Apsolutno je tako
Minonu nauči da ne sudiš olako o ljudima
Možda je osoba sa kojom pričaš za tebe veličina
...ljubinka,
to je veoma lepo napisano, baš inteligentno... ali to ne treba pisati, toga se treba pridržavati.
upravo si na poslednje dve strane osudila nekog za koga jedva znaš da ima obavezu da ode na posao i da se vrati.
ili to pravilo ne važi ako je slučajno obrnuto i nisi ti ta 'veličina'?
da sam ikada hteo da te uvredim koristio bih baš ovaj vokabular koji si ti koristila... to nikada nisam želeo, niti ću.
imam samo jednu malu zamerkicu... kada koristiš hvalosamospev 'ja sam fina' nikako u istoj rečenici nemoj koristiti reč 'djubre'
neka bude jedan post razmaka.
elem,
hteo bih samo da pitam šta te je to toliko uvredilo? vidim da ni ostalima nije jasno.
to što sam rekao da si lenja?
pa pobogu ovde smo se i takmičili ko je gori po tom pitanju... a pri tome sam se ogradio da to nije moja reč.
tu prošlu uvredu što pominješ, ne znam tačno o čemu se radi ali verovatno je onaj glogov kolac što si mi nabijala na nos.
pa kada neko u tri posta napiše, to nije ni teško naći ali mrzi me sad, umrla sam, mrtva sam i crkla sam valjda može čovek i da se našali glogovim kocem.
dobro mi nisi prišila i ono od pre pet godina kada napisah 'debela'
to čak nisam rekao tebi već jagi, ti si samo uletela izmedju dva posta... i za to si se durila skoro godinu dana.
povredilo te je to što sam rekao da kmečiš i dramiš?
dramu smo upravo doživeli, po meni bespotrebno... a kuknjavu slušamo skoro svaki dan.
zato i ostavljaš sliku kakvu ostavljaš... jadna, ljubinka... njoj je najteže... jedva izdržava...
na šta se maki i upecala.
zbog toga sam i reagovao, ne treba ti ničije sažaljenje... pa 90% ljudi bi bilo srećno da imaju probleme kakve ti imaš.
da realno imaš neki problem pa mi ovde ne bismo ostali živi.
i da završim, jasno je meni da ti ovo ništa nećeš razumeti, ne znam ni što se pravdam, retko kada to radim.
uzaludno je, isto je kao što sam potpisao onu peticiju danas, italija nikada neće povući priznanje... ali jednostavno radim takve stvari.
ljubinka, ne moraš ništa da odgovoriš. priznajem kriv sam.
sam ću sebe kazniti.
medo, žao mi je što te više neću gnjaviti.
mina, hbg, nikad neću saznati šta je pravi roštilj... uzdravlje...