- Poruka
- 63.764
Немој, налетеће неки мученик после на минуpa dobro, šta fali, malo dezinformacija, štas se stisla![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој, налетеће неки мученик после на минуpa dobro, šta fali, malo dezinformacija, štas se stisla![]()

zaboravila je, a kad smo došle nastalaa frka i vratila nas dok ja ne kupim, nemoj me pitati zašto nisam reagovala, druga operacija na čekanju dok temp ne prestane, a onda ima i nastavak, prođe pripremu, uvedu u salu, uspavaju i posle sat vremena vrate u sobu jer je dok bio indisponiran i nije mogao da operiše, pa čekaj još dva dana da se oporavi od džaba anestezije i tek onda urade op, naravno meni prepuste da objasnim da se doca napio ko majka i nije je operisao...svašta ima, znaš i sama...

ja samo da vam kazem da to postoji i u belom svetuVeče
Spremila ručak i večeru, popričala se sa ćerkom, istuširala se
Da se pohvalim
Kako sam odnela tortu od ćerkinog rođendana komšinicama za sitnu pomoć što su mi pomogle danas mi je jedna vratila tanjir sa tortom od krušaka
Smazali smo muž i ja u slast
Inače da ne bude kako imam samo idiote od komšija, to su ovi prekoputa, ceo sprat ispod su super ljudi i nije umrlo ono imaš tabletu, treba mi malo luka i sl, komšiluk nije umro, i ja dajem mojim ptijateljima komšijama šta im treba, samo da kažem da to divno vreme komšiluka nije umrlo
ja samo da vam kazem da to postoji i u belom svetu
ja zivim u zgradi gde ima naroda sa svih kontinenata i svih boja i rasa
i svi se postujemo i pomazemo kad treba
prve komsije, vrata do, su Tajvanci i imamo obicaj kad oni spreme nesto lepo donesu nama, kad mi spremimo isto odnesemo i ne vraca se prazan tanjir