Zanima me sta tacno znaci kad medu kolegama istog ranga i profila moras na posao doci prvi,a otici poslednji.
Sta se time zeli postici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,nisam mozda dobro formulisala pitanje.
Radi se o tome da si prisiljen da radis duze od drugih,da dodes rano pre svih i odes kad u zgradi vise nema nikog-Sta se time zeli na psiholoskom planu postici kod zrtve,to me zanima.
Zanima me sta tacno znaci kad medu kolegama istog ranga i profila moras na posao doci prvi,a otici poslednji.
...mobing, garant!![]()
To je drzavna institucija.
Ja radim svoje radno vreme,nista preko toga.
Vecina medutim dolazi sa dva sata zakasnjenja,i odlazi dva sata ranije. Ne bi mogli tako kad ja ne bih dolazila na vreme.
Kad dodu, ja moram prekinuti sve sto radim jer oni moraju pozavrsavati sve svoje na brzinu.
Tada samo sedim i dosadujem se dva-tri sata.Kad odu,onda nastavim.
Ne razumem, teraju te da dodjes da radis ranije i da ostanes kasnije, a ne smes da radis dok su tu?
Ili je to tvoja ogranizacija, a oni te samo nerviraju?[/QUO
Ne razumem ni ja to o organizaciji, kakva organizacija
Mislis da li sam ja to tako htela.
Nisam ja to organizovala.meni su tako smestili.
To je drzavna institucija.
Ja radim svoje radno vreme,nista preko toga.
Vecina medutim dolazi sa dva sata zakasnjenja,i odlazi dva sata ranije. Ne bi mogli tako kad ja ne bih dolazila na vreme.
Kad dodu, ja moram prekinuti sve sto radim jer oni moraju pozavrsavati sve svoje na brzinu.
Tada samo sedim i dosadujem se dva-tri sata.Kad odu,onda nastavim.
Mislis da li sam ja to tako htela.
Nisam ja to organizovala.meni su tako smestili.
U pravu si za ponizavanje.
Imaju potrebu da me malo spuste.
trebala je da se zove "zadnji među jednakima"...Zanima me sta tacno znaci kad medu kolegama istog ranga i profila moras na posao doci prvi,a otici poslednji.
Nije lepo da mi se smejes na problem.Davala sam ja otkaz i zbog manjeg problema.
Ovo mi je deveti ili deseti posao,nemam pojma.