sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.422
Ljudi jeste provalili semu da nase cure kad nalete na bogatog tipa daju mu odmah prvo vece, a kad je normalan ili bez love onda glume konzervativnost
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
To nema veze, zasto ona daje njemu odmah, a pred drugima koji su konzervativnijiavesic:pa ovaj sto ima love je verovatno odvede u hotel ili ima veeeelika kola pa moze kako oćeš,,,, valjda su uslovi DAvanja u pitanju ????
avesic:pa ovaj sto ima love je verovatno odvede u hotel ili ima veeeelika kola pa moze kako oćeš,,,, valjda su uslovi DAvanja u pitanju ????
Dodju cure kod mene u kafic,vidim neshto mashu naruchuju mi pice,mislish da je to-to?jbg...nisam shvatio,ja sam ozbiljan chovek...sinnke:Ljudi jeste provalili semu da nase cure kad nalete na bogatog tipa daju mu odmah prvo vece, a kad je normalan ili bez love onda glume konzervativnost
Nije to nista strasno, svako kaze ono sto mu je prvo na pameti.avesic:frozene u pravu si ,,, ja odma na prostituciju --- ali ima veze --- odoh