Dodela ferkvencija- borba protiv B-92?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Major_TOM:
P.S.
najvise me interesuje"nezavisna " RTS...koja mi iz dzepa otima 300 kinti mesecno, a da na njene odvratne politicke pamflete, nemam nikakav uticaj..

TO je tema, a ne B92, koja uzima pare od nekoga sponzora, stranog ili naseg, svejednio, i emituje sta hoce....na to ima pravo......a gledaoci daljinski...

Vjerovatno isto takvo misljenje o RTS-u ima i Hasim Taci, Agim Ceku...I zato, kupi sebi Koha Ditore, gledaj kosovsku televiziju i uzivaj. A ostavi Srbima da gledaju RTS.

Inace za tvoju inform,aciju.... KONKLUZIJA je zakljucak....

Majke ti??? Hvala ti, ko bratu.............Ja mislio da je to ovaj cir , sto imam na.....

happyface0nw.jpg

Major_TOM:
P.S.
najvise me interesuje"nezavisna " RTS...koja mi iz dzepa otima 300 kinti mesecno, a da na njene odvratne politicke pamflete, nemam nikakav uticaj..

TO je tema, a ne B92, koja uzima pare od nekoga sponzora, stranog ili naseg, svejednio, i emituje sta hoce....na to ima pravo......a gledaoci daljinski...

Kolega,jedan moj komsija je odlepio zbog pretplate.Problem je resio i otisao u elektrodistribuciju i podneo zahtev da ga otkace sa mreze.Sad tv gleda na baterije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back