Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta si sredila...? :eek: :think:

:rotf: :rumenka:

e moram da kažem inače ću puknem....
ja već pravim podlogu kod pojedinih osoba kako bih svoje dete,ovo starije koje oće na jezike,već u toku srednje škole uspela negde da ubacim na inostrano školovanje....
daće bog da uspemo...engleski i nemecki jezik i bog da ga vidi...

mislim,valjda treba da razmišljam da njegova budućnost bude bolja nego što je moja bila...jbmliga...

ja već pravim podlogu kod pojedinih osoba kako bih svoje dete,ovo starije koje oće na jezike,već u toku srednje škole uspela negde da ubacim na inostrano školovanje....

mislim,valjda treba da razmišljam da njegova budućnost bude bolja nego što je moja bila...jbmliga...

pa to hoces preko svoje izdepilirane?
izvini nesto sam poplavela, pa sve citam sa nerazumevanjem..

podlogu :hahaha:

e sad sam pročitala prethodnu stranu...i ne smem ništa da komentarišem jer ću i ja očigledno da dobijem po pi***.....:roll:
e samo vas gledam
samo da kazem ne bijem po picci,vec po ...
attachment.php

au brate ovoj domacici udarilo sunce u glavu dok je braal grasak pa je samo omlatila metlom sa dvvd..
a meni fotka mnogo draga..
odavde ne moze da me brise pa cu da se ponovim!:evil:
valjda:think:

ovako cu ja samo kad se dokopam mora..
obratiti paznju na fotku br 4 posebno :heart:

more..more...jpg
ž

jos kad bi se naso tu negde minon da je poveca..iiiih..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back