Добродошлица Македонцима

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RedStarFanMKD

Obećava
Poruka
60
Данас су у Нишу били сачекани Македонски навијачи поводом ЕП. графитима „Македонија је србска земља“, по меин је ово ужас и никако није смео да се дозволи овакав потез!

Извор: http://sportdenes.com/rakomet/euror...пречекани-со-„македонија-е-србска-земја“.html

Какво је мишљење Срба о овоме ? Волео бих да верујем да је ово мањински став, али ми се све више и више доказује супротно...

Данас су у Нишу били сачекани Македонски навијачи поводом ЕП. графитима „Македонија је србска земља“, по меин је ово ужас и никако није смео да се дозволи овакав потез!

Извор: http://sportdenes.com/rakomet/eurorakomet2012/item/2989-фото-македонците-пречекани-со-„македонија-е-србска-земја“.html

Какво је мишљење Срба о овоме ? Волео бих да верујем да је ово мањински став, али ми се све више и више доказује супротно...

Нема потребе од оваквих тема.Графити су провокација појединаца.Ако хочеш сазнати за кога че навијати Срби онда врати се на ЕП у кошарци па се распитај како је било по београдским кафичима и широм Србије када је играла Македонија.

Знам каква је била атмосфера за баскет, затоа ме и чуде овакви потези, прво Грчка застава, БЈРМ на семафору, сад графити. С друге стране се волимо, све је тако нејасно...
Srbima nesto nije jasno,nesto im se muti po glavi,pomesali su neke fakte pa se zato i ovako ponasaju nacionalisticki,evo primera koliko oces na ovom forumu. Oni su ti nedefinirani, jednom kazu da smo Grci,onda da smo Srbi pa su nas oni oslobodili od nekoga ????? pa onda Bugari. Vidis da imaju i pretenzije da Crnogorce,Hrvate,Madjare i ostale nazivaju Srbima sa govornom manom. Imaju problem sa sobom, lutaju u svemiru.

Извор: http://sportdenes.com/rakomet/euror...пречекани-со-„македонија-е-србска-земја“.html

Наравно да је српска земља!

Srbima nesto nije jasno,nesto im se muti po glavi,pomesali su neke fakte pa se zato i ovako ponasaju nacionalisticki,evo primera koliko oces na ovom forumu. Oni su ti nedefinirani, jednom kazu da smo Grci,onda da smo Srbi pa su nas oni oslobodili od nekoga ????? pa onda Bugari. Vidis da imaju i pretenzije da Crnogorce,Hrvate,Madjare i ostale nazivaju Srbima sa govornom manom. Imaju problem sa sobom, lutaju u svemiru.

Па зависи како се дискусија развија.По потребу за Србе смо Бугари,па Срби,па Шиптари.....Стварно микако да се опреселе једном шта су им јужни суседи...

Но, народ који живи тамо, ѕи неких раѕлога, препоѕнао је себе као посебну нацију, ( верујем да је то комунистички пројекат, ал је то мање важно) и у већини хоће да живи самостално. Дакле, не видим раѕлог и потребу да е намећемо. Нису нас они вукли ѕа уши да их ослобађамо од турака. Мада у оно време, све је било другачије. Тамо се тд народ сматрао Србима, у великом броју... сем оних који су се сматрали бугарима. И Они су тад српску војску доживљавали као ослободиоце.

Само да ѕнаш да се не може никако оценити став грађана преко форума, зна се ко се смара оваквим темама, националисти и такозвани патриоти. Видим да си Македонац, па још и форумаш, можда си члан кајгане, тамо се пише свашта о Србима а на улици је другачије. Не закључивати по форумима

Gluposti, verovatno nekih navijačkih balavandera. Po meni su Makedonija i Makedonci ok. Mirno smo se rastali i u bivšoj SFRJ, tamo nije bilo napada na vojsku niti išta slično. Malo su me razočarali priznavanjem Kosova, ali mislim da su ih Ameri naterali u to. Trebalo bi gajiti s njima normalne i dobrosusedske odnose, i mislim da je većina Srba i Makedonaca između sebe ok. Što se mene tiče, dobrodošli su ovde. Verujem da ih recimo dosta podseti Egzit. Ja sam kroz Makedoniju samo prolazio, ali ono što sam video, zemlja ima predivnu prirodu.

Аааа ти га брате стварно оплеска...Ја пак имам друге информације....

Koje informacije imas ? Raspitaj se ko je oslobodio te 3 navedene zemlje, raspitaj se kako su srpski vojnici docekani u Hrvatskoj 1918. godine, sa cvecem, kao veliki prijatelji, nakon sto smo ih oslobodili od Austro-Ugarske

I posle toga dozivljavamo da etiketirate Srbe kao najvece neprijatelje. Albanski nacionalizam se siri, vas Makedonaca nema ni milion i po, zapitaj se kako cete se odbraniti

Gluposti, verovatno nekih navijačkih balavandera. Po meni su Makedonija i Makedonci ok. Mirno smo se rastali i u bivšoj SFRJ, tamo nije bilo napada na vojsku niti išta slično. Malo su me razočarali priznavanjem Kosova, ali mislim da su ih Ameri naterali u to. Trebalo bi gajiti s njima normalne i dobrosusedske odnose, i mislim da je većina Srba i Makedonaca između sebe ok. Što se mene tiče, dobrodošli su ovde. Verujem da ih recimo dosta podseti Egzit. Ja sam kroz Makedoniju samo prolazio, ali ono što sam video, zemlja ima predivnu prirodu.
Тако је скроз су ок. Говоре о некаквој окупацији Македоније, те да су Срби уништили Југославију, мало нас нападају за некакве ратне злочине на простору СФРЈ, али углавном су океј...

Македонци су наша браћа...

А да то што су признали Косово, ма то је небитна ствар... опуштено... ;)

Само да ѕнаш да се не може никако оценити став грађана преко форума, зна се ко се смара оваквим темама, националисти и такозвани патриоти. Видим да си Македонац, па још и форумаш, можда си члан кајгане, тамо се пише свашта о Србима а на улици је другачије. Не закључивати по форумима
Prvo ja sam zensko,drugo nisam nikakav clan nikakovog foruma a trece moj stav je takav zato sto imam priliku da procitam svasta na ovom forumu a to naravno ne znaci da su svi isti.

Нема потребе од оваквих тема.Графити су провокација појединаца.Ако хочеш сазнати за кога че навијати Срби онда врати се на ЕП у кошарци па се распитај како је било по београдским кафичима и широм Србије када је играла Македонија.
Навијао сам и ја, али због Боа Мекејлеба.

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back