dobro vece

Headhunter:
Kazanova:
posle cu da vas guzim.

Ju ju, vidi ti pedera, kako sanja pederske dogodovstine... :lol:

Kakvo je to koloritno i mastovito. Ovaj je razradio sve gej poze iz gej-kama-sutre. I guzenje,i pusenje, i...Uzbudio se pa jos i povecao font,i udario po bold-u :oops:

Neka neko ovo popise, posle da kad krene da spominje pedere , a mi:
Pa nemoj tako svoj soj da diras, gde ce ti dusa pederska- dupe guzacka... :roll:

Dobro de heder vidim da bi ti preko reda al nebi bilo fer, rece covek lepo, redom, a ti zagrizo pa hos odma, nemoj tako nije djoka sapun da se istrosi bice ponesto i za tebe, ako bude problema sam kazi ja cu da urgiram da tvoja guza bude tretirana uz vazelin, necemo dozvolita da te puno boli! :wink:

Gwydion:
Iskjuz mi, bat ... mi konstatovali,a na osnovu tvojih postova, da si ti homoseksualac koji potiskuje svojesklonosti. Dakle mojne nas sa svojim projekcijama.

urospo:
kaurloto:
Postovani ucesnici foruma zelim vam pozelet dobru vecer, nije me bilo mesec dana, pa neznam sta se sve izdesavalo za to vreme, pa ako mi neko moze malo ukratko pojasniti, jel ziv onaj heder, ima li koja nova provala, dajte malo ukratko. Znam najnovije je da je papa otegao papke, sta ces i njega bog pozva na ispovest, bio mason ili ne eto petra kako ga ispituje! :wink:

bolje ne pitaj...pojavila se na forumu i "MOKRA BRACA", a mozes ih nazvati i "DRVENI ADVOKATI".....necu nista vise da kazem, procitaj par tema i postova pa ces sam da ukapiras o kome se radi... :lol:

Људи, па овај Gwydionје заиста луд... па он сваког човека на
овом форуму и на било којој теми А КОЈИ СЕ НЕ СЛАЖЕ СА ЊИМ ПРОГЛАШАВА ПЕДЕРОМ... :lol:
а највећи бисер му је "потиснута хомосексуалност", па то је невероватно болесна
конструкција.

Alo bre, otkad je izraz "potisnuti homoseksualizam" nesto cudno? Postoji jako puno homoseksualaca koji to jesu, ali zat osto ih je okruzenje kondicionirali da je to lose oni ne smeju tako da se iskazu i to potiskuju. To je, ako nisi znao, najveci uzrok teorije zavere i produkt toga su takvi kao ti. Ja nikog ne proglasavam pederom. evo recimo reci cu d akod commodorea nema takvih znakova. Ali kod tebe, Mihajla i slicnih ima. Sorry.

eremita:
Gwydion:
Iskjuz mi, bat ... mi konstatovali,a na osnovu tvojih postova, da si ti homoseksualac koji potiskuje svojesklonosti. Dakle mojne nas sa svojim projekcijama.

urospo:
kaurloto:
Postovani ucesnici foruma zelim vam pozelet dobru vecer, nije me bilo mesec dana, pa neznam sta se sve izdesavalo za to vreme, pa ako mi neko moze malo ukratko pojasniti, jel ziv onaj heder, ima li koja nova provala, dajte malo ukratko. Znam najnovije je da je papa otegao papke, sta ces i njega bog pozva na ispovest, bio mason ili ne eto petra kako ga ispituje! :wink:

bolje ne pitaj...pojavila se na forumu i "MOKRA BRACA", a mozes ih nazvati i "DRVENI ADVOKATI".....necu nista vise da kazem, procitaj par tema i postova pa ces sam da ukapiras o kome se radi... :lol:

Људи, па овај Gwydionје заиста луд... па он сваког човека на
овом форуму и на било којој теми А КОЈИ СЕ НЕ СЛАЖЕ СА ЊИМ ПРОГЛАШАВА ПЕДЕРОМ... :lol:
а највећи бисер му је "потиснута хомосексуалност", па то је невероватно болесна
конструкција.

