Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala cure :)
i ja vec dugo hocu tako da se osisam, ali ni jedna frizerka ne ostavi dovoljno duge spiceve...pa sam danas sama :)

Kad sam ja prvi put stavljala mini val, sve vreme sam sama hvatala pramenove kako ja hocu, njoj dajem samo da mota....frizerka zena se ukocila - tako ne moze, to nece da bude dobro,...
A na kraju rezultat bio fantastican, sve kako sam i sama zelela. Ona gleda i kaze - necu vise da mi ulazis u radnju!!! :hahaha:
Stresirala sam je nacisto.

..zanimljiva frizura skroz Art, to kod mene ne bi moglo nista da se vidi...eventualno u frizeraju onog casa kad izadjem sve je propalo...zato ni ne pravim nikakve zahtevnije
frizure.....a nije da ne bih volela...

Sigurno imas gustu i tesku kosu...e vidis, ja bi volela da je moja kao tvoja...:lol:

Kad sam ja prvi put stavljala mini val, sve vreme sam sama hvatala pramenove kako ja hocu, njoj dajem samo da mota....frizerka zena se ukocila - tako ne moze, to nece da bude dobro,...
A na kraju rezultat bio fantastican, sve kako sam i sama zelela. Ona gleda i kaze - necu vise da mi ulazis u radnju!!! :hahaha:
Stresirala sam je nacisto.

Hahahahahaha....jadna zena...:lol: :lol:
Ja sam prosle godine imala mini val, i bas mi se svidelo...mozda se ufrckam opet kad jos malo poraste...a brzo mi raste kosa...ma sisala sam je sama vec nekoliko puta, cak i krace...a moja frizerka reaguje ko i tvoja, otprilike, kad joj se pojavim...:lol:

...kad ste kod naocara ja bih trebala da odem kod ocnog, dosla starost na vrata mamicu joj,
primecujem kad nesto primaknem malo da mi sve igra pred ocima, nije da ne vidim, ali mi se
prosto manta u glavi...nije mi najjasnije...a na daleko ne vidim od neke 15te to mi je normalno,
jos sad samo da mi utrape neke naocare da nosim....mada kakve su prilike necu skoro ni ici
na pregled...bem ti sve mu je uslovljeno poslom....

ne mogu sochiva jer imam cilindrichna stakla i to josh ukrshtene cilindre, astigmatizam i + i -:confused:
:lol:

Pa da...i ja pitam svasta, lepo si napisala gore dijagnozu...a sto ne nosis cvike, lepo bi ti stajale :)...ja ne bih mogla da ih ne nosim...a imam samo dioptriju...-1,5...

...kad ste kod naocara ja bih trebala da odem kod ocnog, dosla starost na vrata mamicu joj,
primecujem kad nesto primaknem malo da mi sve igra pred ocima, nije da ne vidim, ali mi se
prosto manta u glavi...nije mi najjasnije...a na daleko ne vidim od neke 15te to mi je normalno,
jos sad samo da mi utrape neke naocare da nosim....mada kakve su prilike necu skoro ni ici
na pregled...bem ti sve mu je uslovljeno poslom....

Afro..idi sto pre mozes, ume to da bude nezgodno. Moguce je da ti se pojavila i + dioptrija, ili ocni pritisak, a to nije za zezanje..

Pa da...i ja pitam svasta, lepo si napisala gore dijagnozu...a sto ne nosis cvike, lepo bi ti stajale :)...ja ne bih mogla da ih ne nosim...a imam samo dioptriju...-1,5...

Afro..idi sto pre mozes, ume to da bude nezgodno. Moguce je da ti se pojavila i + dioptrija, ili ocni pritisak, a to nije za zezanje..

...moguce je sve, ali dok ne budem resila posao ne vredi, nema ovde ocnog u dz...samo privatni.....

nosim ja cvike :cistinaocare:
ovo sam ishla na kontrolu jer nisam proveravala 2 god da li mi se menjala dioptrija

...moguce je sve, ali dok ne budem resila posao ne vredi, nema ovde ocnog u dz...samo privatni.....

Boze...bas nezgodno...u svakom slucaju, ja tebi drzim fige da sto pre nadjes posao :)

nosim ja cvike :cistinaocare:
ovo sam ishla na kontrolu jer nisam proveravala 2 god da li mi se menjala dioptrija

Nisam te ni na jednoj fotkici videla sa cvikama :)
ja idem jednom godisnje na kontrolu...do sada nije bilo promene, a nosim cvike od 15-te godine...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back