Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
kako da ti kazem.... nisi, nego... jesi zavrsila sta je trebalo, vidis da najavljuju `ladnocu.Dobro vece....evo i ja pristigla...esam nesto vazno propustila?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da ti kazem.... nisi, nego... jesi zavrsila sta je trebalo, vidis da najavljuju `ladnocu.Dobro vece....evo i ja pristigla...esam nesto vazno propustila?

Aha, shvatio sam. Treba dodjem zbog uzimanja mere.jok...nesto sporo ide,msm malo klot ,malo frket i tako...a ja bi tela da to bude bas lep sal...pa da ga turis oko vrata...ili de oces...po ladnoci![]()

Znaci, nasla si smajlije...

cao,Smokvo...
Znaci, nasla si smajlije...![]()
Dobro vece....evo i ja pristigla...esam nesto vazno propustila?

kako da ti kazem.... nisi, nego... jesi zavrsila sta je trebalo, vidis da najavljuju `ladnocu.![]()

jao oranz,sram te bilo,svi na jadnog mistera.pobeci ce nam![]()

Jes,i ponesi santimetar...msm zbog duzine...cao,Smokvo...
valjda ti vec imas... mis`m, posao ti nalaze. 
pozurite da me sprecite i uhvatite dok nisam pobeg`o.jao oranz,sram te bilo,svi na jadnog mistera.pobeci ce nam![]()
... u bocku, sto bi se reklo.a sta da ti kazem,sad ste...jeza u ledja

Grebator? To znaci da ce sal da me grebe?Jesi...uvek se svasta pise...
Grebator...
A gde su oni drugi smajlici???
Nece, moze on da otrpi i vise zena...![]()
e, stvarno je gresnica!koji drugi smajlici,gresnice jedna,ja sam zmurila dok sam gledala![]()
ti si bar zmurila

koji drugi smajlici,gresnice jedna,ja sam zmurila dok sam gledala![]()

eo, ja cu ti pomoci, ona ne moze jer zmuri.Reci gde,pa da i ja malo zmurim
Dobro vece svima!

eo, ja cu ti pomoci, ona ne moze jer zmuri.![]()

I zasto mislite uostalom da mi treba nesto kada vas samo povaljujem prelepe ste hocu vas sve
Stvarno ste prelepe
meni su kao lek prepisane zene![]()
normalno da zmuri, vidis da je naucila slepo kucanje.Jos uvek zmuri ?!
Onda ja necu.![]()

ala ti brzo menjas misljenjeee 
Reci gde,pa da i ja malo zmurim
Dobro vece svima!
Jos uvek zmuri ?!
Onda ja necu.![]()

super,nego probaj na ljisu nesto da povalis,ovde su ti sve tetke i majce,mi vise ne znamo ni sta je to,a ni ne zanima nas vise
Spomeni i babe.super,nego probaj na ljisu nesto da povalis,ovde su ti sve tetke i majce,mi vise ne znamo ni sta je to,a ni ne zanima nas vise

Spomeni i babe.
[/URL]