Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvadila sam potvrdu ,platila racune u posti,obavila kupovinu u univeru,sad su mi ruke do kolena :( i castila sebe sa lancicem na kome je brodic
nisam mogla da verujem da je u radnji 350 din
ima da pocrni koliko odmah,jel?
i sad cu lepoOPET da ukljucim rernu da stavim pile i krompire,jer nisam sposobna za neko ozbiljnije kuvanje
a bobi zakovrnuo tuzno ocima i cvili,hoce napolje
ima da mu dam flasu da piski u nju:evil:

I kod mene smokvo radi rerna,nisi jedina. :) Ima likakvih naznaka da će biti kiše?

I hoće li tvoje starije dete da studira? Jel konkurisao negde?
ne znam za kisu,al ja cu krepati,idem po ulici sama i sama sa sobom pricam,jao sto mi je vruce i duvam
da nije krenuo klimaks ,majku mu u sred leta
moje dete je sad zavrsio 3 srednje,imamo jos godinu dana
nesto ga huska razredna posto je odlican da ide na fakultet tehnickih nauka,al ja znam da on nije kapacitet za to.
nek odluci sam,ja se necu mesati
samo mi je muka od njegovih prica kako on cim zavrsi odlazi u inostransvo ,iseljava se.sta cu ja bre?
da precrknem od tuge
ako hoce i mladjii,meni ne bi bio problem da ostavim sve i da odem za njima
al jedan ovde,drugi tamo....:(

ja samo bizuteriju i nosim
sta bih ti hteo da nosim kilo zlata oko vrata?
nemam bre tepihe,to sam ti rekla valjda dvaest puta:D

ja nebi hteo ništa, al sam smatrao i smatram da malko srebra nije na izmet...
...a to oko tepiha...stvano nisam pročito de ste to i kad napisali...uostalom utoliko gore...tepih se opere, a parket kad upije, nema više skidanja smrada...

Aaaaa, ja sam mislila da je on maturant. Pobrkala sam nešto. Moja najbolja drugarica živi u Kanadi, a sestra joj živi na Kipru. :) A mama u proleće ide na Kipar, u jesen u Kanadu. D
on ce na jesen 18 godina
a ta mama bas nije ko sto treba,valjda je na kipru lepo i u jesen,a kad pocne u kanadi jesen,to je vec sneg do vrata
mislim lepo je to,da ja kao baba putujem po svetu,al moji pilici moraju svi da budu ispod mene kvocke;)

ne znam za kisu,al ja cu krepati,idem po ulici sama i sama sa sobom pricam,jao sto mi je vruce i duvam
da nije krenuo klimaks ,majku mu u sred leta
moje dete je sad zavrsio 3 srednje,imamo jos godinu dana
nesto ga huska razredna posto je odlican da ide na fakultet tehnickih nauka,al ja znam da on nije kapacitet za to.
nek odluci sam,ja se necu mesati
samo mi je muka od njegovih prica kako on cim zavrsi odlazi u inostransvo ,iseljava se.sta cu ja bre?
da precrknem od tuge
ako hoce i mladjii,meni ne bi bio problem da ostavim sve i da odem za njima
al jedan ovde,drugi tamo....:(
zašto da precrknete, gospođa...ja bi baš naprotiv huškao da ode odavde, čim mu se ukaže prilika...
...a da ja trčim za njima, to ne ide...misim i da mogu i da oću, ja njima ne trebam...budite sigurn da ni Vi njima ne trebate...pustite ljude neka idu k' svome životu...

da, ali Vi njima ne trebate...:per:
dobro, možda za prvo vreme dok ne nađu neku snajku da im pere i pegla, ako sami ne znaju...
...a posle bi Vas šutnuli, dobro, nebi šutnuli, nego ispratili do busa za Novi Sad...:per:
počnite sa psihičkim pripremama za to, a Bobija čuvajte, trebaće vam da razgovarate s njim...:per:
p

da, mora da je gadan osecaj kad znas da nekome ne trebas,srecom pa to za svojih 46 god jos nisam iskusila
ali vidim ti tako puno znas o tome:(
jel to zbog toga sto si svestan da ovde na zenama nikome nije stalo do tebe,ili je to i odavde i iz zivota?
naughty.gif

da, mora da je gadan osecaj kad znas da nekome ne trebas,srecom pa to za svojih 46 god jos nisam iskusila
ali vidim ti tako puno znas o tome:(
jel to zbog toga sto si svestan da ovde na zenama nikome nije stalo do tebe,ili je to i odavde i iz zivota?
naughty.gif

meni je ok, gospođa...ali ja nisam imao namere da Vas time ikako uvredim, pošto vidim da udarate sada nisko...
samo sam opisao stanje kakvo obično bude, a sad to nema nikakve veze sa mnom i mojim podsvesnim osećanjem nepotrebnosti...dovoljno sam egoističan da sam dovoljan sam sebi, kao i što sam dovoljno voljen da mi ne treba pažnja ikoga odavde...
misim ne znam čemu sad to...baš ste me sad iznenadili, moram priznati...

meni je ok, gospođa...ali ja nisam imao namere da Vas time ikako uvredim, pošto vidim da udarate sada nisko...
samo sam opisao stanje kakvo obično bude, a sad to nema nikakve veze sa mnom i mojim podsvesnim osećanjem nepotrebnosti...dovoljno sam egoističan da sam dovoljan sam sebi, kao i što sam dovoljno voljen da mi ne treba pažnja ikoga odavde...
misim ne znam čemu sad to...
pazi molim te,ja udaram nisko,a ti visoko:roll:
tu si kao fol da mi otvoris oci kako ce meni i mojoj deci da bude u zivotu
za tvoju informaciju u mojoj i muzevljevoj porodici i to siroj,deca od 40 godina i dalje su jako vezana za porodicu i trebaju jedni drugima ne iz koristi nego iz ljubavi i postovanja
mozda to nije pravilo ,ali ja na taj nacin zivim i ocekujem da cu i dalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back