Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Muž bira novi telefon. Pa se i ja nadam da ću uskoro dobiti njegov Huawei dvojku, koji je suuupeer. Ceo dan gleda recenzije, bira, isprobava stare različite marke da vidi koji je proizvođač najbolji. Meni treba novi privatni telefon, imam neki krš, i samo čekam da uzmem ovaj njegov. Ja sam sa Huawei službenim telefonom super zadovoljna. On se razmišlja između ostalih i o nekom Šaomi. Nemam iskustva s njima. U opticaju je i neka Nokia. Nisam pametna da ga posavetujem, u tehniku se ne razumem. Ja samo hoću sebi privatni telefon za moje skromne privatne potrebe. Dobro nisu baš toliko skromne, ali nikako da dođem na red sa stvarno kvalitetnim telefonom. Taj Šaomi mi ne uliva neko poverenje, mada ga nešto mnogo hvale.
A imamo seriju Huawei telefona, ali ja nikako da dođem do jednog sebi za privatne potrebe. Sad će neko reći šta će ti koliko si zapela, ali treba mi zbog banke, rade neki ugrade, i još nekih sitnih poslića. Mislim nije da gori, ali valjalo bi.
Ima li neko iskustva sa Šaomi telefonom i novom Nokiom?

20210505_014251.jpg

🤷‍♀️

Dobar dan svima
Radila, ručali, pa pravac malom psu po lekove, pa uzmi drontal, čisti kola, toči gorivo, svrati u apoteku.
Pala sam na nos danas.
Bila je plata danas, pa me sunce ogrejalo.
Ide nam registracija sad. Mnogo para. Posle dajemo svekru godinu dana.
Ali smo se u aprilu opremili i provodili. Bio nam je divan mesec. Ja sam sva doterana i opremljena, kamenac polako skidam i ide za čudo dobro, a linija je takođe super.
Došlo je lepo vreme i sad je u stanu prijatno i fino, taman.
Danas pekla pastrmku, bio je super ručak, sad ne znam da li da idem do prodavnice po večeru i cigare, videću.
Sad sam legla tek malo da se odmorim i otvorila terasu, vreme je predivno.
Sve smo nabavili za pse, a oni džonjaju od miline.
Ćerka bila u gradu na piću, u majici na bretele i pocepanim pantalonama :lol:
Muža je zvao neki čovek za jedan poslić, sunce me ogrejalo danas bukvalno :heart:

Dobar dan.
Rešila da napravim pauzu 5 minuta.
Uspela sam da sredim otp aplikaciju na onaj krš od telefona, koji ipak nije krš, prebacila pare za ratu, sve završila očas posla. Sad mi ne treba novi telefon, otkrila sam da na ovom mogu sve, zamislite moje sreće i radosti :D
Dan protiče ok, osim što imam mnogo posla i već sam umorna, ali to je posao, kao i uvek.
Jedino za šta mi treba novi telefon je potencijalno jedan poslić, koji je zapravo neizvestan, te nije o glavu. Bitno mi je da ovo što mi treba radi.

Poslednja izmena:
Dobro veče svima
Mnogo sam zadovoljna svojom kupovinom sad.
Uzela sam 3 plitka i 3 duboka tanjira Luminarc na akciji u mom Maksiju, 130 i 140 dinara na akciji. To mi je da popunim tanjire za svaki dan, što mi je veliki pas polupao. Braon su, baš su lepi. Imaju i narandžasti. Ima i super secko na akciji 1400 dinara, ali meni to ne treba. Taman su mi se proredili tanjiri za svaki dan, ovo mi je super došlo.
Još sam pravila projaru za večeru po svekrvinom receptu, nikad lepša i izdašnija. Oprala sam sve bele stolnjake danas, a posle prala šareno.
Dobila na poklon od muža Holister crvenu majicu.
Na poslu je bilo dobro, puno toga uradila i šefica je sa mnom zadovoljna.
Jedino sudove nisam oprala, ćerka radi vežbu u kuhinji, ne mogu da uključim bojler.
Još sam se i relaksirala sa mužem :heart: malo džonjali zajedno, malo se pomazili, malo dremali.
Osećam se skroz super.
Upisala neka važna uputstva u telefon, da imam pri ruci.
Sad se opuštam i odmaram.
Volim ovakve dane, kad puno pametnih stvari uradim i još se osećam orno :heart:

