Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....pa vidi, zgrada skoro pa ne useljena...od ovoliko stanova ne znam da li ima u 10-ak stanova nekog...
.....aaaaaliii kad bi ti rekla ko mi je prvi komsija...mislim da bi ti bilo jako zanimljivo..samo ni on jos ne,
zivi tu, a mislim ni da nece, vec da mu taj stan sluzi samo za letnje avanture ili ko zna sta vec....
.....i nije iz folk branse....odma da naglasim....mada ja licno coveka ne bi ni prepoznala da mi ga ne
pokazase ne tv-u neko vece...:lol:

ovaj...meni odmah na pamet pada nelegalno useljenje :rumenko:

....prosla su ta vremena, kad su se bespravno useljavali, pa godinama vukli po sudovima i uzivali u tudjim stanovima.....
....nema toga vise, sad stoje zakljucani...prazni....i sta je tu dobro, a sta lose, moglo bi se diskutovati....

pa da je bas sve toliko idealno ne bi se razvlacili po sudovima mnogi koji su osteceni,prevareni bolje reci,kupovinom stana.
naravno sad je predizborna godina pa ce se mozda neko setiti resenja za taj problem.

pa da je bas sve toliko idealno ne bi se razvlacili po sudovima mnogi koji su osteceni,prevareni bolje reci,kupovinom stana.
naravno sad je predizborna godina pa ce se mozda neko setiti resenja za taj problem.
.....
....ako mislis na kupovine stanova u sadasnjem vremenu, slazem se da su mnogi "navuceni" na "povoljne" kredite...i nada se da ce se to vec
resiti u korist naroda....
.....ali ja ne pricam ovde o takvim stanovima....(ovim trenutno ili stalno praznim)...

Dobro jutro, zene i Slonce. :D

Dva dana sam bila ko prebijena i prespavala vikend jer mi je dete jedan dan bilo sa svojim babom i dedom, a sutradan sa mojom sestrom. Bas sam se napunila energijom i sada sam zbrzala dorucak, a odmah cu zbrzati i rucak pa hitro na kupanje. Idem tamo da se plivajuci ubedjujem kako leto jos nije gotovo.

Zvezdanka, osh ti prodrmati taj Kucni savet vec jednom? Neces se valjda sama boriti sa svim tim padobrancima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back