Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče psihičkog mira, teško je, niko nije ni mogao da zamisli da ćemo hvaliti Boga što smo živi i zdravi, da će svet zadesiti nešto ovako užasno, da život koji smo imali više nećemo imati
Svejedno, treba prvo misliti o zdravlju uvek i na svaki način, a nakon toga prihvatiti da je život sada drugačiji i prilagoditi se
Meni muzika pomaže, i ako se odmaram dovoljno
Sada uglavnom pucam od umora, pored prevelikog stresa i trauma koji su tu te su tu, i ne mogu se obrisati, i kada sam preumorna dođe mi da pljunem i razbijem nešto od pokućstva
Ali šta sad, kako će mi to pomoći?
Nego polako, čim mogu iskoristim priliku da se vratim u život, a čim se odmorim moje raspoloženje se popravi

pa ja da imam kome da pretovarim sva s**** bila bih još vedrija, ovako opalim po zezanju i teraj...
ma kukanjem se ništa ne menja, sve ostaje uvek isto, dosadno bre, gnjavež, smaranje...jednom se živi zato uživancija i u to ime trenutno grebem čantru sa sladoledom od čokolade i ruma od 1,6 kg pa ti vidi :srecan:
Зависи колико може да се нагребе...

Љубинка, пре или касније престаће ово лудило, све мање ће тестирати, само оне са тешком сликом, осталима терапија за упалу плућа, рецимо, према симптомима.
Ништа не значи, јер лек за корону и даље немају.
Чекамо те вакцине, па ћемо видети, мада сам ја према вакцинама јако скептична.

Љубинка, пре или касније престаће ово лудило, све мање ће тестирати, само оне са тешком сликом, осталима терапија за упалу плућа, рецимо, према симптомима.
Ништа не значи, јер лек за корону и даље немају.
Чекамо те вакцине, па ћемо видети, мада сам ја према вакцинама јако скептична.

Ne znam, i ja sam skeptična, da mi ne shebu organizam, te umrem od toga daleko bilo
Ne znam Minka, ljudi su stoka, ja nigde ne idem, samo do prodavnice, ni sa kim se ne viđam, uvek nosim masku i na otvorenom, i nije mi to nikakav problem, to što padam u nesvest od posla je nešto drugo, jel tako teško odreći se kafe u kafiću, nositi masku, sedeti kod kuće
A kad si bolestan lečiti se

Прича ми колегиница да у комшилуку има целу породицу позитивних, а за то су сазнали кад је дошла полиција да провери да ли поштују самоизолацију.
А ови су данима напољу, деца се играју са другом децом и крију...после се окупили да их бију, полиција их спасила.
Просветни радници обоје, не носе маске, јер они у то не верују :eek:
Па не веруј, коњу, али не шири вирус даље.
Баш ми било жао што их нису намлатили.

Mi u kući sumnjamo da je korona u Srbiji prisutna još od januara, ja sam tad imala najgori grip u životu, koji mi je preneo šef, koji je pre toga bio u Parizu, a i A. dve drugarice su u tom periodu isto bile jako bolesne
Сећаш се како смо ми надрљали за Нову, муж, па ја, па мала...ужас, из кревета нисмо могли да устанемо, рикали ко магарци, темп.никако да скинеш 4,5 дана.
Једна докторка ми рекла да је то изгледа била корона, они водили као свињски грип.
Немам појма...

Сећаш се како смо ми надрљали за Нову, муж, па ја, па мала...ужас, из кревета нисмо могли да устанемо, рикали ко магарци, темп.никако да скинеш 4,5 дана.
Једна докторка ми рекла да је то изгледа била корона, они водили као свињски грип.
Немам појма...

Sećam se, to ti i pričam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back