Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mojoj nekadašnjoj zgrdi, miševi su bili redovna pojava na prvom spratu, a mravi kod nas an višim.
I nikada ništa nije bilo klincima, valjda ti miševi jurcaju uz zidove, pa ih pohvataju mišolovkama. Metalna mišolovka i nešto hrane, sir ili slanina i to ga namami i uhvati.
Posle se samo oriba parket ili pločice.
Daleko opasnije su buba ruce, bubašvabe i tome slično.

kako bre uz zidove?!?!?

kako bre da ga capim? rukama? znas kako je brz i mali!

Uzmi parce slanine i stavi ispod neke serpe ili neceg slicnog (meni bi bilo gadno posle da koristim tu serpu), ali podmetni nesto (kutiju sibica, ili pampur od flase ili nesto tako) pod ivicu tako da mis moze i mora da udje ispod serpe da bi pojeo slaninicu. Onda vezi neko konopce za serpu i cekaj, pa kad misonja dodje povuci - trebalo bi da ostane ispod serpe. Onda ga prerucis u nesto i izbacis napolje.

Nisam nikad probala ali znam neke koji jesu i uspevali su da nahvataju tako misonje.

E da pod serpu postavi neki karton da bi mogla da ga posle izrucis u teglu, inace ne znam kako bi... I bolje da serpa ne bude bas velika

ogradiš prostor oko kreveta, da ne može lijevo ni desno,
onda se malo pomjeriš unazad, uzmeš recimo novine i tome slično i njih baciš iza kreveta, to malog gada uplaši i on pojuri ka tebi, jer nema gdje drugdje, a ti ga udariš metlom i ošamutiš
i izbaciš
: )

mislim da cu pre da skocim s terase.

doduse...dolazio mi bivsi muz da uzme dete, uplaisla sam se..i zvao me da spavam kod nejga..jok....samo sto sam sad histericna na svaki zvuk!

Uzmi parce slanine i stavi ispod neke serpe ili neceg slicnog (meni bi bilo gadno posle da koristim tu serpu), ali podmetni nesto (kutiju sibica, ili pampur od flase ili nesto tako) pod ivicu tako da mis moze i mora da udje ispod serpe da bi pojeo slaninicu. Onda vezi neko konopce za serpu i cekaj, pa kad misonja dodje povuci - trebalo bi da ostane ispod serpe. Onda ga prerucis u nesto i izbacis napolje.

Nisam nikad probala ali znam neke koji jesu i uspevali su da nahvataju tako misonje.

E da pod serpu postavi neki karton da bi mogla da ga posle izrucis u teglu, inace ne znam kako bi... I bolje da serpa ne bude bas velika

gledala si puno crtanih filmova:D

Swasta 023.jpg

:manikir:

Dobro vece!!! :)

ma ja sam skakala, vrstala i cicala kad ga vidim kako trci!

a najblje...drzim mobilni u rukama..i on pocne da zuji...a ja ga zafrljacim!!! ahahahha

Sedi u turski sed dok kuckas. :rtfm:
Znas da sam ja u jednom stanu, kad sam bila na prvoj godini faksa, toliko bila izštrecana od buba (a platile cetiri meseca unapred ebiga) da sam iscrtala debeli krug onom kredom protiv buba oko nogara od stolice i stola i sela u turski sed na stolicu, navalila se na sto i tako odspavala cela tri sata do zore, a onda otisla do poljoprivredne apoteke i sacekala da se otvori i kupila neku najgoru otrovcinu kojom sam poprskala skoro sve u stanu osim cetkice za zube.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back