Dobro jutro, dobar dan i laku noć 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ćao, afro...
... gde si bila...?:)
(ovo nisam hteo da pitam ali dive me nagovorila) :lol:

...ma bila je na pijaci... kažem ti... sad će da odgovori čim ostavi cegere... :)

...bila malo da smeknem nekog dekicu, vidis da je kriza, kazu ukinuce peMzije dok ja dodjem u te godine
da je mogu primati...pa sam se dala u strelce da nadjem jednog koji nece jos dugo, a da mu je pritom peMzija
dovoljno visoka da se isplati malo zrtve:lol:
...i tako u potrazi stigoh do plaze, pa ajde malo i da se okupam, skupa voda, a ovamo dovoljno topla i besplatna,
zadrzah se vise nego sto sam planitala...al' dekicu jos uvek ne nadjoh....cak mi ni to ne ide od ruke..cccc....nikad
od mene prava sposobna forumasica:hahaha:

...bila malo da smeknem nekog dekicu, vidis da je kriza, kazu ukinuce peMzije dok ja dodjem u te godine
da je mogu primati...pa sam se dala u strelce da nadjem jednog koji nece jos dugo, a da mu je pritom peMzija
...i tako u potrazi stigoh do plaze, pa ajde malo i da se okupam, skupa voda, a ovamo dovoljno topla i besplatna,
zadrzah se vise nego sto sam planitala...al' dekicu jos uvek ne nadjoh....cak mi ni to ne ide od ruke..cccc....nikad

...ništa se ne sekiraj... kad dodješ ovde vodimo te na adu... tigar tamo ima neke vezice... :lol:

...'oću princezo..... :lol:

dodji da ti dam rajski procvat :zper:
rajskiprocvat3.jpg

ni dekice nisu sto su nekad bile..:lol:

muppet.jpg

usp.jpg
ovog ako nahvatas garant ti ostaje dobra penzija :aha:

diving.jpg
ovo nije deka, al nema veze..bice jednog dana..

g.jpg
nesto ovako,m?

...ništa se ne sekiraj... kad dodješ ovde vodimo te na adu... tigar tamo ima neke vezice... :lol:

...moracemo se malo vise druziti kad budem tu:lol:
ni dekice nisu sto su nekad bile..:lol:

Pogledajte prilog 246156

Pogledajte prilog 246157 ovog ako nahvatas garant ti ostaje dobra penzija :aha:

Pogledajte prilog 246158 ovo nije deka, al nema veze..bice jednog dana..

Pogledajte prilog 246159 nesto ovako,m?

...ne poznajem gospodina s' prve fotke, moze, mooouuze, samo ako nece dugo:lol:
...a ovi sto ce jednom biti dekice, dzaba, ja cu tad biti samo uspomena:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back