- Poruka
- 63.764
Узимаш ли пробиотик неки?nemoj ofi ko boga te molim, znaš to kolko je to teško a mene ubi mučnina od ab dušu ću da ispustim ne mogu sad ništa teško da podižem, odoh u krpe il će biti trčanja u kupatilo
Све те саставило...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Узимаш ли пробиотик неки?nemoj ofi ko boga te molim, znaš to kolko je to teško a mene ubi mučnina od ab dušu ću da ispustim ne mogu sad ništa teško da podižem, odoh u krpe il će biti trčanja u kupatilo
Мучи ме ово моје дериште...лепо сам рекла да идем да прилегнем, она је одмах скочила на кревет, и гњавила, гњавила, све док ме није расанила...Desi mina, sta ima?
Шта спремаш?Baš tako
Izvela sam Akija pa odoh gore da spremam ručak, muž ode po ručicu za tuš, ćerka po poklon drugarici
Љубинка, ја стварно мислим да се он само зеза, а видим тебе је баш погодило ...можда је само питање тренутка, некад нам не легне шала.Dalje to kako piše o Maki je seljački i nezrelo, prvo što ona piše što misli a drugo ništa mu nikada nije uradila
Da zaključim beskarakteran čovek
Lady, ja ne napadam prva, ali uvek uzvraćam kada sam bez razloga napadnuta.Dalje to kako piše o Maki je seljački i nezrelo, prvo što ona piše što misli a drugo ništa mu nikada nije uradila
Da zaključim beskarakteran čovek