Dobro vece, Novi Sade...

A Zeljko Joksimovic u sinagogi pre neki dan?
sta mislite o tome.?

ja mislim.strava i uzas...mislim diktatura pcelice maje.... mislim gde su nase pare??
i na kraju mislim...kako je jadan zeljko joksimovic...podseca me na onog cigana atleticara topica koji cim je osvojio neku medalju (mislim cak bronzanu) na olimpijskim igrama...odmah se uclano u JUL...
A zeljko i maja se drze za ruke ....i smeskaju a smeska se i igor obasjan svojim novim banderama i misi 'oh, kako bih ja voleo da budem gradonacelnik i drzim zaljka za ruku' .... a maji se kao ljusti koza na rukama od stresa :lol:

JBT, gde ja zivim....

GoldenLady:
A Zeljko Joksimovic u sinagogi pre neki dan?
sta mislite o tome.?

ja mislim.strava i uzas...mislim diktatura pcelice maje.... mislim gde su nase pare??
i na kraju mislim...kako je jadan zeljko joksimovic...podseca me na onog cigana atleticara topica koji cim je osvojio neku medalju (mislim cak bronzanu) na olimpijskim igrama...odmah se uclano u JUL...
A zeljko i maja se drze za ruke ....i smeskaju a smeska se i igor obasjan svojim novim banderama i misi 'oh, kako bih ja voleo da budem gradonacelnik i drzim zaljka za ruku' .... a maji se kao ljusti koza na rukama od stresa :lol:

JBT, gde ja zivim....

nisi se dugo grudvala ( izgleda ):lol:

sve u svemu...
mislim da ne treba pustiti narodnjake u sinagogu.
.. mada u nase vreme svirao je bajaga -koji je za vreme bombardovanja bio u kini..jer je i on bio u Julovskom fazonu- i to je bilo skrnavo..
Mis'im glupi , glupi Bajaga.... :lol:
Nadam se samo da nece pommisliti (obojica) kako njihova muzika nesto vredi...inace smo nadrljali..

Back