Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Zvala sam bankarku, moći ću nešto brzo i lako online da završim kad dođe vreme, pa sam se baš obradovala
Inače sam ribu spremila ko pravi majstor
I još uradila jedan tender pre obećanog roka danas
Završila hiljadu poslova
I oprala sudove dok ima pritiska
Sad još da ubedim muža da ode po cigare, a ja da se odmaram pošteno
I kupala se danas dok je bilo vode u kupatilu
Čemu se ja radujem :lol:

Šta reći u ovo doba?
Dobro veče, dobra noć, dobro jutro...
Što sam se ismejala
Ćerka mi je napravila siže moje prezentacije pred celom firmom, koja će biti za otprilike mesec dana
Popadale smo od smeha
Ali ukrašću joj ideje, sigurna sam da tako niko nije predstavljao sebe
Inače slušam muziku na one super slušalice, sutra moram ustati zbog jedne obaveze, ali ću se naspavati ostalih dana
Sad slušam ekv
Uskoro ću ipak u krevet da sutra ne budem totalno van sebe
Naviću budilnik pa ću se posle vratiti da spavam 😴
Šteta što je ovako usrano vreme, mogle smo ići na kafu.
Napolju je grozno, čekam da prođe ova zima konačno, auto je opet crko, a ja po ovoj zimi ne volim ni psa da izvedem, kamoli šta drugo
Nisam uključila mašinu, muž je rekao da ostavim noćas, pa ću neku drugu noć
Inače zima nije moje vreme, jedina svetla tačka ove zime je moja dijeta zahvaljujući kojoj se nisam pretvorila u uspavanu mečku.
Pa još ovaj vetar kroz kosti... Idi begaj... Čekam da život ponovo počne posle ove zime, šetnja, kafić, pa odeš u kupovinu radi razonode po neku šminku, pa na Adu, pa ti nije dosadno napolju da se igraš sa psom, pa kasnije ožive klupice i trač partije...
Socijalni život je totalno umro sa koronom, a zima ga je samo dokusurila dodatno.

Dobar dan 🌅
Pala sam s nogu od jutros, ali ne za posao već oko kućnih poslova
A nisam još ni ručak spremila
Boli me glava koliko mi se spava
Naredna 4 dana ću dobro da se naspavam, hronično sam neispavana
Ali sam uradila puno važnih stvari danas i u neku ruku sad mogu da malo odahnem ova 4 dana i danas
Sve što je bilo do mene, sve sam uradila
Posle ručka ću stvarno da dremnem i odmorim.

Dobro veče :uja:
Pustila sam muziku na dum dum slušalice i odmaram se.
Bili su za vodu, do vodovoda je, tako da će popraviti za koji dan, opet je negde pukla cev.
Ja sam dok je bilo vode oprala veš, a kasnije ako bude vode da operem kosu.
Inače sam danas sve završila od planiranih privatnih poslova, i sad konačno mogu da odmaram ova 4 dana u potpunosti. Samu sebe sam prevazišla.
Spava mi se, umorila sam se, ali sam se konačno smirila i opustila.
Napolju je grozno hladno, ne idem više nigde dok ne prođe ova katastrofa od vremena.
Za večeru sam uzela pršutu, pileća prsa, kačkavalj i paradajz, ne spremam im ništa, i mogu sad s mirom da uživam.
Možda ću večeras da gledam film sa ćerkom, ako bude htela da gleda Dežurne krivce.
Sad mi ova muzika opušta mozak.
Rešili smo se i notara, i sve smo završili, do povratka na posao u sredu mogu da odmorim mozak za promenu.

Oprala kosu i tušnula se, ćerka gleda film, tj. gleda trejlere da izabere, ništa od pranja sudova večeras, a ako će da gleda Dežurne krivce možda joj se priključim. Agatu Kristi neću. Sad slušam muziku. Muž drema, pratio je neki fudbal pa zaspao.
Sad opet nema vode, ćerka je izvisila za kosu večeras, a ja sam ko lovac uhvatila trenutak da bude dovoljno da iskoristim trenutak.
Nisam još unela sve što sam pojela u aplikaciju, niti sam popila kafu ludaru, kasnije ću.
A sudovi ko ih hebe, neće pobeći, sad je veče da se zajebavam, i sutra spavam do kad oću.
Večerala sam ko pravi sladokusac, od svega po trunčicu i bilo je :njam:

Primetila sam da je na forumu neizmerno dosadno. Ili se sve pretvori u neku svađu i nadjebavanje. Nisam pročitala nešto smešno ovde nedeljama. Počinjem da mislim da ću ko nesrećnik da idem na igre bez granica da se zabavim, toliko je ovde dosadno.
Ne znam zašto je ovako, a i ne zanima me.
Ostaću površna po pitanju foruma ko i uvek, ako te malo ne opusti ili zabavi nema neku svrhu.
Ovde ne može baš mnogo da se nauči, zapravo ništa korisno ne možeš da čuješ, osim da ti neko kopira savete i recepte drugih sa interneta. Mislim imam i ja gugl.
A internet je poznat kao pouzdan izvor.
I uglavnom i ono što pročitam, ne slažem se, ali nemam ja sklop za dublje rasprave, niti želim da ikoga učim ičemu.
Ekipa se smanjila, koja ume da se zajebava a da nikog ne vređa, i forum žene se pretvorio u besmislene kuhinjske recepte i more komentara ja da ti kažem, beskrajnu reklamu lidla i ima li još nešto vredno pomena... Pa ne znam, eto koliko ima :lol:
Smaram se ko zmaj ovde.
A na drugim mestima je još gore, ovde bar nisu plaćenici ili interesne grupe.
Dosadno je u pm.

Back