Dobro sam prošla...?

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
Da li je vaš život bio turbulentan, ispunjem padovima i uzdizanjma, promenama i zrenjem ili mirna reka s predvidivim tokom ili zacrtanim idejama od kojih niste odstupali? Jel vam žao što niste živeli luđe i hrabrije ili pak što ste se previše dali životu i preterivali? :confused:

Prva!

A sad da odgovorim...
Paaa nemam dovoljno godinica da mogu da svodim račune,ali ovo do sada je bilo onako koako sam mislila da treba...jer sam ja jeedna od onih koje planiraju..ili bar pokušavaju da planiraju i imaju neki red i redosled u životu...
Nije da sam se izvukla i da me život nije iznenadjivao,ali ono što bih sa ove tačke možda menjala, jeste što u nekim stvarima nisam bila ažurnija...možda iz potrebe da budem sigurna, da prethodno složim kockice..znaš ono..još ovo i još ovo..
Možda sam trebala ranije da se udam i rodim dete...kad sam već imala za koga i sa kim...al sam biola sebična ( još ovo putovanje, još ovaj posao...)
Sve ostalo je baš kako sam smatrala da treba...

Poslednja izmena:
Da li je vaš život bio turbulentan, ispunjem padovima i uzdizanjma, promenama i zrenjem ili mirna reka s predvidivim tokom ili zacrtanim idejama od kojih niste odstupali? Jel vam žao što niste živeli luđe i hrabrije ili pak što ste se previše dali životu i preterivali? :confused:

Radio sam svašta ( i pričao svašta :D ) u žovotu. Trenutno mi je život mirna reka sa povremenim trzavicama zbog vožnje i činjenice da sam godinu ipo dana bez posla, a mora se nešto početi raditi. Moraju se imati neki svoji prihodi u životu. Otac neće beskonačno živeti...

A sto bio, kao da smo svi na-pa, pa, zbogom svete...? :(
...sve, samo ne mirna reka...za neke stvari se kajem, ali ne toliko, jer da je trebalo-bilo bi drugacije...mislim da na kraju sve ispadne najbolje moguce, za svakog od nas...

vise turbulentan i dramatican nego miran, ne znam da li je to dobro ili lose, ali ne bih ja tu nista menjala.

p sta znam s jedne strane bilo oscilacija al iz ove perspektive nista spec,ko da je bio pre 3 zivota

pa resetovala bih enke stvari, vratila bih se u proslost i uradila drugacije, ok to je paradoks i glupo, ali eto kad bi moglo ima nekih stvari gde bih uradila drugacije. mada u serijama u takvim varijantama ti objasne da bi svejedno bilo isto.
pa da mozda je svejedno. al tako kad divlje mashtam :confused:
pa i nije to al da nisam ovo nego da sam ono i da sma onako a ne ovkao i tako...

Poslednja izmena:

након што ми се први рат десио са 15 година, није било шансе да све иде предвидивим током и зацртаним идејама. у колико сјеб.аном времену сам живела, презадовољна сам свиме што ми се дешавало и којим током је ишло :D

након што ми се први рат десио са 15 година, није било шансе да све иде предвидивим током и зацртаним идејама. у колико сјеб.аном времену сам живела, презадовољна сам свиме што ми се дешавало и којим током је ишло :D
da sam ja malo načitaniji ko što nisam, ja bi ga baš ovako zamaskirao i zakamuflirao i zakukuljio da niko ne provali jel se kajem il se ne kajem :per:

bash bih gotivila da nisam neke brljotine napravila, cak i da se nije nista znacajno desilo nisam morala da brljam, ali kad sam krenula to nije stalo
nekako sebe sad smatram vise mrtvom nego zivom i mislim da bih bila vise ziva da nisam brljala
ima jos stvari gde nije trebalo da se povucem zbog inercije mislim
ali eto, ko te pita, tvoj je zivot pa se ti snadji

e valjda treba pisati optimistichne poruke ili cutati
a sta radim ceo dan tako se secam

Poslednja izmena:
Spolja gledano - obican zivot, iznutra gledano - kvalitetan zivot, generalno gledano - dobro je, a moze i bolje, i bice bolje ako Bog da...

jaaaaaoo kakav ti je to avatar :)

turbulentan ispunjen promenama i zrenjem
ne mislim da sam imala padove
ispalo je da sam uvek od dva izabrala bolje..

Back