Kazanova:
Ma sta vam ja mogu pomoci, kada ste se okupili oko mog djoke, pa se grabite ko ce da ga sisa, ko bi da ga gricka, lizuce, drka... 'aj'te ljudi, lakse malo, ima za sve, nemojte da ste navalili ko da nikad niste videli ovakav qurac i k'o da ce vam biti uskraceno?!

Kad se budete malo zadovoljili tako (nemoj samo da se neko ugusi), kako do sad niste, posle cu da vas guzim.

Redom!

eto...

i posle ja njamke kad kazem da nije sve sa tobom u redu... :roll:

kaurloto:
Headhunter:
Kazanova:
posle cu da vas guzim.

Kakvo je to koloritno i mastovito. Ovaj je razradio sve gej poze iz gej-kama-sutre. I guzenje,i pusenje, i...Uzbudio se pa jos i povecao font,i udario po bold-u :oops:

Pa nemoj tako svoj soj da diras, gde ce ti dusa pederska- dupe guzacka... :roll:

Dobro de heder vidim da bi ti preko reda al nebi bilo fer, rece covek lepo, redom, a ti zagrizo pa hos odma, nemoj tako nije djoka sapun da se istrosi bice ponesto i za tebe, ako bude problema sam kazi ja cu da urgiram da tvoja guza bude tretirana uz vazelin, necemo dozvolita da te puno boli! :wink:

Eto prijatelju, vidis da nije tesko da zakljucis kojim redom su se izredjali. Idiota sam tako dobro izdrndao da je jedva uspeo da nesto kratko prokomentarise..., medjutim ova stidljiva snasa koja cupka i pocikuje od miline sto ce i ona doci na red (a to se vidi po rechcama i smajlijima: ju, ju; :lol: ; :oops: - zanimljivo je da ove pederokrate najcesce i koriste smajlije, da ima smajlija sa nekim cvecem, verujem da bi njih najvise koristili), pa se uvija onako zavodnicki, malo da me vise napali a ne zna jadna sta je ceka, da posle toga jedva i vazduh da ce uhvatiti...

No, posle ovako burne noci sa pederokratama, ipak da, ovoj snasi, tupoglavcu, ostavim komentar kao izjavu za dnevnik (koje god televizije), posto zeljno ocekuje i sakuplja izjave velikana i pise ih u svoj dnevnik: Sve vas pederokrate, nabijem na ovaj moj nacionalni, srpsko - fasisticki qurac sve dok ne pocnete da razmisljate trezveno i ne izbijete iz glave narkotike i pederasluk (a mozda vam se ovo zadnje bas svidja, pa prema tome bolje ja, nego neke crncuge pred kojima se stalno poturate i koje nece imati milosti prema vama) i da konacno razmisljate svojom glavom a ne tudjim glavicem, onako kako vas drugi yebe!

Kazanova:
kaurloto:
Headhunter:
Kazanova:
posle cu da vas guzim.

Eto prijatelju, vidis da nije tesko da zakljucis kojim redom su se izredjali. Idiota sam tako dobro izdrndao da je jedva uspeo da nesto kratko prokomentarise..., medjutim ova stidljiva snasa koja cupka i pocikuje od miline sto ce i ona doci na red (a to se vidi po rechcama i smajlijima: ju, ju; :lol: ; :oops: - zanimljivo je da ove pederokrate najcesce i koriste smajlije, da ima smajlija sa nekim cvecem, verujem da bi njih najvise koristili), pa se uvija onako zavodnicki, malo da me vise napali a ne zna jadna sta je ceka, da posle toga jedva i vazduh da ce uhvatiti...

No, posle ovako burne noci sa pederokratama, ipak da, ovoj snasi, tupoglavcu, ostavim komentar kao izjavu za dnevnik (koje god televizije), posto zeljno ocekuje i sakuplja izjave velikana i pise ih u svoj dnevnik: Sve vas pederokrate, nabijem na ovaj moj nacionalni, srpsko - fasisticki qurac sve dok ne pocnete da razmisljate trezveno i ne izbijete iz glave narkotike i pederasluk (a mozda vam se ovo zadnje bas svidja, pa prema tome bolje ja, nego neke crncuge pred kojima se stalno poturate i koje nece imati milosti prema vama) i da konacno razmisljate svojom glavom a ne tudjim glavicem, onako kako vas drugi yebe!

