Dodaj.rs definitivno pukao ?

• Začetnik teme Začetnik teme sasa6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sasa6

Aktivan član
Poruka
1.707
Primetio sam pre par dana da mi se slike koje sam hostovao na dodaj rs vise ne pojavljuje kao i to da se ne moze pristupiti sajtu, mislio sam da je nesto trenutno neki prekid ili napad na njihove servere itd...

Medjutim proslo je 3 dana a sajt je i dalje ne dostupan kao i slike, pa me zanima da li ima neko vise informacija u vezi sa ovim, cenim da je sajt ugasen :roll:

A ja kod njih hostovao brdo slika za moje sajtove i sada mi je sve u teskom daunu i ako je moja predpostavka tacna da su se ugasili onda :dash: :dash: :dash:, treba mi jedno 48 h da sedim neprestano da nalazim slike stare i kacim kod mene na host da sve vratim u normalu :evil:

Primetio sam pre par dana da mi se slike koje sam hostovao na dodaj rs vise ne pojavljuje kao i to da se ne moze pristupiti sajtu, mislio sam da je nesto trenutno neki prekid ili napad na njihove servere itd...

Medjutim proslo je 3 dana a sajt je i dalje ne dostupan kao i slike, pa me zanima da li ima neko vise informacija u vezi sa ovim, cenim da je sajt ugasen :roll:

A ja kod njih hostovao brdo slika za moje sajtove i sada mi je sve u teskom daunu i ako je moja predpostavka tacna da su se ugasili onda :dash: :dash: :dash:, treba mi jedno 48 h da sedim neprestano da nalazim slike stare i kacim kod mene na host da sve vratim u normalu :evil:

izgleda da jeste, ne mogu ni ja da pristupim mom profilu od pre par dana :(

Dodaj.rs je sajt u vlasništvu firme Pogodak koja je imala i istoimeni pretraživač. Pretraživač je ugašen prošle godine a evo sad i Dodaj.rs tako da, male su šanše da je neka greška do servera.

A i domen im je istekao pre par dana
Domain name: dodaj.rs.
Domain status: Expired
Registration date: 25.06.2008 15:26:06
Modification date: 26.06.2012 02:00:04
Expiration date: 25.06.2012 15:26:06
Registrar: Loopia d.o.o.

Šanse da će se izgubljeni fajlovi povratiti su 1% tako da nemojte se mnogo nadati već nađite novi, pouzdaniji, image hosting i da vas Bog vidi.

P.S. Sad baš gledam koliko je domaćih sajtova (pre svega blogova) puklo jer su sve slike sa sajta stavljali na dodaj.rs :confused:

Expires:
2013-06-25

Dobro ljudi ko im je uplatio za ovu godinu domen :) ,hocu i ja

Brate ako je bio problem produzetka domene, znaci da sam znao ja bih im poslao mail i rekao da cu im ja platiti od moji para :lol:

Imali ste sreće ovaj put, sada bolje sve te slike sačuvajte na hard ili prebacite na neki cloud hosting tipa Dropbox (+ na hard) i mirni ste.

Ja nisam imao srece nikakve moram da ispravljam 300 postova sto sam vec uveliko poceo sve njihovo staro pobrisao i poceo iz pocetka :roll: Tako da od sada ko bas hoce da kaci neke slike neka ide na strane servise ovog tipa, a ko ima veci HDD na serveru kao ja onda kod sebe i miran si :mrgreen:

Back