Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sto nisi poslala nju da kupi knjige sama:dontunderstand:
Imas knjizaru na B.Brdu u Pozeskoj 136 koja ima sve izdavace i sve udzbenike :)

Ja poslala ceru i ona sve odradila sama :aha:

pa kad nisam znala, sto mi ne rece ranije Jeco
Sad cu lepo da je saljem u Pozesku i slus
a ja se prethodnih dana ubila po netu da nadjem knjizaru blizu nas gde imaju sve izdavace, ali na netu nema nista
nije imao ko da mi kaze

fala ti za iduce godine :kiss:

pa kad nisam znala, sto mi ne rece ranije Jeco
Sad cu lepo da je saljem u Pozesku i slus
a ja se prethodnih dana ubila po netu da nadjem knjizaru blizu nas gde imaju sve izdavace, ali na netu nema nista
nije imao ko da mi kaze
fala ti za iduce godine :kiss:
Ma, pusti. Do iduce godine ima da je presele. :lol:
:cao:
gde ste ljudi:hej:
ja evo kuckam mail adrese stranaka :neutral:
tj prekucavam iz ugovora u jednu tabelu...
ima li dosadnijeg posla:think:
jesi otkucala ili... :lol:
ima dosadnijeg posla. da proverava sta si uradila. :mrgreen:
:cao:
Dobro vece!
Ima li koga...
(Gde ste svi nestali?)
nismo mi nestali, nego si ti dosla raaaanoooo! :lol:
i josh te placaju za kopi/paste... :eek:
nema lepseg :D
a, ona, ipak, sve misem :dash: :mrgreen:

Dobro jutrro!!!

Odvela sam dete u vrtic, sad da popijem kafu na miru. koliko sam umornaaaaaaaaa!

Od a do š ista situacija i ovde.
Juce sam isto tako odvela dete, skuvala kafu i zeznula se: legla da odremam pola sata sat pre posla i onda se spremala na vrat na nos. Sada se kao trudim da ne uradim isto, al mislim da cu se opet izvaliti u krevet i naviti sve satove da zvone za pola sata.

Dobar jutar ladies Šta se radi?

Pozdravlja vas Drnda, od pre par meseci doduše :)

Ja pijem kafu, on spava...Krenuli mm i ja u teretanu, sad idemo na drugi trening...Al me mrziiiiiii... :roll: A tako mi treba fizička aktivnost, s tim što nisam ljubitelj teretane uopšte.
Nego, zna li se dokle će ove vrućine, s obzirom da je septeembar mesec!!! :rtfm:

E da, zaboravih važnu vest - jedna dobra drugarica mi je trudna!!! I to nakon 7,8 meseci pokušavanja, već su izgubili nadu kad ono ...

Poslednja izmena:
E pa zakasnio si deset minuta. Ustala sam u deset i deset, a u vreme tvog posta vec sam pichila na rolerima ka skoli i stigla za cetiri minutea (sto nikada ne bih uspela kolima).
I sad se mislim da li otici na bazen ili ne. Uhvatio me trip da je jesen, a ne smem to sebi dozvoliti bar do sredine oktobra.
Nisam ja kriv, zakazao mi glas. :lol:
Ali sam i pored toga bio priiiiilicno tacan! Sta se mislis, ako nemas drugih obaveza - cepaj, dan je kao izmisljen za bazen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back