада!

:klap:

Ово је за све НАТО смрадове--видите како смо ми Срб толерантни...
А колико Срба живи у Сарајеву, Мостару, Тузли....
5 комада!

Licemjernju bosanskih Srba nema kraja, te ih mnogi s pravom smatraju glavnim remetilackim faktorom na ex-yu prostorima.

Evo danas je godisnjica kako ste, onako tolerantno, kamenovali Bosnjake koji su dosli da obiljeze pocetak obnove dzamije Ferhadija, tzv. "proklanjavanje" - jednu klasicnu vjersku ceremoniju. Hiljade okupljenih srpskih nacionalista, uglavnom mladjih ljudi, probili su slabasni kordon policije i zasuli okupljene bosnjacke vjernike, uglavnom starije ljude, kamenjem, ciglama, i svim sto im je bilo pri ruci. Od posljedica je preminuo 61-godisnji Badic Murat. To se desilo gotovo 6 godina nakon zavrsetka rata.

bldz.jpg

Licemjernju bosanskih Srba nema kraja, te ih mnogi s pravom smatraju glavnim remetilackim faktorom na ex-yu prostorima.

Evo danas je godisnjica kako ste, onako tolerantno, kamenovali Bosnjake koji su dosli da obiljeze pocetak obnove dzamije Ferhadija, tzv. "proklanjavanje" - jednu klasicnu vjersku ceremoniju. Hiljade okupljenih srpskih nacionalista, uglavnom mladjih ljudi, probili su slabasni kordon policije i zasuli okupljene bosnjacke vjernike, uglavnom starije ljude, kamenjem, ciglama, i svim sto im je bilo pri ruci. Od posljedica je preminuo 61-godisnji Badic Murat. To se desilo gotovo 6 godina nakon zavrsetka rata.

bldz.jpg

Ma,vi Hrvati najmanje imate šta govoriti!Nijedno auto sa srpskim tablicama ne može ostati čitavo u Hrvatskoj,odmah ga zapale!Za vrijeme sp u rukometu srpski rukometaši nisu smjeli izaći iz hotela!Mnogi su se bunili protiv srpske zastave u Zadru,pa je nisu ni stavili.Koja sramota!Posljednji napad je onaj na košarkaše Crvene Zvezde

Stvarno sramota!

А ти би се решио босанских Срба значи, а? Односно решавао би се Срба, то је битно, мени је као Србину свеједно на којој локацији живе Срби.
Зато си ти против Српске. Ремети ти планове у елиминисању "ремтилакчког фактора". И ниси ти први који је Србе сматрао реметилачким фактором
Pavelic-Hitler.jpg

Па сад видите Срби ко је против Српске. Која је то "наша странка", у ствари њихова...

Сусједе, одат ћу ти тајну. Ја знам да сте ви непријатељи. Смета мени зло домаће, како би Његош рекао. Само ти паламуди и даље, тако помажеш мени и онима "попут мене" да изврше што бољу хомогенизацију Срба. Што оно кажу "национални тор", конташ ба! А из торова се најбоље блеји, рецимо у правцу Мајке Русије.

Него, има ли неки чедиста, неко ко није сусјед него се овде обраћа Србима да је против Српске?!

Back