Doctor Who

Mister Sparkle

Aktivan član
Poruka
1.395
znaci kako je dobra serija to nije normalno,prosli put kada je emitovana nisam odpratio,sada pratim redovno i nemogu da opisem odusevljenje serijom,mozda i najbolja serija koju sam ikada gledao,sigurno je u top 5

Btw na B 92 se u poslednje vreme mogu gledati mnogo zanimljive serije i emisije od BBC-a,sve su prvoklasne,Last Man Standing,Robin Hud,Top gear...

Versions_of_the_Doctor.jpg

TARDIS2.jpg

Evo da dignem temu iz mrtvih za slucaj da postoji jos koji fan Doctro Who-a u srbiji .
Because I'm absolutely fantastic evo vam i par linkova za gledanje : Dakle od 2005 do dana danasnjeg (znaci novije epizode) mozete gledati ovde : Ovde , dok starije epizode (od prve pa do 8. doktora ) mozete gledati Ovde .
Nova epizoda , nastavak epizode good man goes to war dolazi u septembru :D , posto sam pregledao nove epizode jedno 2-3 puta bacio sam se na gledanje starih epizoda .... jako je cudno ali i zanimljivo gledati pocetke serije iz 1963 :)

Apsolutno se slazem da je odlicna, jedna od najboljih, a ovo sa River Song se nije dalo ocekivati, bas sam bio zapanjen i iznenadjen :)

Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem da je odlicna, jedna od najboljih, a ovo sa River Song se nije dalo ocekivati, bas sam bio zapanjen i iznenadjen :)

Negde sam video komentar sto me bacilo u razmisljanje , znas onu pesmicu sto ide na kraju epizode good man goes to war ? Onu
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war
Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war
Demons run but count the cost
The battles won but the child is lost..

Kaze da zvuci poput decije pesmice , one koje se pevaju bebama . Pa kontam da je to Amy pevala Melody (River jelte) dok je bila mala , pa tako svi ostali znaju za legendu o doktoru i Deamons Run-u :D
Plus vidi se da su zajedno River i Doktor , od onolikog flerta , pa ako budu imali dete moze biti cisti TimeLord :)

Ne gledam je ali samo da kazem zainteresovanima da je cetvrta sezona na HRT2, na kablovskoj...Gledao sam tamo do skoro "Brothers & Sisters" pa mi se zavrsilo i sad doslo ovo :(

Moguce, moguce, videcemo vec, kraj se jos ne nazire :)
Nego, evo izasao trejler za drugu polovinu sezone
Pise jos jedan dan do nove epizode , znaci za dva dana ce osvanuti na netu :D :D
Ne gledam je ali samo da kazem zainteresovanima da je cetvrta sezona na HRT2, na kablovskoj...Gledao sam tamo do skoro "Brothers & Sisters" pa mi se zavrsilo i sad doslo ovo :(

Cemu tuzni smajlic ... pokusaj gledati doktora , ali na linku koji sam postavio imas sve od pocetka , mozda ce te zainteresirati ko mene :D

ce klara da rikne,kad je upakovase u tubu?:lol:dok njen zli klon vrslja a realno vise joj lezi uloga zloce...
u sv sl rekose da je ovo njena zadnja sezona,a i da ce zence da se pojavi opetXd

mislio sam da će clara drugačije da umre, rose srećna, marta srećna, Donna uredu, a klaru ubila ptica, I meni se ne sviđaju soniče naočare boljI je sonični šravciger (izvinte ako ima greška u pisanju dolazim iz engleske I veliki sam fan doctor who )

mene su cvikeri nervirali u pocetku..al sad su mi kulXD
meni najzalije klare,al opet kontam ds je to sluzilo ko pstava za ovu poslednju epizodu koja je oduvala...jedva cekam sledecu da vidim sta ce da im uradi i da objasne dal je lazuckao na kraju ili ne:lol:
tj da li je ME rekao u smislu one asildgar il kako se zvala ranije klinka...
ili u smislu JA...:))tj on..

Back