Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da to ipak treba da se sliva u jednu kasu, a da izaberes izvodjaca... privatizaciju svega i svacega ne vidim kao resenje svih problema...upravo suprotno...
Nego, lep je dan...sta cete danas raditi zenske?
Ја ћу можда, али можда код фризера...јој, што то мрзим...
А морам, ред је да се среди овај бућавац.
А можда и не морам...мора се само једно, а то још не намеравам :mrgreen:

iovako krvi nema dovoljno, ne može on sa tolikim hgb da čeka dugo,
ah glavne sestre, joj kad se setim, ne može da pošalje sestru u glavnu apoteku KC da donese antibiotik već sam morala da kupim 3 bočice za 24 000 i da donosim svaki dan da primi kako bi otišla na operaciju, ne može da naredi... pa koji si moj tu
Pa šta ima da je šalje ona mora da trebuje šta joj treba ako je dr napisao... Iz drz prakse sam pobegla čim sam mogla ali nije me u privatnoj docekalo bolje... mozgovi su isti samo je razlika za koju platu rade. A često ni to nije motivacija.
Žena me optužuje da sam htela da dam pac kalijum a ne kalcijum jer ne ume da pročita.. omg.. brate mili koju si školu ti završila idi čuvaj ovce..,
Pa sa sam mu napisala 20 kalijuma saranila bi ga..

Pa šta ima da je šalje ona mora da trebuje šta joj treba ako je dr napisao... Iz drz prakse sam pobegla čim sam mogla ali nije me u privatnoj docekalo bolje... mozgovi su isti samo je razlika za koju platu rade. A često ni to nije motivacija.
Žena me optužuje da sam htela da dam pac kalijum a ne kalcijum jer ne ume da pročita.. omg.. brate mili koju si školu ti završila idi čuvaj ovce..,
Pa sa sam mu napisala 20 kalijuma saranila bi ga..
zaboravila je, a kad smo došle nastalaa frka i vratila nas dok ja ne kupim, nemoj me pitati zašto nisam reagovala, druga operacija na čekanju dok temp ne prestane, a onda ima i nastavak, prođe pripremu, uvedu u salu, uspavaju i posle sat vremena vrate u sobu jer je dok bio indisponiran i nije mogao da operiše, pa čekaj još dva dana da se oporavi od džaba anestezije i tek onda urade op, naravno meni prepuste da objasnim da se doca napio ko majka i nije je operisao...svašta ima, znaš i sama...

Juče na poslu torta i sokovi, danas pečenje, predjelo, sokovi.
Ja nisam jela pečenje, ne mogu u podne jesti pečenje, "teška" mi je to hrana.
Изроде јужњачки :eek:
Откуд ми на Југу знамо за тешку и лаку 'рану, жено...једемо јако, зачињено, љуто, запржено откад постојимо, и сад је печење тешка храна :dash:

Maki da odgovorim na tvoja pitanja
Jedem na poslu, nekad doručak i voće, nekad voće i plazmu, nekad ali retko ručam kad sam gladna
Odem na pauzu kad sam gladna i kupim šta mi se jede, a vrlo retko naručim jer ručam kad dođem kući
Em finansijski em zbog zdravlja
Trenutno mi ovaj ritam obroka odgovara, jedem kad sam gladna i koliko sam gladna i jedem sve što volim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back