Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ustala sam u pola dva, ćerka je išla po doručak, pa smo jele, popile kafu i otišle napolje sa malim psom. Šetali smo jedno 45 minuta po lepom suncu, obukla sam kožuh, izašla sam ko za izlaz, a pas je išao lepo uz nogu, obišle smo dva lepa poveća kruga. Vreme je lepo, mada kod nas malo duva vetar, ali nije bilo hladno, taman za šetnju. Svi se izmileli napolje sa decom. Pa sam srela svoju profesorku engleskog iz osnovne škole, udavila me sa pričom i lepim željama, ćerka samo šapće ajd ajd a ja nikako da se ipčupam iz razgovora. Kod drugog kruga smo ustanovile da je na klupi našla drugu žrtvu, ali smo je ipak obišle, za svaki slučaj :lol: mislim nije loša žena, mene voli ko Boga, drugarica moje pokojne majke, ali što davi lele...

Čisto da ne zapustim kafanu, pošto su već svi otišli, ali nema veze, ja sam navikla da budem solo drinker
Htela sam da kažem da će korona konačno da prođe i onda se ja vraćam u onaj stari život i počinjem već da se brinem kako ću se navići ponovo na sve to
Iskreno gradski prevoz me plaši, kuvanje ručka u 7 popodne ne zvuči kao moja želja zasigurno, a saobraćaj i gužve me unapred nerviraju.
Svejedno, vreme je da prođe konačno.
Hoću da idem u kafić, na more, pa čak i u kancelariju, da idemo u kafanu na ručak i da kažem što se tiče kuvanja - dosta je bilo :lol:

I dobro veče
Glupo mi je da sama pišem ovde, a nema nikog, svi su kafanu napustili, što realno nije baš fer prema ovoj kafani, pošto je ovo bilo i biće najbolje mesto
Pa ako neko svrati dobrodošao.
Razvlačim se danima bez nekih obaveza i zasluženo se odmaram za sve pare, i to mi toliko prija da opisati ne mogu. Dan mi bukvalno proleti, iako kasno legnem, i imam onaj pravi osećaj da sam na pravom odmoru.
Ne bih sad nigde drugde bila i ništa drugo ne bih radila.... :heart:
Ako se godina poznaje po početku, možda stiže jedna godina kada ću se konačno odmarati dovoljno uz tv i sa porodicom u nekom opuštenom druženju, videćemo...
Svejedno meni lep početak godine 💖
Nova godina je bila baš onakva kakvu sam želela, srce mi je puno 💖 a ja se punim energijom i uživam u ovom odmoru, baš kao da sam na moru na plaži i pijem neko pićence... Nije nekad ni bitno gde i šta, nego kako :heart:

Dživeli! :D
Inače sam za NG otkrio viski. Tačnije Balantajns. Popio sam tri čaše, doduše sa pola čaše leda, što je moj apsolutni rekord u alkoholu. Prethodni je bio jedna ipo rakija kad sam bio kum na svadbi :hahaha:
Nekome sam sipala Pelinkovac dva deci napila ga 🤷 celu moc ceo dan pridike na tu temu a htedoh da se osoba opusti.

Back