Kakav opetrecenko, a vidim da se gej-patriotski blok zguzuje tu su se "uzguzili" i kaurloto i nema urospo-a.

Ovo neka ostanu citati sa zlatnim slovima, kako razmislja nasa gej omladina.
Mladici "fascinirani guzenjem i pusenjem"

Ko o cemu Kazanova i slicni o pozama iz gej-kama-sutre. Nema sta, studiozno su oni to i citali i vezbali.

Ako momci, nemamo mi nista protiv vas pedera, iako ste licemeri koji su navodno "protiv".
"Cvrsti" ste vi momci,samo- Ipak na kraju pokazete svoje pravo -gej lice.

:oops: :oops: :oops: :oops:

Nexus 6:
AAAAAAALO, BRE!
ADMINISTRATOR...

ZAKLJUCAVAJ TEMU, COVECE...!

Зашто да закључа тему Nexus-e, па од свих тема на овом форуму
Твоји пријатељи а поготово онај Gwydiot (који је очигледно "масовик", матора комуњара
која инструира Чедине клинце) у недостатку аргумената - направиће је педерском -
а када ми тј. национално-патриотски блок
покренемо антипедерску тему
ОПЕТ ЋЕ он, Ти, и још неки да вриштите и кукате о
неопходности педерских права
у Србији. Дакле, како год окренеш дупе вам је отпозади - и надрљали сте !
Да ми је само знати ко је од вас служио војску - и где сте били КАДА СЕ ГИНУЛО
У ПОСЛЕДЊИМ РАТОВИМА КАДА ЈЕ СРБИЈА БИЛА ЗАВИЈЕНА У ЦРНЕ БАРЈАКЕ ? :o

Kakvo ti imas prabvo da pricas protiv homoseksualaca
kad je jos 1994. Slobodan Milosevic, ikona vaseg 'patriotskog" bloka, ukidanjem clana 110 krivicnog zakona legalizovao homoseksualizam u Srbiji.

eremita:
Nexus 6:
AAAAAAALO, BRE!
ADMINISTRATOR...

Зашто да закључа тему Nexus-e, па од свих тема на овом форуму
Твоји пријатељи а поготово онај Gwydiot (који је очигледно "масовик", матора комуњара
која инструира Чедине клинце) у недостатку аргумената - направиће је педерском -
а када ми тј. национално-патриотски блок
покренемо антипедерску тему
ОПЕТ ЋЕ он, Ти, и још неки да вриштите и кукате о
неопходности педерских права
у Србији. Дакле, како год окренеш дупе вам је отпозади - и надрљали сте !
Да ми је само знати ко је од вас служио војску - и где сте били КАДА СЕ ГИНУЛО
У ПОСЛЕДЊИМ РАТОВИМА КАДА ЈЕ СРБИЈА БИЛА ЗАВИЈЕНА У ЦРНЕ БАРЈАКЕ ? :o

Nexus 6:
AAAAAAALO, BRE!
ADMINISTRATOR...

Sto fali temi, lepa, kulturna, cak i previse fina i kulturna, a to sto to se ti osecas prozvanim to je druga stvar. Nema ovde medju nama pedera mi se samo tako cascavamo iz miloste, pravi ****** su tihi i necujni, a vidi nas galamimo, pa gde ti onda vidis pedere i ne zovi gospodina administratora da zakljuca temu jer nema sto! :wink:

Gwydion:
kad je jos 1994. Slobodan Milosevic, ikona vaseg 'patriotskog" bloka, ukidanjem clana 110 krivicnog zakona legalizovao homoseksualizam u Srbiji.

*ебо Те Милошевић лично у то Твоје дупе
стамболићевско-усташко-титоистичко '!

Keve ti, od kojih ovaca si ti pobegao u BGD? Mislim, takav prostakluk se retko srece.

eremita:
Gwydion:

eremita:
Gwydion:

Nemoj bre eremita, covek je bio sinoc sa headom....bice mu mnogo da ga sad jos i Milosevic.....

Back