Dobrodošlica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

fisherman1

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.583
Svaki put kad se ulogujem na ovaj Forum Krstarica dočeka me:"Hvala što ste se prijavili Fišerman1!"
Kulturna dobrodošlica...Od moderatora ili administratora ovde nisam čuo ružnu reč ili neprikladan
komentar...
Shvatio sam da dolazim u tuđu kuću u koju sam i ja dobrodošao...Nisam baš odmah pročitao pravila
ponašanja,ali na vreme...
Ovde sam naučio kako da se ponašam u ovom virtuelnom svetu-što sličnije onom realnom -pristojno
i čuvajući i svoj i integritet prisutnih...Po principu:ne čini ono šta ne želiš da i tebi bude činjeno...
Bilo je i neprijatnih dijaloga i čak sam i sam dva puta opomenut-neću se pravdati-učestvovao sam i ja
u neprikladnom dijalogu i time povredio gostoprimstvo ovog foruma...Koristim ovu priliku da se izvinim
za ta dva slučaja koji su me i naterali da pažljivo pročitam Pravilnik-kućni red Krstarice...Siguran sam da je to
minimum...I ja sam veoma liberalan,čak sam sklon anarhizmu,ali to je jedno a bezobzirno ponašanje
sasvim drugo...
Lično se s učesnicima ne poznajem,a želeo bih da ako se s nekim od učesnika nekad i upoznam,da
ni on,ona,a ni ja nemamo razlog da menjamo boje...Radi toga pozivam sve učesnike,naročito ove
filozofije,da zadrže lepe manire i lepo ponašanje pri učešću na ovom forumu...Možemo mi i opuštenije komunicirati,
ali do izvesnih opšteprihvaćenih granica koje su i pravila Pravilnika ovog foruma...

jel se ti to spremas za moda? :lol:

Možemo mi i opuštenije komunicirati,
ali do izvesnih opšteprihvaćenih granica koje su i pravila Pravilnika ovog foruma..

opustenost i njene granice su sirok pojam, sto zavisi i od stepena tolerancije, a stepen tolerancije zavisi od sujete, ega i i sopstvene sigurnosti. a pravilnik, sa velikim p, i onako nije precizno definisan.

p.s. sad sam proverila sta pise. pa kazu - hvala vam sto ste se prijavili, nekrstena.

znas i na tarabi pise svasta, al' nije. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
jel se ti to spremas za moda? :lol:

opustenost i njene granice su sirok pojam, sto zavisi i od stepena tolerancije, a stepen tolerancije zavisi od sujete, ega i i sopstvene sigurnosti. a pravilnik, sa velikim p, i onako nije precizno definisan.
Neko je to već rekao:"Ne bih to ni za pare...",a ja mogu samo da dodam "i da nude ma koliko..."
A ovo šta si lepo rekla-sve to lepo može da se uokviri u onom o čemu sam u uvodu...Nije teško obuzdavati svoju sujetu...Prvo je treba postati svestan...
Ja moju sujetu odlično znam i nije zanemarljiva-treba napor da je savladam...Ali taj napor nije loš-donosi zadovoljstvo čestitosti...:)

Neko je to već rekao:"Ne bih to ni za pare...",a ja mogu samo da dodam "i da nude ma koliko..."
A ovo šta si lepo rekla-sve to lepo može da se uokviri u onom o čemu sam u uvodu...Nije teško obuzdavati svoju sujetu...Prvo je treba postati svestan...
Ja moju sujetu odlično znam i nije zanemarljiva-treba napor da je savladam...Ali taj napor nije loš-donosi zadovoljstvo čestitosti...:)

sad ga pretera za to nudjenje ma koliko.
sujetu nikada nije tesko obuzdati, ako si svestan uzroka ataka na istu.

ne primaju nas radi nas, nego radi sebe. treba i neki original da pise na ovom 4umu.

Mislim da poslovni ljudi baš i nisu nešto ludi za velikim mudrostima...:mrgreen:Međutim,naravno da im dobro dođe i originalno
mišljenje koje može povećati popularnost foruma...Komercijalni motivi su u prvom planu,ali to je normalno-dok i to ne pređe
granice dobrog ukusa...Zasad ovaj forum nije pretrpan reklamama...

Mislim da poslovni ljudi baš i nisu nešto ludi za velikim mudrostima...:mrgreen:Međutim,naravno da im dobro dođe i originalno
mišljenje koje može povećati popularnost foruma...Komercijalni motivi su u prvom planu,ali to je normalno-dok i to ne pređe
granice dobrog ukusa...Zasad ovaj forum nije pretrpan reklamama...

ahm, sad su mi jasniji neki banovi. :mrgreen:
dajmo prostora i drugima, osim ako ti ne zamandale temu. :D

sad ga pretera za to nudjenje ma koliko.
sujetu nikada nije tesko obuzdati, ako si svestan uzroka ataka na istu.

