Dobro jutro..Laku noc!

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod nas su jutra najcesce ludilo, osobito sa mladjim djetetom, starija je vec velika i nemamo puno rasprava i problema i ako nesto njaka nju mi je lako usutiti, dok sa mladjom nije bas jednostavnoo.

Veceri su uglavnom mirne bez vike i placa ali dogadja se da se raspale sa dranjem i placom bas kad moraju u krevet:dash::dash: i to vise nitko ne moze smiriti po sat dva. Naravno pricam o mladjoj kao glavnom akteru:D
Ako je puno umorna onda nece nista....ni kupati se, ni citati, ni maziti, samo bi plakala i to zbog nekih stvari koje bas ili ne kuzim ili su se dogodilo prije misec, dva, ocu reci bezveznih sitnica.:think:

Nema mi nista bolje nego kad ih potrpam u krevet, kazem laku i noc, poljubim i zavrsim s njima za taj dan bez suza i nervoze.:heart:

Е, а ја не рекох за лаку ноћ!

Увече је увек била фрка, још откад су мале биле, највише са бројим ''покушајима пробоја'' ; таман их лакуноћирам (изљубим пред спавање :)), угасим светло и изађем из собе, кад креће:''мамааа, ја бих водеее'', ''пишки ми сеее'', ''мама, она стално пева па ја не могу да заспииим'', ''затвори врата од ормана - плашим се''....или само чујеш топот босих ногица:''само још ово да ти кажем''.... Гррррр.....

Сад ти покушају пробоја нису такве врсте, али их има и даље... Моје велике девојке и даље пију по шољу млека пред спавање...:D Ја некад заборавим да им спремим, а оне сачекају да их ушушкам и лакуноћирам, и таман да одахнем...кад зачујем из друге собе:''А млееекооо???'' :lol:

Међутим, оно што ме сада највише нервира је то тегљење и развлачење, и што се чека да све мора мама да каже и то по неколико пута.'' јесте ли опрале зубе?'', ''да ли су кревети намештени?'', ''књиге за сутра спаковане?'', ''јесте ли припремиле шта ћете сутра обући?''....и тако из вечери у вече....:sad2: А ако нешто од тога не споменем, па не буде урађено, онда је увек оправдање:''Па ниси нам рееекла!'' :besna::dash:

Uf, hvala Bogu, Mindjusicu samo proverim pitanjem - i kaze - jesam, sto si dosadna, a za spavanje, nema vise mlacenja, kad legnemo i obavimo nase mazenje pred spavanje posle se spava
Ali kad je bila mladja bilo je i toga kod nas, sad je malo lakse, nekako je starija i sama ujutru kuka sto mora da ustanemo, tako da kad ustanemo kukamo zajedno kolko nam se spava
I meni je mnogo rano to pola 7, prosto nisam ni za sta, samo pijem kafu, pusim i buljim u jednu tacku jedno 10-ak minuta dok se ne razbudim
Razbudim se tek kad stignem na posao oko 9

Ах...једно време сам стално радио преподне, па сам стога устајао јако рано, док моји укућани још не знају где им је доопе а где им је глава :mrgreen: тачније у 03:45 :whistling:

А онда, спремање...као по Марфијевом закону, испадне ми бријач у лавабо, оставим чашу на сто, она се преврне, хоћу да затворим врата, од некуд се створи промаја и она се залупе...гррррр :dash:

Али, на сву срећу моји се нису обазирали :mrgreen: сада углавном радим од 08, 09..па је опуштеније...

Sto mi simpa ovo kupaona..ja blizanac..keva jarac..burazer devica..to vam je bio otprilike rat nonstop..kad god neko udje bas tad se nekom ide..dok se u nekim normalnim porodicama i vise osoba lakse dogovori bez tenzije..naravno da 90% njihove nervoze pripisujem cigaretama:hvala:

....Budi nas bekac izmedju pola 8 pola 9, tako sto se nakaci na ogradu od krevetca i drmusa je uz "Tataa dadaaaa aaaa" POtom pas ulece pomahnitalo u sobu da vidi sta se dogadja :heart:..mali cichi od srece kada je vidi, ja se kao smeskam a ne znam gde mi je dupe gde glava..dragi spava..Onda presvlacenje( ujutro je klinac najraspolozeniji samo se smeje brblja..) MAli budi tatu tako sto ga par puta klepi po nosu :mrgreen:..Onda se izgnjavimo i idem da spremam dorucak i kuvam kafu..Ili to dragi uradi a ja se razvlacim po krevetu jos 10 min..Sve u svemu komentarisali smo neki dan da se ujutu volimo najvise na svetu , lepo smo raspolozeni bez obzira sto nema mali nije dao celu noc da spavamo
..ali zato uvece..
.....VEcera..kupanje bebe ..on uziva izbaci svu vodu iz kadice ..imamo poplavu..kuce bi da uskoci i ona da se brcka...E sada haos nastaje kada treba da se izvadi iz kade..kmeeee ko da ga neko kolje...Umetnost je smiriti ga..oblacnje traje duze nego kupanje jer je nemiran i nista ga ne zanima samo bi opet u vodu :dash: Kada ga napokon obucemo , a tada smo gola voda i mrtvi svi legnemo da krevet i opet s emazimo davimo igramo, jer ima energije za 5oro dece..i ako spava malo..Onda uspavljivanje uz VH1 mora par pesama da odgleda i onda kao zaspi...:mrgreen:

Back