gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...necu da te plasim samo navodim kako da utvrdis da li je mis ili nije....
...i nece vam nista do ujutro, vise se on plasi vas nego vi njega....
...kad se zalepi na neki karton samo izbacis, to je sve sto ces morati da radis kad zivis sama
sa detetom..navikavaj se polako....
...ako si u prizemlju, onda napravi komarnike, ili vec stavi neke mrezice na vrata i prozore kuda mogu da udju....

ju! sad si me bas uplaisla! pa ja imam ovde dete! ne mogu sad da kupim lepak! noc je! i strah me! sta ako vidim zalepljenog misa sutra? joj sta sve nece da me snadje? slepi mis, pa zaba, pa sad jos i mis mi fali!
Sta je to?
natezala si ga do pola noci?![]()

pa ja necu da zivim sama!
na prvom spratu sam..nije prizemlje...ali mozda ima miseva u podrumu, p aje usao kroz hodnik...desilo se vec 2 puta!![]()

Evo pochela sam
videcemo dokle cemo stici![]()

ima vic...sedi baba pred prodavnicom i pije pivo...sta to radis baba...natezem cicu
srece kasnije babu kako "pegla" kraj potoka...sta ti je baba...sad cica nateze mene
![]()

Ja se ne gadim misa, ali se gadim njegove kake. Cula sam da je prostiru svuda naokolo.
Da sam na tvom mestu, Zvezdanka, misa bih samo oterala metlom iz stana i sutradan poprskala stan nekim mishomorom i odmah trazila sazivanje Kucnog saveta da se to pitanje resi na nivou cele zgrade.
kolko frke...ako se vec zavukao negde i ne reaguje najefikasnije je izmamiti ga hranom...slanina na pogodnom mestu uvek je efektivna

sta se ti cudis? covek ne sme da se plasi necega?![]()

Udubila se ja malopre u razmisljanje kako bi se mogao izmamiti taj mis iz skrovista (i smekala po svom stanu gde bi bilo logicno da se sakrije tako jedan mali gadonja) i tako zamisljena ubacim obe noge u jednu papuchu i strovalim se na dupe. I uhvatila sam filing da mi je u momentu pada faca bila skroz zbunjena. Steta sto nije bilo nekog da me snimi, garant je izgledalo mnogo cudno kad bi se posmatralo sa strane.

inace plasim se promaje![]()