gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Наоблачило се и потмуло грми, стиже
Ући ћу и ја вечерас да поздравим банку...
Ovde je pakao i dalje, i nema kiše ni na pomolu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наоблачило се и потмуло грми, стиже
Ући ћу и ја вечерас да поздравим банку...
To je Lady najbitnije, da budemo oprezni i da u ovom teškom vremenu sačuvamo psihički mir.
![]()

Samo sam došao da vam kažem da je Ofy žena zmaj.

Зависи колико може да се нагребе...pa ja da imam kome da pretovarim sva s**** bila bih još vedrija, ovako opalim po zezanju i teraj...
ma kukanjem se ništa ne menja, sve ostaje uvek isto, dosadno bre, gnjavež, smaranje...jednom se živi zato uživancija i u to ime trenutno grebem čantru sa sladoledom od čokolade i ruma od 1,6 kg pa ti vidi![]()
Није ни овде било, али је напољу ужасна влага, као да је пљуштало...Ovde je pakao i dalje, i nema kiše ni na pomolu
Ма, не брините онда, али то ужасно нервира, дође ти да избубецаш стоку себичну.A moj muž bio sa njim prekjuče, doduše muž stalno nosi masku i drži rastojanje, ali se brinemo
Ма, не брините онда, али то ужасно нервира, дође ти да избубецаш стоку себичну.
Љубинка, пре или касније престаће ово лудило, све мање ће тестирати, само оне са тешком сликом, осталима терапија за упалу плућа, рецимо, према симптомима.
Ништа не значи, јер лек за корону и даље немају.
Чекамо те вакцине, па ћемо видети, мада сам ја према вакцинама јако скептична.

Сећаш се како смо ми надрљали за Нову, муж, па ја, па мала...ужас, из кревета нисмо могли да устанемо, рикали ко магарци, темп.никако да скинеш 4,5 дана.Mi u kući sumnjamo da je korona u Srbiji prisutna još od januara, ja sam tad imala najgori grip u životu, koji mi je preneo šef, koji je pre toga bio u Parizu, a i A. dve drugarice su u tom periodu isto bile jako bolesne
Сећаш се како смо ми надрљали за Нову, муж, па ја, па мала...ужас, из кревета нисмо могли да устанемо, рикали ко магарци, темп.никако да скинеш 4,5 дана.
Једна докторка ми рекла да је то изгледа била корона, они водили као свињски грип.
Немам појма...
Ја ћу сад да укључим климу.