Крагујевчанин Aktivan član Poruka 1.065 11.08.2011. u 13:30 - Добровољно давање крви и узимање алкохола #1 Колико пре добровољног давања крви не треба узимати алкохол?
Dijenek Elita Poruka 22.033 11.08.2011. u 14:05 - Добровољно давање крви и узимање алкохола #2 Zavisi koja kolicina je u pitanju. Ali, bilo bi dobro ne opiti se dan ranije...
Крагујевчанин Aktivan član Poruka 1.065 11.08.2011. u 16:09 - Добровољно давање крви и узимање алкохола #3 Dijenek: Zavisi koja kolicina je u pitanju. Ali, bilo bi dobro ne opiti se dan ranije... Kliknite za proširenje... Свакако.Када сам мислио алкохол онда је то флаша,две пива
Dijenek: Zavisi koja kolicina je u pitanju. Ali, bilo bi dobro ne opiti se dan ranije... Kliknite za proširenje... Свакако.Када сам мислио алкохол онда је то флаша,две пива
Dijenek Elita Poruka 22.033 11.08.2011. u 22:00 - Добровољно давање крви и узимање алкохола #4 To mozes da popijes dan pre ali nemoj prekasno... Inace, ja sebe smatram kompetentnim posto sam davalac, a i dugogodisnji volonter u davalastvu...
To mozes da popijes dan pre ali nemoj prekasno... Inace, ja sebe smatram kompetentnim posto sam davalac, a i dugogodisnji volonter u davalastvu...
Крагујевчанин Aktivan član Poruka 1.065 11.08.2011. u 22:01 - Добровољно давање крви и узимање алкохола #5 Dijenek: To mozes da popijes dan pre ali nemoj prekasno... Inace, ja sebe smatram kompetentnim posto sam davalac, a i dugogodisnji volonter u davalastvu... Kliknite za proširenje... Ја сам почетник.Сутра ће ми бити тек трећи пут
Dijenek: To mozes da popijes dan pre ali nemoj prekasno... Inace, ja sebe smatram kompetentnim posto sam davalac, a i dugogodisnji volonter u davalastvu... Kliknite za proširenje... Ја сам почетник.Сутра ће ми бити тек трећи пут