Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
debela modestiii :zskace:
:kolac:
:zag:
Mora da je pojela ceo pleh baklava,ccccc:mrgreen:
A,Modesti:p
Ne mogu bre toliko od jednom! :lol:

Ja imala cas fizike - opet...ali ona moja tikva od sina nista ne kapira...dzaba gibim vreme. :evil:
Kako ga samo apsolutno ne interesuje fizika, hemija i matem. mene sramota od njegovih profesora. :confused:
Ostali predmeti mu petice i cetvorke, a sta ce sa ovima pojma nemam. Pubertetlija... :tiganj:

I da...cao svima, valjda nemate i vi fiziku?! Znam samo za neke u Sumadiji sto imaju hemiju.... :whistling:

:think: Osecam da bi se jos u kojecemu prijatno iznenadila... :mrgreen:
Nek` placeno lice vrne pare. :rtfm:

Ma jok...eseje pisem odlicno...lektire prepricavam - samo usmeno!, vatam beleske za pismene,...nema sta vise da se iznenadim. :zcepanje:
Nego, da li su sva muska deca ovako lenja,...cerka mi je bila (i jos je) vrednica za skolu, ljubi je majka! :heart:
A malu barabu moram buldozerom da guram...:besna:
Obecala sam mu celog leta posao u berbernici!!! :manikir:

meni niko nikad nije ništa objašnjavao, sem profesora u školi, pa sam završio fakultet...tako kad ti sledeći put traži pare za dodatno objašnjavanje, ti uzmi motku pa ga pojuri :lol:
nit sam plaćao pripreme za prijemni ni slične gluposti
I... zavrsio si na Krstarici. :p ... Salim se. ;) :ok:
Ma jok...eseje pisem odlicno...lektire prepricavam - samo usmeno!, vatam beleske za pismene,...nema sta vise da se iznenadim. :zcepanje:
Nego, da li su sva muska deca ovako lenja,...cerka mi je bila (i jos je) vrednica za skolu, ljubi je majka! :heart:
A malu barabu moram buldozerom da guram...:besna:
Obecala sam mu celog leta posao u berbernici!!! :manikir:
E, kako si napisala i mene vise ne mozes da iznenadis. :mrgreen:
:think: Izgleda zenska deca vrednija, obaveze shvataju pravilnije... :)

Poslednja izmena:
meni niko nikad nije ništa objašnjavao, sem profesora u školi, pa sam završio fakultet...tako kad ti sledeći put traži pare za dodatno objašnjavanje, ti uzmi motku pa ga pojuri :lol:
nit sam plaćao pripreme za prijemni ni slične gluposti

Pa i meni nije...posle cerke mi je ovaj mali ogromno iznenadjenje! Prepametan i prelenj! :evil:
Ja znam gde je mozda greska - krenuo je ranije u skolu, sa znanjem mozda ravnim deci u cetvrtom razredu...uciteljici je bio omiljen lik i nista ga nije specijalno ganjala, sve je bilo po sistemu - on to vec zna. I posle od petog mu je sasvim malo trebalo da dobije sve petice, a da mu zbog ostalih petica poklone i iz ovih predmeta...I eto sada lenstine i u gimanziji.
A ovo placanje je bio moj pokusaj da mu nabacim autoritet i nepoznatog coveka, kao racunam bice mu mozda blam da ne slusa...Kad ono - bas njega zabole za fiziku i hemiju. :lol:
Ne teram ga ja da ima petice, ali da pokaze minimum znanja kad ode na cas, da ne ide kao tele. Ali mnogo vata na sarm i tako izvlaci dupe. :confused:

E, kako si napisala i mene vise ne mozes da iznenadis. :mrgreen:
:think: Izgleda zenska deca vrednija, obaveze shvataju pravilnije... :)
U mojoj famili je tako. I sestrici su mi isti. :neutral:
nema, tu sad samo teške ucene poimažu, uskrati mu ono što najviše voli dok ne popravi ocene :mrgreen:
Isao je od 6. godine u muzicku skolu i strasno je voleo taj svoj izbor. Time sam mogla uvek da mu pripretim. Prestao je pre godinu i kusur, od kad sam pocela da pominjem da bi trebalo da upise srednju muzicku, bas iz ovih razloga o kojima pisem, a jeste talentovan za sve umetnosti. Odlican je strip crtac, klavir je svirao 7 godina, jezici mu idu... Ali on je hteo u gimnaziju i ja vodeci se time da na mene roditelji nisu mogli da uticu prilikom odabira srednje skole i fakulteta, ostavila sam da tako bude. Sad vec ne bih...
..samo kad sam iz skole izasla i resila se fizike, hemije i matematike....uhhh kad se setim zlo mi je...
A meni su ti predmeti bili najlaksi, nema sta da se uci kuci ako dobro pazis na casu. Ostale sam mnogo vise volela, ali i vise imala da radim.

nema, tu sad samo teške ucene poimažu, uskrati mu ono što najviše voli dok ne popravi ocene :mrgreen:
I to ne pomaze kod svih. :/
A meni su ti predmeti bili najlaksi, nema sta da se uci kuci ako dobro pazis na casu. Ostale sam mnogo vise volela, ali i vise imala da radim.
El i sebe tu racunas? :mrgreen:
Zato ti ovde pomno pratis na casu... :lol:

