gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Ne mislim, vidish da ne mogu ko chovek da se posvadjamMa, sta ti samo oces da se svadjas?!Mislis, ti umes to najbolje da radis?
![]()

Sad ne znam jesam li vishe besna shto se nisam posvadjala il zbog razloga za svadju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim, vidish da ne mogu ko chovek da se posvadjamMa, sta ti samo oces da se svadjas?!Mislis, ti umes to najbolje da radis?
![]()

e, smaras vise, znas! posvadjaj se jednom kao covek, a, ako numes, onda zacuti, znas!Ne mislim, vidish da ne mogu ko chovek da se posvadjam
Sad ne znam jesam li vishe besna shto se nisam posvadjala il zbog razloga za svadju
strasno! bilo je kranje vreme!
el` da kako je cisto smaranje po RL.

a, sta bi napisala da si neiskrena?pa sad,da budem iskrena,skratila sam izlazak,da vidim da nisam sta ovde propustila![]()

pa sad,da budem iskrena,skratila sam izlazak,da vidim da nisam sta ovde propustila![]()

a, sta bi napisala da si neiskrena?![]()
)a pa znas vec,jao sto mi je bilo lepo,pila sam koktele,smekala me dvojica,onda su se oni potukli,pa je dosao treci,platio mi veceru,jer se odusevio kako izgledam u svojim novim guci stiklama od 12 santimetara
( jel guci marka cipela)

crna smokvo.... pa, da izlazis svako vece u grad, to bi bre bio masakr!a pa znas vec,jao sto mi je bilo lepo,pila sam koktele,smekala me dvojica,onda su se oni potukli,pa je dosao treci,platio mi veceru,jer se odusevio kako izgledam u svojim novim guci stiklama od 12 santimetara
( jel guci marka cipela)

pa naravno,kad bi se lagili.
a istina je ovakva: nas tri tetke jedva dobismo sto u cosku,konobar nam je dosao posle pola sata.zamalo ogluvesmo od ove ludacke nove muzike.gledaca i ebaca 0.i tako vesele dodjosmo kuci

aha..pa naravno,kad bi se lagili.
a istina je ovakva: nas tri tetke jedva dobismo sto u cosku,konobar nam je dosao posle pola sata.zamalo ogluvesmo od ove ludacke nove muzike.gledaca i ebaca 0.i tako vesele dodjosmo kuci

ma, rekao bih ti, al` jos ni ja ne znam!e kad bi mi rekao sta hoces da napisem,ja bih ti napisala
sta ja znam kako je posle duze vremena neizlaska,ti mi reci![]()

afro,jel znas ti?![]()

....ma kakvi,, ja sam ti totalno ne upucena u desavanja tokom vecernjih izlazaka....vidis da samo izlazim po danu,
a i to uvek u pratnji zenske dece i bebe.....odma svi znaju da sam mama i baba, pa me ic ne konstatuje niko...![]()
a moras afro malo i uvece napolje.vidi kako si se super sredila sada,jos uvek su divne veceri uz more,meni je letos bilo prelepo na veceri u portu i u jadranu.ako bude srece,za par dana cu opet.pa i mi tetke treba da zivimo

.....ne sumnjam da su bile odlice vecere i u Portu i u Jadranu, mada licno vise volim Porto....ali eto ja ti nemam ovde musko drustvo za izlaske uvece, a zensko koje imam
vecinom ima sitniju decu, pa nemaju kome da ih ostave i tako...jedino da setam sama, pa ako se neko "nakaci" da se ne bunim mnogo..aaaaaa...
...zezam se naravno za ovo zadnje....ja to ovde znam svakog zivog sem turista, bar iz vidjenja, pa ne bi da pricaju kako sam fijuknula i setam nocOm sama ko luda nasta![]()
?sto bre Afro, pa da vide da volis moreeee

a neki novi komsija?