Dobro ljudi

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.733
Jel ovo muski forum ili zenski.

Poslednjih 5 tema ide: Sta zene / Zene/ Zenska/ O zeni od zene ka zeni s zenom...
Covece...

Koliko ste optereceni tim zenama?

Jel barem priznate da ste optereceni.
Tipa ja nisam na ovom forumu da bih pricao o necemu relevantnom, vec da kresnem ili da dzeparim?

Poslednjih 5 tema ide: Sta zene / Zene/ Zenska/ O zeni od zene ka zeni s zenom...
Covece...

Tipa ja nisam na ovom forumu da bih pricao o necemu relevantnom, vec da kresnem ili da dzeparim?

:flert: heeloou ic miiiiii

sta bre imas protiv zena ?:(

Covece...

Niste optereceni samo ne mozete bez nas....:D

Covece...

Na ovom pdf-u pisu oni koji bi neku da kresnu pomocu hejtovanja, a na pdf-u Zene oni koji bi neku da kresnu pomocu uvlacenja.
Iskusni pisu na oba navedena pdf-a. :malav: A na LJiS-u uzalud pisu, od toga nema vajde. :lol:

Na ovom pdf-u pisu oni koji bi neku da kresnu pomocu hejtovanja, a na pdf-u Zene oni koji bi neku da kresnu pomocu uvlacenja.
Iskusni pisu na oba navedena pdf-a. :malav: A na LJiS-u uzalud pisu, od toga nema vajde. :lol:

Daco, skini taj avatar..bem mu misa..preskacem te zbog njega..stavi pravi muski kao sto i jesi

Covece...

Nismo mi zaludni ni optereceni zenama vec je problem nekohezivnost muske kulture.

Na Zenama otvoris temu o odeci, cipelicama i tasnicama i sve se skupe + cavrljanje i prepricavanje svega i jos dodaj kuvanje. To im je zajednicko

Ovde kod nas neko otvori temu o kuvanju tebe na primer ne zanima. Otvori se tema o kolima takodje te ne zanima.

Igrice i moj omiljeni RPG zanr, pa pola njih ne zanima + postoje specijalizovani forumi za to. Mene ne zanimaju kladza i utakmice, moze ponekad, kad se mora.

O pa ti ispunio uslov za kategoriju iskusnog - pokrio si oba kljucna pdf-a, cak si i prebacio normu. :ok:

:lol:

Daleko sam ja od iskusnog, ovde se ucim o zenama :rumenko:
Bice dobro ako ne krenem toljagom da biram zenu za brak :lol:

Daco, skini taj avatar..bem mu misa..preskacem te zbog njega..stavi pravi muski kao sto i jesi

Mene vise zanima ko je devojka na avataru :rumenko:

Nismo mi zaludni ni optereceni zenama vec je problem nekohezivnost muske kulture.

Na Zenama otvoris temu o odeci, cipelicama i tasnicama i sve se skupe + cavrljanje i prepricavanje svega i jos dodaj kuvanje. To im je zajednicko

Ovde kod nas neko otvori temu o kuvanju tebe na primer ne zanima. Otvori se tema o kolima takodje te ne zanima.

Igrice i moj omiljeni RPG zanr, pa pola njih ne zanima + postoje specijalizovani forumi za to. Mene ne zanimaju kladza i utakmice, moze ponekad, kad se mora.

Zamrlo i to, da moze uhvatlo bi paucinu.

Pa vidi. Ja licno opsesivnu pricu o kuvanju smatram pomodarstvom i opet zeljom da se ostavi utisak sofisticirane osobe sa ukusom i stilom zivota. Kao i vecina sl genericnih tema: Automobilizam, kulinartsvo, cipele, omiljeni rolex sat i sl. Nije valjda da su samo to teme koje o kojima pricaju muskarci. Sto se zena tice, siroko im polje, imaju svoj podofrum i tu pricaju o cemu one zele. Zasto te teme meni da budu primer ili usmerenje?
Pazi cak i price o kolima i sl. Sto da ne. Jeste, ja se tu ne bih nesto preterano ukljucivao dok se mozda ne pomene elektro auto, raketni pogoni i sl.
Igrice takodje. Sto da ne rpg, hack and slash, tu me na pr dosta interesuje texturisanje. Novi diablo 3 arhitektura rucne teksture? Cool.
Ali cekaj: Zasto zene vole ovo, ili ono, zasto zene imaju suljeve, zasto zene prde i sl...ne znam..malo mi je to ipak opsesivno i na pogresnom mestu. U krajnjem slucaju odes na Zene podforum pa ih pitas.

Pa vidi. Ja licno opsesivnu pricu o kuvanju smatram pomodarstvom i opet zeljom da se ostavi utisak sofisticirane osobe sa ukusom i stilom zivota. Kao i vecina sl genericnih tema: Automobilizam, kulinartsvo, cipele, omiljeni rolex sat i sl. Nije valjda da su samo to teme koje o kojima pricaju muskarci. Sto se zena tice, siroko im polje, imaju svoj podofrum i tu pricaju o cemu one zele. Zasto te teme meni da budu primer ili usmerenje?
Pazi cak i price o kolima i sl. Sto da ne. Jeste, ja se tu ne bih nesto preterano ukljucivao dok se mozda ne pomene elektro auto, raketni pogoni i sl.
Igrice takodje. Sto da ne rpg, hack and slash, tu me na pr dosta interesuje texturisanje. Novi diablo 3 arhitektura rucne teksture? Cool.
Ali cekaj: Zasto zene vole ovo, ili ono, zasto zene imaju suljeve, zasto zene prde i sl...ne znam..malo mi je to ipak opsesivno i na pogresnom mestu. U krajnjem slucaju odes na Zene podforum pa ih pitas.

Pa na osnovu ovoga sto si postavio je jasno da muskarci i nisu bica od reci koliko od dela, zar ne?
Tebi ce trebati mnogo vise da citas i proucavas elektro automobile i raketne pogone nego da pises o tome, zar ne?
A forum ove frekventnosti sluzi upravo za cavrljanje.

No pdf Muskarci itekako ima svoju misiju, a to je na primer razbijanje iluzije pristojnih muskaraca da ne postoji alternativa porodicnom zivotu i da je sex ekstremno precenjen i da definitivno ne vredi "placati" za to.

Mada ipak ima mnogo vise onih koji su robovi sexa iako tvrde da nisu. Nisam protiv zdrave jake zelje za sexom, ali sam protiv picopacenistva.

Ja sam inace uvek bio aseksualac, prirodno sam takav, iako mi je ceo zivot nametano da je sex ne znam koliko bitan i da muskarac treba da se bori da dodje do sexa te sam se dugo vremena tako i ponasao.

Lenjost uma i nedostatak mudrosti se uvek placa i tu ovaj pdf itekako ima svrhu, meni svakako ima.

Covece...

Sve si u pravu.. samo ne znam odgovor na to tvoje pitanje.. ili šta je uzrok opterećenosti tolike..:(

- - - - - - - - - -

Ja pisem na sva tri pdf-a :sad2:
Kako se vodim u tom tefteru? :think:

Snow opasan si...:mrgreen:
Nego dačo, kako se to kreše hejtovanjem? Ae uvlačenjem i nekako da spojim, al ovo za hejt mi nikako nije jasno...

Back