Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Uzela sam od muža Huawei 20 mate, a on je uzeo sebi novi telefon. Ja sam prezadovoljna telefonom.
Ja shvatih da si ti uzela sebi nov telefon, a ti si uzela muzu. E moja Lejdi i dalje nastavljas da njega podozes, a sebe spustas makar i za takve gluposti.
Mislim da je vreme da pocnes da postujes sebe vise od njega kako i jeste red u vasoj kuci.

Ja shvatih da si ti uzela sebi nov telefon, a ti si uzela muzu. E moja Lejdi i dalje nastavljas da njega podozes, a sebe spustas makar i za takve gluposti.
Mislim da je vreme da pocnes da postujes sebe vise od njega kako i jeste red u vasoj kuci.

Pa ja imam službeni telefon koji je dobar i koji koristim, meni telefon nije prioritet.
Na stranu to.
Ne kapiram baš ovo ko treba da bude iznad ili ispod.
Sve je stvar dogovora, a takođe i ravnopravnog odnosa.
Nisam baš shvatila na koji način sam ja to unižena?
Ali nema veze, mislim to je tvoj utisak i ok.
Ja ne delim tvoje mišljenje.
Slobodu koju ja imam recimo druge žene nemaju. A stvar je moje dobre volje i dogovora da li će njemu, meni ili ćerki nešto prvo da se uzme.
Slučaj telefona je beznačajan, jer ga ja ne koristim.

Našla sam brufen u kesi koju smo nosili sa lekovima na put i popila da me prođe ova glava. Prebacila sam muziku iz starog telefona u novi, ćerka mi je povezala slušalice, a ja sam testirala konverter i radi. Imam još nekoliko stvari da uradim na telefonu, ali nije ništa mnogo.
Sad čekam da odem po slušalice kod Kineza ovde u kraju, a onda, a onda ću samo da muziciram.... :heart:

Dobro veče.
@Mister čestitam još jednom, sa srećom deda i sve najbolje želim od srca :heart:
Ja sam opet dobila nalet kreativne energije od muzike, sad sam dodala još neke stvari na novi telefon, a i slušalice rade kao sat hvala Bogu 💖
Imam oko trista pesama, nemam kad sve da preslušam, ali uživam polako i natenane.
Još nisam isprobala kameru i selfi, ali hoću i to čim stignem 💖
Preračunavam se oko para, malo me je izvuklo što ću ići tri dana u kancelariju, pa su mi troškovi malo manji.
Svejedno ne mogu sad da se bavim parama, kao inače, zanimam se telefonom i muzikom, dok me drži ova sreća.

Hvala.

Zanimljivo je to što si napisala.
Mnogo puta mi se tako u životu dešavalo....
Stvari se naprosto dese.
Osetim priliku i iskoristim je.

Pa to
Poslednji put kad je bilo sam samo pripremala teren, nisam bila agresivna, samo je jedan dan šef natuknuo i posle potvrdio i desilo se. Znači ipak neko gleda i ipak ne mora sve agresivno.
Da se dopunim, to ti želim zato što želim da do više plate dođeš bez stresa, i da ti se stvarno desi. Svaka promena je stres, e pa ja ti želim da ti ne bude stres, a da povišice bude :ok:.

Back