Ne preterujem-mislim da moderacija iziskuje dugo radno vreme,a moj radni dan u proseku duži od 12sati inače:mrgreen:
Nekad bih i u ribolov i da buljim u pecaljke a ne u lapić...:mrgreen:

Razlog što sam ovu temu pokrenuo je bezrazložno dizanje prašine oko ničega,a ovde na forumu...Pri tome se redovno prozivaju i modovi i administracija...
A u stvari šta je u pitanju? U pitanju je asocijalno ponašanje tipa navijača.hajde u nešto blažem obliku...
I muka mi je od tog našeg primitivizma,ali i od našeg čutanja i okretanja glave...Zašto je teško izraziti neslaganje s nasilništvom u bilo kom obliku?

Ne preterujem-mislim da moderacija iziskuje dugo radno vreme,a moj radni dan u proseku duži od 12sati inače:mrgreen:
Nekad bih i u ribolov i da buljim u pecaljke a ne u lapić...:mrgreen:

Razlog što sam ovu temu pokrenuo je bezrazložno dizanje prašine oko ničega,a ovde na forumu...Pri tome se redovno prozivaju i modovi i administracija...
A u stvari šta je u pitanju? U pitanju je asocijalno ponašanje tipa navijača.hajde u nešto blažem obliku...
I muka mi je od tog našeg primitivizma,ali i od našeg čutanja i okretanja glave...Zašto je teško izraziti neslaganje s nasilništvom u bilo kom obliku?

slazem se da je biti mod zahtevno, jos jedna obaveza za vratom. to je momenat kada zadovoljstvo postaje obaveza, barem pod nalogom pod kojim si mod. :mrgreen:

ostatak ne razumem o cemu pises. mora postojati neslaganje, ako na to mislis. ne mozemo se ni svi, u svakom pogledu slagati. ocemo li utonuti u klimanje glavom?
a sta je sa nasiljem koju vrsi vlast nad narodom? ne mozes posmatrati jednosmerno. nit su samo modovi ugrozeni, nit su samo korisnici ugrozeni. korisnik ima samo rec i nista vise. moze uvek biti uklonjen sa 4uma sa ili cak i bez obrazlozenja itd. mod ima i drugo oruzje, osim dobro upakovanih reci.

eto, sad bi neko mogao da me kazni zbog ovoga. :lol:

slazem se da je biti mod zahtevno, jos jedna obaveza za vratom. to je momenat kada zadovoljstvo postaje obaveza, barem pod nalogom pod kojim si mod. :mrgreen:

ostatak ne razumem o cemu pises. mora postojati neslaganje, ako na to mislis. ne mozemo se ni svi, u svakom pogledu slagati. ocemo li utonuti u klimanje glavom?
a sta je sa nasiljem koju vrsi vlast nad narodom? ne mozes posmatrati jednosmerno. nit su samo modovi ugrozeni, nit su samo korisnici ugrozeni. korisnik ima samo rec i nista vise. moze uvek biti uklonjen sa 4uma sa ili cak i bez obrazlozenja itd. mod ima i drugo oruzje, osim dobro upakovanih reci.

eto, sad bi neko mogao da me kazni zbog ovoga. :lol:

Pa onda brzo izbriši svoje reči...:hahaha:

pa i ja se slazem s covijem u mnogo cemu, al' onda nije zabavno. :lol:

Meni moze biti zabavno i kada sam sa onima koji slicno misle. Ima drugacijih nacina zabave osim rasprave:aha:
Inace, konstruktivne razgovore vodim u reali, ovde sam iskljucivo da se nasmejem i osetim duh svog naroda koji se na zalost sve vise gubi.
Covi zna o cemu pricam, on je iz tog...drugog vremena:D
A jednom muskarcu (klasicnom, naravno) je naj zabavnije i...najprijatnije u zenskom drustvu:rumenko:

Meni moze biti zabavno i kada sam sa onima koji slicno misle. Ima drugacijih nacina zabave osim rasprave:aha:
Inace, konstruktivne razgovore vodim u reali, ovde sam iskljucivo da se nasmejem i osetim duh svog naroda koji se na zalost sve vise gubi.
A jednom muskarcu (klasicnom, naravno) je naj zabavnije i...najprijatnije u zenskom drustvu:rumenko:

ako nije drugo podneblje, onda je drugo vreme. :lol: crni tibi....
gle, ima i rec dve o podneblju. :lol:
vi stariji ste namazani svim bojama. zato nemoj meni o vremenu. :lol:
:cmok2:

:rumenko::rumenko::rumenko:-Ovo poslednje
i ja teška srca priznajem...:rumenko::rumenko::rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back