Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

isključuje se naravno, ali kad joj malo padne temperatura ako ne okreneš termostat na nulu puni se opet, a ja zaboravila,
evo nisam je noćas punila i još ne smem da je pipnem koliko je vrela, moja je 4,5 kw, velikačka :D
Auuuu nije ni čudo što se preznojavaš, moja je 3,5 pa je još nisam uključila preko 2-ke, i opet je toplo da sam često u kratkim rukavima. Na 3-ku uključim samo kad krene napolju ispod 0 duže od 3-4 dana. Kad si već tako ugrejala ne planirano ti se fino rszgaći i uživaj, greOta da ta toplota tek tako propadne ;)

Auuuu nije ni čudo što se preznojavaš, moja je 3,5 pa je još nisam uključila preko 2-ke, i opet je toplo da sam često u kratkim rukavima. Na 3-ku uključim samo kad krene napolju ispod 0 duže od 3-4 dana. Kad si već tako ugrejala ne planirano ti se fino rszgaći i uživaj, greOta da ta toplota tek tako propadne ;)
imam ja ono etažno, kotao i radijatore ali ga nikad nisam uključila, ni jednom, odmah sam kupila ta čim sam se uselila, manje troši struje, manji računi, a uvek toplo....komšije koje se greju na etažno kukaju koliko plaćaju a meni se smejali zbog pećke pffff......razgaćeno nego kako :lol:

imam ja ono etažno, kotao i radijatore ali ga nikad nisam uključila, ni jednom, odmah sam kupila ta čim sam se uselila, manje troši struje, manji računi, a uvek toplo....komšije koje se greju na etažno kukaju koliko plaćaju a meni se smejali zbog pećke pffff......razgaćeno nego kako :lol:
Imamo i mi u zgradi ali kad se to nešto kratko koristilo ja nisam tu živela, i nisu uspeli da se dogovore bilo je preskupo. Nekolicina nas je poskidala radijatore i prodala, dobili smo na prostoru jer znaš i sama u malom stanu svaki cm znači puno.

Imamo i mi u zgradi ali kad se to nešto kratko koristilo ja nisam tu živela, i nisu uspeli da se dogovore bilo je preskupo. Nekolicina nas je poskidala radijatore i prodala, dobili smo na prostoru jer znaš i sama u malom stanu svaki cm znači puno.
kod mene svaki stan ima svoj kotao i sam odlučuješ koliko ćeš da se greješ, nije na nivou zgrade, a radijatori smešni, limeni tanki, ne smetaju mi

U delu grada u kojem ja živim većina koja ima kuće su pre nekih 20ak godina uveli gas.
Mi dok smo imali kuću grejali smo se na gas.
U početku je grejanje na gas bilo i jeftinije i isplativije.
Naravno da ima kuća koje još uvek lože, ali su retke.

Grejanje na gas nije toliko rizično ako su sve instalacije ispravne.
Gas se tek radio ovde prosle godine tek bi to trebalo da proradi kad se sve poveze (stalno su rasecali cevi za vodu kad kopa bager (nigde nema oznaceno gde se nalaze) kad su stavljali cevi za gas).

Eno ti Uzice cini mi se eksplozija gasa sta je uradila zgradi pored koje samo prolazi (ne greju se na gas) isto to moze bilo gde da se desi.Ako curi a neko zapali cigaretu ode sve u vazduh a to nije naivno ni najmanje ulaziti u takav rizik.

Nema se za to neka daju pravi ugalj prava drva a ne ide se na to da sva kako kazu "individualna lozista" zatvore - te nece biti uopste grejanja mnogima(ako duguje neko idu izvrsitelji a onda se ostaje na ulici).

dobro jutro
1609133332115.png

Back