Bile smo na Brdu
Uzele smo jagode, mlade krompiriće, cveće na pijaci i ogromne fensi saksije za terasu u plastici, boja tera kota, visine 51 cm, kvadratni otvor, više su za kafić ili stan, ali će biti baš lepe i na terasi.
Jagode su jako loše, sve smo obišle, svuda sam probala, i skupe i loše. Uzele smo neke najslađe, 400 dinara kilo, uzele smo pola kg samo. Nadam se samo da neće biti baš loše. Stavila sam ih dekorativno u novi stakleni tanjir, cveće na sto, i grejem ručak.
Posle smo sele u Park i slikale se naravno. Divno je vreme danas, mi se doterale i sredile, taman za pijacu :lol:
Bar se nismo šminkale :lol:
Imamo fetiš, sređujemo se za svaku priliku sem za rođeno selo :rotf:

Mi u blizini imamo piljarnicu.
Jagode su 500, uzele smo pola kg.
Moram priznati da su baš bile ukusne.
Malo ih jele same, onda umakale u šećer, posle toga pomešale sa šlagom i bananom.
I sad se pitam od čega sam ovoliko sita.
I da današnji ručak nam planu.
Ćera pojela dva puna tanjira.
Za ručak bio španać.

Ja sam grejala sarmu što mi je svekrva poslala, nisam imala danas vremena da spremam. Sad ću da operem jagode, da vidim kakve su. Neću da mutim šlag, em nemam mleko, em polako izbacujem takve namirnice. Uvela sam jednu malo drugačiju ishranu, da pokušam da skinem još 2 kg, ali bez gladovanja. Našla sam savete šta treba jesti, pa polako uvodim.

Nama je šlaga ostalo od kolača koji smo pre neki dan pravile.

Meni će muž tražiti jagode sa šlagom, posle će i ćerka da se priključi, a mene mrzi da idem po mleko. Obično imam bar nešto u frižideru za plazmu ili šlag, ali sam sad potrošila za projaru, a kako ga ja ne pijem, a ništa nisam pravila posle, nisam ga stavila na spisak za kupovinu. Šlaga uvek imam bar po neki u fioci, a mleko eto nemam uvek :lol:
Samo da me ne poteraju u prodavnicu :lol:
Lepe su nam jagode. Ja sam uzela malo, da ostavim mužu jednu činiju, pa ću ih kupiti kad opet stignu kod nas i malo padne cena. Ne mogu da idem do pijace samo zbog jagoda svaki dan, jer mi nije blizu. Videću da odem do Ruskinje sutra, ona ima jagode, a to mi nije daleko, pa ću sutra uzeti i mleko. A njena roba je uglavnom vrlo dobra.
U ponedeljak teramo kola na registraciju, pa muž i ja sutra moramo da operemo kola.
Sutra pržim ove mlade krompiriće što sam nam uzela danas, i ispržiću krmenadle i uz to salata i supica sa knedlama, em brzo, em lepo.
Uzela sam one moje pomorandže, pošto mi u planu ishrane piše citrusi da se jedu, a njima taman mogu da napravim ceđenu.
Nova daska me služi sjajno, sečem i domaću pršutu i domaću slaninu na njoj lako, operem je posle i držim je sad kao ukras u kuhinji pošto je mnogo lepa, i taman mi se suši.
Ja sad slušam muziku, muž je ušivao dugme na sakou, a ona radi na svom kompu vežbu za faks. Psi spavaju, a sad je već hladnjikavo, pa sam obukla duks, i kad ona završi da operem ovih par tanjira i šerpicu od ručka.
U kući nema mnogo posla, samo kupatilo, sve nam je i dalje sređeno, a prašina nije još stigla da napada od onog pronta.
Zato se sad odmaram i koristim priliku da se odmaram dok nema posla, a i uživam kad je sve lepo.

Back