Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam i dobre komsije...e sad, ima nekih koji nikako da se nauce redu, ali i za takve ima leka...;)
A to sto niko ne pomaze kad gori bukvalno, ne pomazu ni kad "gori" u metafori. :zcepanje:

ma...danas sam zesce popizdeo na neke od komsija.nego zivopisna deskripcija je vise za rupu.
jos kasljem od dima,cadji,paulja...

nego...prvi komsija skoro pomoze mi da ocistim bunar...posvadjao se sa zenom pa da zbrise iz kuce...:lol:

Htela sinoc da te pitam, al mi ti ode...ovaj sta prvo popisuju?
Frizider, zamrzivac, shank, biblioteku,.... ostavu,.... Da znam sta da radim, kod mene jos nisu dosli... :rotf::rotf::rotf:

pa pita te koju si skolu zavrsio,ja kazem visu,ona pita da li ste pismeni:eek:
ma jok,na ispitima sam lupala krstice
a onda za mladjeg sina ,11 godina,a ona pita jel ozenjen

vidim,ona u zemlju da propadne,al sta ce jadnica,mora

Navikavam vas da me nema :lol:
Pa blizi se petak, vrse se pripreme za docek, stize dragi moj pa mi vise necete trebati :mrgreen:

Jesi ti daleko ili on?! :lol:

e sram te bilo,znaci mi smo ti ono... samo zamena za seks?

Pa i to je nesto...:sad2:

ma...danas sam zesce popizdeo na neke od komsija.nego zivopisna deskripcija je vise za rupu.
jos kasljem od dima,cadji,paulja...

nego...prvi komsija skoro pomoze mi da ocistim bunar...posvadjao se sa zenom pa da zbrise iz kuce...:lol:

E to je komsija, motiv nije bitan.:klap:
p.s. ja se plasim bunara... mislim zivo se secam kod dede kad god su cistili, nana je bila u panici...posle mi postalo jasno koliko je opasno.:confused: A imali su vodovod, sto li su petljali tamo dole...

pa pita te koju si skolu zavrsio,ja kazem visu,ona pita da li ste pismeni:eek:
ma jok,na ispitima sam lupala krstice
a onda za mladjeg sina ,11 godina,a ona pita jel ozenjen
vidim,ona u zemlju da propadne,al sta ce jadnica,mora
e da,ja sam u zgradi na 5 spratu,ona pita dal imam poljski wc
Idi smokvo u persun... :cepanje: :cepanje: :cepanje: :rotf: :rotf:
Voli me modesti... i affro... i pasivni... i No... dovoljno?
Sad i da me ne vole sam nek zucnu, teram kontru smokvicici koju usvojih za majku a ona meni tako... rodjeno dete.
:cmok: naravno da si draga svima koje si pomenula. :D
a, majka smokva... hmmm... kritikovacu je zbog takvog stava. :whistling: Nije to lepo.
to mora da je zato sto danas nije jela supu. :lol:

E to je komsija, motiv nije bitan.:klap:
p.s. ja se plasim bunara... mislim zivo se secam kod dede kad god su cistili, nana je bila u panici...posle mi postalo jasno koliko je opasno.:confused: A imali su vodovod, sto li su petljali tamo dole...

nisam ja silazio.unajmio sam coveka da ga ischisti,jer nisam to radio dosad.a i podebeo sam :lol:
treba izvuci nebrojeno kofa natalozene zemlje i vode.mnog rucice blagoslovene.ekstrakcija ide brze.

inace...alternativni izvor vode,bunarkse,prirodni pad,nebitno,pogodan je svakom domacinstvu.barem ko ima uslove.letos su mnogi prikljuceni na vodovod u mom kraju,iz ovog ili onog razloga,ostajali bez vode.

Sad i da me ne vole sam nek zucnu, teram kontru smokvicici koju usvojih za majku a ona meni tako... rodjeno dete.

Naravno da te pasivni voli:D:zag:

ode ti majka joiv na spavanje
ovde nit traceva,nit flerta,nit golih tipova.
a ni kolaca nema
ljubim vas,odoh da probudim muza i da ga pitam sta bi hteo sutra da obucem

Kad numes da zalutas na filozofiju i dobijes casove sexa...ups...sexualnog vasopitanja od profesorice Koto:per:
Idi spavaj kad numes da uzivas:zag:

Vece zeMske:dzentlmen::gace:
Pozdrav drugari:kpozdrav:

:heart:
E tako ti je to kad usvajas pogresnu majku...vidis da te nije ni popisala!!! :zcepanje:

ode ti majka joiv na spavanje
ovde nit traceva,nit flerta,nit golih tipova.
a ni kolaca nema
ljubim vas,odoh da probudim muza i da ga pitam sta bi hteo sutra da obucem

Vala ga probudi!!! :zcepanje:
:rotf::rotf::rotf:
:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back