- Poruka
- 74.251
Pu, kakve ste, nema čovek kome ni da kuka! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma ništa mi neće biti, nisam ja hroničar. Od njega mi bude super.Nemoj ti padne na pamet tilol ni slučajno sve ćeš zatvoriti zabranjeno hroničarima

Hvala ti, ali nemam ja sad baš kad da ležim. Biće bolje!Izvinjavam se bila sam punih usta tj u kiflicama
Crvena prvo i pre svega da odležiš da ozdraviš što pre
Moraš da smanjiš tempo i kažeš svemu stop![]()

Ja se sve vreme preracunavam... ovde je sat unapred svakako. Srećom ovi pametni telefoni to sami pomere. Sto ne ukinu to pomeranje nije mi jasno, posebno sto Bgd konkretno ima potpuno pogrešnu vremensku zonu. Mi treba da budemo kao Grcka i Bugarska a ne kao Paris i Rim... van pameti.ijao mačko, e nemaš sreće stvarno,
djutro, pojma nemam koliko je sati, malo sam zbun![]()
I ja se to pitam a znam da moram.ja u 4, al ne znam u koje 4, novo ili staro, uglavnom sam ustala, pijem drugu kafu, kupus krčka i miriše do bola, veš 1 opran, odgledala omiljenog mi srka i intervju sa letermanom, spava mi se, naigrala se, sutra na posao jaooooo jel moram![]()
Мали, јел боље од јутрос?Boli me grlo, hladno mi je, curi nos, boli glava, guši me, kenjkava sam. Sve znam, tylol hot, propolis, vitamin C, čaj sa medom i limunom, Durofilin, sve znam, nego malo da kukam.....
a jes gadnoI ja se to pitam a znam da moram.
Извињавам се, словна грешкаneda? ko je neda?
jesam đavola naspavala kad sam kašljala pocelu noć, da ne skidaju s plate onoliko uzela bih bolovanje da stvarno odmorim
budim se sama ič mi ne trba zvono, ko pevac s greškom ( kokoška)![]()
a srećica mala

Znaš ono, kad voze Formulu 1, pa stanu, onaj pit stop? E tako ja! Ustanem, sednem, pa redom, Tylol, propolis, vitamin C, Durofilin... Malo vode, malo nešto slatko, i odlepršam dalje...Мали, јел боље од јутрос?