Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

verujem da mina samo pravi pauzu od foruma
i verujem da je to posledica moderisanja
sa jedne strane, odozgo, stoji pravilnik
sa druge strane stoje nezadovoljni članovi čije se poruke brišu. da ne pričam o onima koji su banovani, pa onda pune sanduče moderatora svakakvim bljuvotinama
još uz to, mina je bila na jednom od najzahtevnijih podforuma
verujem da je iz tih razloga otišla i zendeli i Borka i mnogi drugi pametni članovi, moderatori foruma od kojih se imalo šta pročitati.
za moderisanje treba imati želudac, i iskreno se divim stroljenju onih moderatora koji su tu godunama.
ipak mi je drago što još uvek ima ovakvih, pametnih i zabavnih, pa još imamo šta pametno i zabavno pročitati.

Ehej kako god.
Veče.
Više volim da nije zbog foruma i da se brzo vrati ali svako od nas radi kako se oseća.
Spremam se na tretman noge.
Ćerka gleda utakmicu.
Obukla sam džemper, hladno mi je, ćerka kaže klimaks ti je pokucao.
Vratila sam se u običan život posle onog letovanja, i da, sve je tako obično.
Pomalo mi nedostaju neke obične stvari ali sve je valjda deo nekog novog ciklusa u životu.

Dobar dan.
Muž dobio grip.
Ja lečim nogu.
Ćerka otišla do grada.
Vikend.
Barem ne moram da radim za posao, raspadam se od posla, plus što je stalno stres.
Da muž ozdravi samo.
Ja sam onako, mi na nebu ni na zemlji, opet sam u džemperu, stalno mi je hladno.
Ne znam šta ću od živaca.
Tako.
Idem da čitam knjigu, on je zaspao.
Ili da i ja odmaram dok mogu, ebi ga ja stalno moram da imam energije kao da sam Đerdap lično.

Svi smo bolesni.
Nju boli glava i muka joj je, zaspala je.
On je i dalje loše ali mu je spala t.
Ja sam noćas imala, jutros nisam, roknula sam lekove i ajd redom pas, nabavka, kuvaj čajeve, lekove daj, sudove.
Moram da se održim jer nema ko, meni nema ko da pomogne. Roditelji su mi umrli, a svekrva je stara i daleko.
Ja ne šišam savete već čim mi nije dobro srokam sve u sebe, da sam uvek slušalaca lekare bila bi davno otišla.
I tako.
Ponekad mislim za sebe da sam od stene, šta sam sve pretrpela u životu, pa opet idem dalje i kažem svima sisajte mi.
U inat svemu se ne predajem
Naročito što ja znam istinu
Uvek me drže bes i mržnja i apsolutno ih volim.

Sad se spremam na sudove.
Užasno me mrzi ali šta ću
Za ručak imam više opcija ali čekam nju da vidim šta hoće, on će pileću čorbu.
Uzela sam za večeru materijal za predjelo. Voće lekove čajeve sve sam nabavila.
Bitno je da je on bolje, a ja sam nekako se održala.
Idem tek sad da sredim nogu, bolje je, srećom.
Inače me posavetovala da uzmemo žilet budibogsnama.
Naravno da nisam, uzela sam rende i turpiju.
Oni sto mene drži uvek pa i kada mi se đavo smeje u lice je moj zdrav razum da znam da će mi i on doći. I svako. Kad tad.

Back