Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Mi smo večerale, ja sam pojela 4 sendviča i još bih mogla da jedem :lol:
Dobro 4 parčeta hleba sa malo pršute i kačkavalja, ali opet.
Taman sam sredila liniju i opet mi se jede ko da sam gladna godina :lol:
Samo sam ja rekla da ću do daljeg jesti koliko mi se jede, dok se još oporavljam od ove korone.
Danas još jedan dan lep i fin, opustila sam živce i odmarala se psihički.
Na kafi je bilo top, kakvo uživanje danas.
Sutra 21 stepen u Beogradu. Idem i sutra napolje, ćerka nije tu, ide sa drugaricom, ali naći ću ja već žrtvu.

Slušam muziku, pojačala sam slušalice skoro do kraja i mlatim glavom. Đetić spava a muž je izveo velikog. Slušam Get up i baš mi je super.
Posle ću na tube da čujem sviđa mi se ova stvar, otkad nisam čula tu pesmu, danas mi je pala na pamet.
Treba da kupim nove slušalice za svoje potrebe, ali sad u poslednje vreme slabo sam slušala muziku, mada počinju da mi nedostaju one obične slušalice.
Nemaš više da kupiš normalne slušalice sa bubicom za uši i da traju, do sad smo bacile bar 10 slušalica, i to original Huawei bar tri. Đubre jedno i kršina. Moraću ja da odem u Tehnomaniju i vidim šta oni imaju, ima li neki brend ili kako već.

Ја купујем једну врсту код Кинеза (Стари Меркатор). 450 динара коштају и нису церуменке него онако, ергономски обликоване тако да не испадају.
Одличне, само њих узимам. Квадратна бела кутија.

Ја купујем једну врсту код Кинеза (Стари Меркатор). 450 динара коштају и нису церуменке него онако, ергономски обликоване тако да не испадају.
Одличне, само њих узимам. Квадратна бела кутија.

Šteta što mi je to daleko, ali bih mogla da kažem ćerki da sutra ode i pogleda, ako su tu, pošto ide na Kej. Jel rade sutra?

Šteta što mi je to daleko, ali bih mogla da kažem ćerki da sutra ode i pogleda, ako su tu, pošto ide na Kej. Jel rade sutra?

Раде. Сад имају 2 спрата, то је на другом. То су ове IMG_20210411_085613.jpg

Ništa noćas nisam spavala, sva sam šlogirana sad. Budila se pa zaspim pa celu noć tako. Napolju uopšte nije nešto toliko toplo koliko su najavili, ovde kod nas lepo duva, treba da se spustim po vlažne maramice i da odem po ručak kasnije. Taman kad mislim da sam sve stavila na spisak, nešto fali. Juče me lepo ništa nije mrzelo, a danas me od ovog nespavanja sve lepo mrzi.

Ništa noćas nisam spavala, sva sam šlogirana sad. Budila se pa zaspim pa celu noć tako. Napolju uopšte nije nešto toliko toplo koliko su najavili, ovde kod nas lepo duva, treba da se spustim po vlažne maramice i da odem po ručak kasnije. Taman kad mislim da sam sve stavila na spisak, nešto fali. Juče me lepo ništa nije mrzelo, a danas me od ovog nespavanja sve lepo mrzi.

Napolju je baš lepo.
Prijatno za šetnju.
Prepodne bile u radnji, spremile ručak.
Tačnije L. je pravila ručak.
Sad odmaram, malo kasnije idemo na neko od igrališta ili u park.
Zaslužila je.
Ovo je ručak koji je napravila

IMG_20210411_123726.jpg

Muž ode da izvede velikog, oboje se osećamo nešto jadno, idem posle dok se on vrati i radi ovaj maksi da uzmem vlažne i šumeće, moram malo nešto uzeti da se okrepim. Ladno bih ponovo zaspala.
Sutra idemo da tražimo meni patike, ipak.
Muž ne odustaje da kompletiram varijantu. Ja presabiram troškove i koliko će nam para ostati kad se plate režije.
Moram kao i uvek da budem precizna u računu i ne ispustim nešto iz vida. Zahvaljujući tome što mi je sad bio bonus i mojoj dobroj organizaciji da se povede računa koliko smo se zadužili, su troškovi vezani za koronu otplaćeni bez neke muke i nije na nas ostavilo posledice, hvala Bogu. Sada smo dosta trošili i uživali, apsolutno zasluženo i apsolutno je bilo potrebno da damo sebi oduška, no svejedno moram i dalje da budem vrlo precizna šta se i koliko troši i da ko i uvek pametno vodim računa.

Napolju je baš lepo.
Prijatno za šetnju.
Prepodne bile u radnji, spremile ručak.
Tačnije L. je pravila ručak.
Sad odmaram, malo kasnije idemo na neko od igrališta ili u park.
Zaslužila je.
Ovo je ručak koji je napravila

Pogledajte prilog 902474
Браво, браво...твој зврк је све што мој није :lol:

Back