Dobro ljudi

Jednom i za sva vremena da pojasnimo...

Ovo je pdf foruma Krstarice,internet portala u vlasništvu firme "Krstarica d.o.o"....nije ni muški ni ženski svi imaju pravo da pišu i da postavljaju teme dokle god poštuju pravilnik. Takođe niko nema prava da drugima "dozvoljava" ili "zabranjuje" da pišu ovde i od sada će se takva pitanja i javni pozivi na zabranu drugima sankcionisati kao diskriminacija. Postoji sistem prijavljivanja poruka ko ima primedbe na bilo šta.

Sve primedbe na rad moderatora se upućuju na adresu supermoderatora.

Poslednja izmena:
Jednom i za sva vremena da pojasnimo...

Ovo je pdf foruma Krstarice,internet portala u vlasništvu firme "Krstarica d.o.o"....nije ni muški ni ženski svi imaju pravo da pišu i da postavljaju teme dokle god poštuju pravilnik. Takođe niko nema prava da drugima "dozvoljava" ili "zabranjuje" da pišu ovde i od sada će se takva pitanja i javni pozivi na zabranu drugima sankcionisati kao diskriminacija. Postoji sistem prijavljivanja poruka ko ima primedbe na bilo šta.

Sve primedbe na rad moderatora se upućuju na adresu supermoderatora.
hvala bre.

al promasio si topik, chak ga nisi ni procitao s obzirom sta pises

Ok , hajde posto je moja tema i delom smo odlutali od nje.

Doticna koleginica se osetila prozvanom ili isprovociranom u nekim mojim postovima i pocela licno da shvata temu. Sto meni i ne smeta, ima razlicitih forumasa i svako moze da prihvata temu kako mu je shodno. Kolega Cpt Algren je se nadovezao na jedan moj argument kako je muskarcima potrebno mesto gde mogu da budu osamljeni od zena i imaju prostor za "muske" price.. ne vezano za ovaj forum. U tom je krenula prepirka oko toga kome je gde dozvoljeno i sl. Ne bih voleo zbog toga sada da lete kazne , jer bi svi jednostavno licili na decu.
Shvatamo upozorenje i sve sto se kaze na temi u smislu kome je gde mesto, ne odnosi se na forum, vec generalno u zivotu.
Ako je to krsenje pravila, prihvatam i onda ja treba da dobijem kaznu, jer sam prvi poceo sa time.

Hvala moderatoru na razumevanju, profesionalizmu, vremenu i azurnosti.

Nazad na temu:

Cpt Algren:

Pomenuh ti onaj radio talk show. Ima poprilicno zanimljivih argumenata vezano za ovu temu....

Dotična ti u svom prvom komentaru na ovoj temi nije ni nagovestila spuštanje na taj lični nivo, niti se osetila prozvanom, već dala komentar i svoje mišljenje na temu, bez loše namere, bez "zvoc zvoc" tendencije i sl.
Tvoji odgovori potom, koje takođe nisam shvatila lično, delovali su kao prilično trapava defanziva i neki šatro pokušaj diskreditovanja po polnoj pripadnosti, pa sam ti u tom maniru i odgovorila.
Ne razumem zbog čega si u problemu sa tim ko ti odgovara na temu, kada je forum anonimna razmena mišljenja.
Mislim da je uvek bitniji sadržaj od forme (ko i sa kakvim aparatom među nogama sedi iza monitora) a ti si se u uvodu požalio upravo na sadržaj.
Sad odjednom zanemaruješ uvodnu težnju za poboljšanjem tematskog kvaliteta i okrećeš priču u drugom pravcu praveći mamac za "lična spuštanja" i kojekakve detinjarije kako kažeš.

@ Tema:

Zanimljivo je koliko nijansi ima u tome i koje treba da postoje sa razumevanjem, da bi se neko otvorio i time napravio kvalitetnu diskusiju, razgovor, sta god. Slobodan prostor koji ne moze tako lako da se definise drustvenim trendovima tipa: Svi smo mi jednaki, isti i sl.
Meni tu uvek padne na pamet ono: Imam svoje vreme i moje vreme je veoma dragoceno. Kako cu ga kvalitetno utrositi?

Back