Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda ste u pravu za vreme i ja sam kljoknuta, do sad sredila neke stvari, imam još neke ugovore da uradim bljah
Ali mi je kolega novi pomogao da zameni koleginicu za neke poslove, hvala mu puno, nisam vam javila da već neko vreme imam novog kolegu, koji je sjajan, kuc kuc da ga ne ureknem, i mnogo nam obema pomaže
Sad sam dosta stvari iščistila, još ti ugovori koji nisu baš jednostavni, ali srediću ja i to

uticaj vremena valjda, ja otišla na rupu da se žalim pa odustala kad već mogu da se posvađam s nekim :lol:
Не, него сам ноћас легла у пола 3, јутрос у седам прво лајави крелац јурио комуналце што нам отимају ђубре, а онда су дошли други комуналци да тримером шишају траву, једно 1000 квадрата ...нема спавања...а ја сам јако неурозна кад ми не дају да спавам док сам на одмору.

Не, него сам ноћас легла у пола 3, јутрос у седам прво лајави крелац јурио комуналце што нам отимају ђубре, а онда су дошли други комуналци да тримером шишају траву, једно 1000 квадрата ...нема спавања...а ја сам јако неурозна кад ми не дају да спавам док сам на одмору.

Probaj sad da legneš i odspavaj
Meni je isto najgore kad ne spavam dovoljno vikendom i dok sam na odmoru, a treba mi puno sna :ok:

Ма, није то то...кад се не наспавам у комаду, џабе све...плус сам нервозна, уједам.

Znam, slažem se, ja sam osim toga i šlogirana i boli me glava
Noćas se nisam ni ja naspavala, probudila se ranije, i reko ajd da siđem u prodavnicu, posle se uključila, i sve vreme mi se spava

Zdravo ljudi
Ala sam crkla bolje da vam ne pričam
Ovaj podatak govori sve

Prilozi

• Screenshot_20200724-164205.jpg
    Screenshot_20200724-164205.jpg
    51,3 KB · Pregleda: 12
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back