El i sebe tu racunas? :mrgreen:
Zato ti ovde pomno pratis na casu... :lol:
Iskustvo! ;) :cool:
Pisi peticu!!! :p
...meni nista nije islo sto je vezano za racun....a ovoj mojoj deci jednoj kao i meni drugoj srecom bolje...:)
Ma ja njega ne ganjam da ima petice iz tih predmeta, ali neki minimum znanja mora da ima, kako ce u sledecu godinu da ode sa nikakvim znanjem. :confused:
Dobije jedini 5 iz nekih predmeta od 100 ucenika! Ako to moze, znaci da je za ove krajnje bezobrazan i nista nece svesno da uci.

Kisa i kisa i kisa....svaki put kad izadjem napolju dolazi mi na um "Barbara" Zaka Prevera i glas Radeta Serbedzije kako je recituje. :aha:

Isao je od 6. godine u muzicku skolu i strasno je voleo taj svoj izbor. Time sam mogla uvek da mu pripretim. Prestao je pre godinu i kusur, od kad sam pocela da pominjem da bi trebalo da upise srednju muzicku, bas iz ovih razloga o kojima pisem, a jeste talentovan za sve umetnosti. Odlican je strip crtac, klavir je svirao 7 godina, jezici mu idu... Ali on je hteo u gimnaziju i ja vodeci se time da na mene roditelji nisu mogli da uticu prilikom odabira srednje skole i fakulteta, ostavila sam da tako bude. Sad vec ne bih...

posle gimnazije mora da završi fakultet, inače neće imati čime da se bavi....trebalo je da porazgovara te i da proceniš da li može i da li ima kapacitet, ali naravno ne treba ja da te učim kako ćeš vaspitavati svoje dete, samo kažem šta bih ja uradio u takvoj situaciji

posle gimnazije mora da završi fakultet, inače neće imati čime da se bavi....trebalo je da porazgovara te i da proceniš da li može i da li ima kapacitet, ali naravno ne treba ja da te učim kako ćeš vaspitavati svoje dete, samo kažem šta bih ja uradio u takvoj situaciji

Ma samo pricamo...meni to nikada ne smeta. Volim da cujem mizljenje iz svacijeg ugla.
On, za sada, pominje pravne nauke, pa odatle zakljucuje da mu ovi predmeti "nisu bitni u zivotu". U njegovoj gimnaziji, u trecoj godini imaju blago usmerenje: pravo, jezici, matematika, prirodne nauke... Tako da ce on u trecoj (nek je ziv i zdrav!) upisati pravni smer, dobiti predmete koji su priprema za pravni fakultet, politcke nauke i sl., a odbaciti sve predmete iz prirodnih nauka. I naravno, on to jedva ceka. :lol:
Najbolje je bilo za njega da je odabrao neku umetnost, jer sustinski je takva dusica. :D

Ma samo pricamo...meni to nikada ne smeta. Volim da cujem mizljenje iz svacijeg ugla.
On, za sada, pominje pravne nauke, pa odatle zakljucuje da mu ovi predmeti "nisu bitni u zivotu". U njegovoj gimnaziji, u trecoj godini imaju blago usmerenje: pravo, jezici, matematika, prirodne nauke... Tako da ce on u trecoj (nek je ziv i zdrav!) upisati pravni smer, dobiti predmete koji su priprema za pravni fakultet, politcke nauke i sl., a odbaciti sve predmete iz prirodnih nauka. I naravno, on to jedva ceka. :lol:
Najbolje je bilo za njega da je odabrao neku umetnost, jer sustinski je takva dusica. :D

...e da jeste steta ako vec ima talenta za to....mada ko zna, ako bude zeleo umetnoscu uvek moze da se bavi i bez neke skole, dok pravom ili bilo cim
drugim ne moze....
...dobro je sto imate ta takva usmerenja, ovde u gimnaziji ima samo klasicno, jezicki i prirodni smer...

....i ovde kisa ne prestaje danima, grozno koliko je sve mokro....sreca pa nije hladno, i ne duva nista za sada...

....ostalo se slazem sa "zgoljavkom":)

Potopi nas nacisto... Iako prirodi prija, sve je pocelo lepo da zeleni. :)

Bas sam se pitala za moment ko je "zgoljavko" sad?! :rotf:
Cuti, da ga pazimo jos malo, pa kad ga ozenimo, cuvace ga zena, ugojice se i on ko prasence. :lol:

Potopi nas nacisto... Iako prirodi prija, sve je pocelo lepo da zeleni. :)

Bas sam se pitala za moment ko je "zgoljavko" sad?! :rotf:
Cuti, da ga pazimo jos malo, pa kad ga ozenimo, cuvace ga zena, ugojice se i on ko prasence. :lol:

...isto i ovde, priroda uziva, ali se mi raspadosmo:(
...ja to onako od milja, da mu vratim zajam za ono debele, matore i tome slicno...:lol:
...skoro se svaki "sredi" cim se ozeni, nece ni on uteci od toga, samo kad se malo opusti...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back