Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад има испите?
Боже, колико је нама било лакше...или није, не знам...али, имаш 3 испитна рока, плус јануар и април за чишћење године и крај.
Они стално нешто полажу, као у школи.
И добар ти је тај предлог за природу.

Прича ми колегиница да у комшилуку има целу породицу позитивних, а за то су сазнали кад је дошла полиција да провери да ли поштују самоизолацију.
А ови су данима напољу, деца се играју са другом децом и крију...после се окупили да их бију, полиција их спасила.
Просветни радници обоје, не носе маске, јер они у то не верују :eek:
Па не веруј, коњу, али не шири вирус даље.
Баш ми било жао што их нису намлатили.

Ovo nisam ni videla, izvini
Pa strašno
Učiteljica će lekaru da objasni bolest
Maloumnici
Još šire dalje
Koleginicin otac u domu svi pozitivni danas, njih 15 :(

Кад има испите?
Боже, колико је нама било лакше...или није, не знам...али, имаш 3 испитна рока, плус јануар и април за чишћење године и крај.

Pa da svi izludesmo u kući a da se viđamo sa nekim štrokama ja ipak ne bih
Videću šta kažu ukućani sutra

Кад има испите?

Ma ispit može i ne mora da izađe, uslov ima, nego joj je lakše da sad čisti godinu
Kako hoće
Imaće još dva ili tri roka, rekla sam joj da se opusti, mnogo se potresa, nepotrebno

Ма, чим је већи колектив лако букне.
Нама су данас послали мејл да се полако враћамо на посао...толико сам полудела да сам главном пустила мејл да моја служба одлично ради од куће и да нисам спремна да преузмем одговорност за њихово здравље, баш сам била љута...и да ми напишу ако инсистирају на томе, чиме ће преузети одговорност на себе.
Поподне је стигао мејл да не сумњају у моје процене и организ.способности, тако да и август радимо од куће.
А од септембра, видећемо...

Ма, чим је већи колектив лако букне.
Нама су данас послали мејл да се полако враћамо на посао...толико сам полудела да сам главном пустила мејл да моја служба одлично ради од куће и да нисам спремна да преузмем одговорност за њихово здравље, баш сам била љута...и да ми напишу ако инсистирају на томе, чиме ће преузети одговорност на себе.
Поподне је стигао мејл да не сумњају у моје процене и организ.способности, тако да и август радимо од куће.
А од септембра, видећемо...

Uff
Svaka ti čast :ok:
Ali sam htela da lupnem ljutka za tvoj menadžment

Uff
Svaka ti čast :ok:
Ali sam htela da lupnem ljutka za tvoj menadžment
Ма, они знају да ја имам став и да сам склона расправама кад сматрам да сам у праву...и нарочито ме заболе за шефовско место, тако да и ту не могу да ме уцењују.
Не знам како ће остали да раде, а и заболе ме, ја одговарам само за моје.

Problem je što bukvalno ni sa kim ne smeš da se viđaš i nigde ne ideš da bi ostao zdrav
Previše ljudi je bolesno, ja ne znam gde oni nađoše 300 ljudi u celoj zemlji
Više u to ne verujem uopšte
То је од тестираних...а где су твоје комшије, рецимо, које се крију.
Не могу ни они да гледају у пасуљ.

Ма, они знају да ја имам став и да сам склона расправама кад сматрам да сам у праву...и нарочито ме заболе за шефовско место, тако да и ту не могу да ме уцењују.
Не знам како ће остали да раде, а и заболе ме, ја одговарам само за моје.

Uff sad vidim kako je to biti šef
Znači to me možda čeka za godinu dana
Nije lako

Uff sad vidim kako je to biti šef
Znači to me možda čeka za godinu dana
Nije lako
Није лако, ако знаш шта је одговорност, и према послу, и према колегама.
Бићеш тампон зона, није баш пријатно.
Мада, они којима је то само привилегија, пливају супер, не боду очи, не мешају се у свој посао, дивота.

Screenshot_2020-07-31-11-14-41-1.png

💓💓💓💓

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back