Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Moja kćerka to treba da gleda jer su joj sa očeve strane prababa i dva njena sina Boris i Maksim stradali u Jasenovcu. Kažu da se njen deda koga ja nisam imala prilike da upoznam nikada od toga nije opravio. Tražili su ih u svim knjigama navodno i prababu Ljubicu nisu nikad našli.
Neka i place, i ja ću verovatno ali narod koji ne prizna svoje žrtve i ne suoči se sa istim ne može nikada da krene dalje..

Dobro jutro!
imam plan za ceo dan od podne tačnije a iz kreveta ni makac nisam još. Kafu mi je donela kćerka, sprema se za vajanje 🙄
Za veceras sam naredila gledanje Dare iz Jasenovca, projekcija uz italijanske djakonije iz Lidla.
Bunila se kao suboootaaa jeeee, e pa bas za to sto je subota.
Јеси ли сигурна да ћете уз такав филм моћи јести?
Јако ми је било болесно када су у биоскопу, уз Дневник Диане Будисављевић јели кокице као да је забава.

Јеси ли сигурна да ћете уз такав филм моћи јести?
Јако ми је било болесно када су у биоскопу, уз Дневник Диане Будисављевић јели кокице као да је забава.
Mi ćemo večerati pre filma, u 19h.
svakako ne jedemo dok gledamo tv, to je neizvodljivo i ja to ne podržavam inače.
samo sam napisala plan za subotu veče..

Moja kćerka to treba da gleda jer su joj sa očeve strane prababa i dva njena sina Boris i Maksim stradali u Jasenovcu. Kažu da se njen deda koga ja nisam imala prilike da upoznam nikada od toga nije opravio. Tražili su ih u svim knjigama navodno i prababu Ljubicu nisu nikad našli.
Neka i place, i ja ću verovatno ali narod koji ne prizna svoje žrtve i ne suoči se sa istim ne može nikada da krene dalje..

Meni je Dara previše težak film.
Još se sećam jednog dokumentarca koji sam davno gledala, previše potresno mi je bilo.
Mi ćemo kao i obično neki dečiji.
Ima vremena za ovaj film da se pogleda i kad ona bude starija.

Back