dodes prvi,ides poslednji

To je drzavna institucija.
Ja radim svoje radno vreme,nista preko toga.
Vecina medutim dolazi sa dva sata zakasnjenja,i odlazi dva sata ranije. Ne bi mogli tako kad ja ne bih dolazila na vreme.
Kad dodu, ja moram prekinuti sve sto radim jer oni moraju pozavrsavati sve svoje na brzinu.
Tada samo sedim i dosadujem se dva-tri sata.Kad odu,onda nastavim.

Vecina medutim dolazi sa dva sata zakasnjenja,i odlazi dva sata ranije. Ne bi mogli tako kad ja ne bih dolazila na vreme.
Kad dodu, ja moram prekinuti sve sto radim jer oni moraju pozavrsavati sve svoje na brzinu.

Ne razumem, teraju te da dodjes da radis ranije i da ostanes kasnije, a ne smes da radis dok su tu? :dontunderstand:

Ili je to tvoja ogranizacija, a oni te samo nerviraju?

..a kako onda oni tebe teraju da dodjesh prva?
..jesi li probala da dodjesh kad i oni?

Ajoj, strašnog li maltretiranja... Nego, jesi li nova tamo? Verovatno jesi, ne bi pitala da nisi. Daklem, ne daju ti da se previše kabadahijski ponašaš baš odmah, već prvo moraš malo da istrpiš, da te spuste na zemlju. I ti ćeš tako jednog dana, kada i ako se pojavi neko nov, manje bitan i bez veza od uticaja. Ako potraje verovatno znači da si i dalje na dnu lestvice. Otupi se od toga, toliki ljudi koji rade sviknu na to, te prestanu da se žale i na ozbiljnije smetnje. Zasad mož da kukaš okolo, mož čak i da se informišeš o svemu ili nađeš neka savetovanja, ali iskreno, nakon radnog vremena imaš toliko drugih stvari kojima možeš i treba da se posvetiš. Sledeći.

Ne smejem baš, nego mi zvuči glupo što je tebi problem u tome što kolege mogu više da eskiviraju posao od tebe. Prošao sam tu i tamo par zaposlenja, uz to i vojsku i studentske domove, pa i ovaj forum na neki način: uvek se od novih očekuje malo više, prema njima su strožiji, dok oni koji su duže tu su već uhodani sa nadležnim organima i mogu lagodnije.

Zanima me sta tacno znaci kad medu kolegama istog ranga i profila moras na posao doci prvi,a otici poslednji.
Sta se time zeli postici.
trebala je da se zove "zadnji među jednakima"...

meni znači
nedostatak samopoštovanja, što vodi do gubitka ugleda i poštovanja među ljudima profesionalno jednakim sebi...

...ili...aj da budem u skladu s onim što mi piše ispod nicka...skinuo si gaće i naguzio da te jebbu...

Back